Η Realme σκοπεύει να διαθέσει πρώτη τη μαγνητική ασύρματη φόρτιση σε Android

Το MagDart της εταιρείας φέρεται να αποδίδει καλύτερα από το MagSafe, με αντίτιμο το αισθητά μεγαλύτερο μέγεθος

Η Realme ξεκίνησε το teasing μιας νέας συσκευής που αποκαλεί Realme Flash, υποστηρίζοντας πως θα είναι η πρώτη Android συσκευή που θα υποστηρίζει μαγνητική ασύρματη φόρτιση. Παρόλο που η εταιρεία φαίνεται να θέλει να ανταγωνιστεί το MagSafe των iPhone

12 της Apple, η προσέγγισή της είναι διαφορετική για την ώρα.

Όπως επιβεβαίωσε το The Verge με τις πηγές του, η Realme θα διαθέσει έναν μαγνητικό ασύρματο φορτιστή που αποκαλεί MagDart, που παρά το όνομα, είναι αισθητά μεγαλύτερο από το MagSafe της Apple. Από την άλλη, η φόρτιση είναι ταχύτερη, καθώς ξεπερνάει τα 15W που φτάνει το MagSafe, καθιστώντας το την γρηγορότερη συσκευή ασύρματης φόρτισης, με αντίτιμο το μέγεθος και την χρήση ανεμιστήρα για ψύξη.

Η Realme επίσης φέρεται να εργάζεται σε ένα κομψότερο MagDart που θα μοιάζει περισσότερο στο MagSafe σύμφωνα με δημοσίευση του Gizmochina την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το GSMArena, το Realme Flash θα είναι μια ναυαρχίδα της εταιρείας με τον Snapdragon 888 επεξεργαστή, ενώ από ένα render που διέρρευσε, φημολογείται πως τουλάχιστον ένα μοντέλο θα έχει 256GB χώρο αποθήκευσης και 12GB μνήμη RAM. Πηγές του The Verge κάνουν λόγο για ανακοίνωση την επόμενη εβδομάδα.

Η Realme δεν έχει διαθέσει ακόμη ασύρματη φόρτιση για τα κινητά της, παρόλο που πουλάει Qi ασύρματους φορτιστές που είναι συμβατά με τα αξεσουάρ της, όπως earbuds. Η αδελφική εταιρεία της Oppo χρειάστηκε αρκετά χρόνια για να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αυτή, αφού πρώτα επικεντρώθηκε στη VOOC ασύρματη φόρτιση, που χρησιμοποιήθηκε ως Dash Charge σε αρκετά OnePlus κινητά.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα