Η Huawei αποκάλυψε τα FreeBuds 4, τη ναυαρχίδα των ακουστικών της

Τα οποία έρχονται με το Kirin A1 chipset, ενεργή ακύρωση θορύβου όπως και ταχεία φόρτιση

Στην αποκάλυψη των νέων ασύρματων ακουστικών FreeBuds 4 προχώρησε σήμερα η Huawei, που έρχονται να αντικαταστήσουν τα FreeBuds 3. Η νέα έκδοση έρχεται με δυναμικούς οδηγούς 14,3 χιλιοστών, το Kirin A1 chipset και έχει τρία μικρόφωνα για φωνή και εντοπισμού θορύβων. Η ενεργή ακύρωση θορύβου μπορεί να μειώσει ήχους έως και 25db, κάθε ακουστικό έχει τρία επίπεδα

αφής και ζυγίζουν μόλις 4,1 γραμμάρια.

Τα FreeBuds 4 συνδέονται μέσω Bluetooth 5.2 και υποστηρίζουν ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο συσκευές. Έρχονται επίσης με μια ειδική λειτουργία καθαρής φωνής για vloggers που υπόσχεται να κάνει καλύτερη ανίχνευση φωνής σε περιβάλλον με θόρυβο. Υπάρχει και μια λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης μειώνοντάς την στα 90ms ώστε να παρέχει καθαρή και γρήγορη μετάδοση της φωνής εν ώρα gaming.

Η μπαταρία των ακουστικών παρέχει 4 ώρες αναπαραγωγής και έως 22 ώρες αναπαραγωγής αν έχετε μαζί και τη θήκη πλήρως φορτισμένη. Η Huawei υπόσχεται πως μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών παρέχει έως και 2,5 ώρες ζωής. Η θήκη φορτίζει μέσω USB-C ή ασύρματα μέσω οποιουδήποτε συμβατού Qi φορτιστή. Η θήκη έχει αντοχή νερού IPX4.

Τα FreeBuds 4 θα διατεθούν σε λευκό, ασημί και κόκκινο χρώμα. Η τιμή τους ανέρχεται σε CNY 999 (λίγο παραπάνω από 125€) και θα είναι διαθέσιμα από 6 Ιουνίου στην Κίνα, με ημερομηνία για τις υπόλοιπες αγορές να ανακοινώνεται αργότερα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα