Huawei MatePad T10 &T10s Review - Δύο tablet, ένας σκοπός

Τα οικονομικά tablets έχουν σαρώσει την αγορά, απευθυνόμενα σε συγκεκριμένο κοινό και για συγκεκριμένες ενέργειες. Τα Huawei MatePad T10 και T10s προορίζονται για καθημερινή χρήση και ψυχαγωγία, σε δύο μεγέθη. Ας δούμε τι ακριβώς προσφέρουν.

Ξεκινώντας, ο σχεδιασμός των δύο tablets. Το MatePad T10 διαθέτει οθόνη 9.7” και διαστάσεις 240.2 x 159 x 7.85mm, με βάρος 450g και όμορφο

μπλε φινίρισμα στην μεταλλική του πλάτη – το χρώμα “Deepsea Blue”, όπως ονομάζεται από τη Huawei. Το ματ φινίρισμα το κάνει να δείχνει premium, όμως είναι πολύ... φιλικό προς τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Στη μια γωνία βρίσκεται η κάμερα των 5MP, κρατώντας το design πολύ καθαρό, με το διακριτικό λογότυπο της Huawei στο κέντρο της πλάτης. Στα πλάγια εντοπίζεται (ή την κάτω μεριά, σε κατακόρυφη διάταξη) εντοπίζονται οι θύρες USB Type-C, το μικρόφωνο και η θύρα 3.5mm για έξοδο ήχου σε ακουστικά ή ηχεία. Σε μια από τις δύο μεγαλύτερες πλευρές βρίσκεται η θύρα καρτών microSD, το maximum χωρητικότητας των οποίων αγγίζει τα 512GB, όπως και τα πλήκτρα ρύθμισης έντασης.

Στην εμπρόσθια όψη, βρίσκουμε την οθόνη που πλαισιώνεται από αισθητά bezels όμως όχι σε βαθμό που χαλούν την εμπειρία – σε ένα από τα bezels ενσωματώνεται και η εμπρόσθια κάμερα. Με ανάλυση 1280 x 800 (HD), η οθόνη βρίσκει την ισορροπία μεταξύ της ικανοποιητικής απόδοσης δίχως να «ρουφάει» από την μπαταρία, για όποιον χρειάζεται ένα tablet για καθημερινή χρήση, βιντεοκλήσεις και τα σχετικά. 

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα