HUAWEI Watch GT4: To smartwatch ποτέ δεν ήταν τόσο stylish και smart

Η HUAWEI ανεβάζει τον πήχη και επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ στην κατηγορία των premium smartwatches με το HUAWEI WATCH GT4.

Η νέα πρόταση της εταιρείας έρχεται με εντυπωσιακό design που παραπέμπει περισσότερο σε πολυτελές κλασικό

ρολόι παρά συσκευή τεχνολογίας, ενσωματώνοντας όμως κορυφαίες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που θα του επιτρέψουν να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά στο lifestyle σας. Η αισθητική του HUAWEI WATCH GT4 δεν έχει προηγούμενο, αφού θα το βρείτε τόσο σε εντυπωσιακά νέα σχέδια οκταγωνικού σχήματος, όσο και σε πιο κομψές εκδόσεις που θυμίζουν κόσμημα, έτσι ώστε σε συνδυασμό με την επιλογή μπρασελέ ή λουρακίου (δερμάτινου ή rubber) να το προσαρμόσετε στο στυλ και το look σας.

Για πρώτη φορά, ένα smartwatch δίνει τόση έμφαση στο design και τη φινέτσα. Η έκδοση των 41 χιλ. μοιάζει να έχει βγει από τους καταλόγους των πλέον εμβληματικών σχεδιαστών κοσμημάτων. Ένα ρολόι που θα περίμενε κάποιος να βρει σε κοσμηματοπωλείο και όχι σε κατάστημα τεχνολογίας, το HUAWEI WATCH GT4 των 41 χιλ. είναι τόσο κομψό και λεπτεπίλεπτο που θα σταθεί άνετα ακόμα και στις πλέον επίσημες εμφανίσεις σας. Επιλέξτε δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ εμπνευσμένο από κόσμημα Milanese, πλαισιώστε το με την κατάλληλη όψη μέσα από 25.000 και πλέον επιλογές και φέρτε το ρολόι στα μέτρα σας, αναδεικνύοντας κάθε σας εμφάνιση -πραγματικός χαμαιλέοντας!

Πάνω απ’ όλα όμως το HUAWEI WATCH GT4 θα εξελιχθεί στον Νο 1 σύμμαχό σας στην υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και το εντυπωσιακό είναι πως το καταφέρνει εντάσσοντας την άσκηση στην καθημερινότητά σας με τον πλέον ομαλό τρόπο. Η λειτουργία Activity Rings 2.0 με τα δαχτυλίδια κίνησης, άσκησης και στάσης φροντίζει να σας δίνει τα απαραίτητα κίνητρα έτσι ώστε να παραμένετε ενεργοί κάθε μέρα, ανταμείβοντάς σας με μετάλλια κάθε φορά που πετυχαίνετε τους στόχους σας. Όταν είστε απορροφημένοι στο γραφείο, το ρολόι θα σας υπενθυμίσει να σηκωθείτε από την καρέκλα σας προκειμένου να κυκλοφορήσει το αίμα, με τον μετρητή θερμίδων να προσφέρει πλήθος γραφημάτων σε πραγματικό χρόνο. Μια ματιά στο HUAWEI WATCH GT4 αρκεί για να σας… βγάλει στον δρόμο!

Όταν το κάνετε όμως, δεν θα είστε μόνοι. Το ρολόι σας κρύβει μέσα του τον καλύτερο personal trainer που είχατε ποτέ. Όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα, αυτό θα είναι σε θέση να καταγράψει τις κινήσεις και την άσκησή σας, ακόμα κι όταν μιλάμε για εξεζητημένες προπονήσεις όπως π.χ. ποδηλασία, κολύμβηση, μπάσκετ και padel! Ακόμα κι αν κάπου το… παρακάνετε, το σύστημα HUAWEI TruSeen 5.5+ θα αναλάβει να παρακολουθεί τον καρδιακό σας ρυθμό, ενημερώνοντάς σας για το πότε πρέπει να ρίξετε ρυθμούς. Αν είστε από εκείνους που δεν θέλουν να κοιτούν οθόνες ενώ τρέχουν, η φωνητική καθοδήγηση θα σας λύσει τα χέρια ενώ ακόμα κι αν τρέχετε σε πολυσύχναστες λεωφόρους και πάρκα εντός πόλης, η μοναδική ακρίβεια των σημάτων GNSS του HUAWEI WATCH GT4 θα σας κρατήσει στον ίσιο δρόμο.

Το τελευταίο που θέλετε όμως με την αγορά ενός smartwatch είναι να ανησυχείτε για τη φόρτιση μίας ακόμα συσκευής. Ευτυχώς το HUAWEI WATCH GT4 δεν πρόκειται να σας κάνει τη ζωή δύσκολη -τουναντίον. Η αυτονομία του φτάνει τις δύο εβδομάδες στην έκδοση των 46 χιλ. και τις επτά ημέρες σε εκείνη των 41 χιλ. Στην πράξη δηλαδή, σκεφτείτε ότι θα χρειαστεί να φορτίζετε το ρολόι σας μία φορά κάθε μία ή και δύο εβδομάδες! Ακόμα κι αν αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Always On, τότε μιλάμε για αντοχές τεσσάρων και δύο ημερών αντίστοιχα. Το HUAWEI WATCH GT4 θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε αυτά που έχουν μεγαλύτερη αξία για εσάς χωρίς να ανησυχείτε για λεπτομέρειες όπως η φόρτισή του.

Για το τέλος, αφήσαμε κάτι εξίσου σημαντικό με όλα τα προηγούμενα. Το HUAWEI WATCH GT4 είναι ένα smartwatch που ταιριάζει σε όλους, ανεξαρτήτως του smartphone που διαθέτουν εκείνοι. Το ζητούμενο άλλωστε από μία τέτοια συσκευή είναι η ευελιξία και η πρόταση της HUAWEI αποτελεί μία από τις πιο… easy-going που θα βρείτε στην αγορά, καθώς είναι πλήρως συμβατό τόσο με Android, όσο και με iOS smartphones.

Η συντριπτική πλειοψηφία των δυνατοτήτων αλληλεπίδρασής του με το smartphone είναι διαθέσιμη ανεξαρτήτως λειτουργικού. Η διαδικασία ζεύξης δεν απαιτεί παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα με το app HUAWEI Health να αναλαμβάνει δράση, έτσι ώστε εσείς να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το HUAWEI WATCH GT4 απολαμβάνοντας τις λειτουργίες του χωρίς καθυστέρηση.

Το HUAWEI WATCH GT4 θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα όσα ξέρατε για τα smartwatches. Συνδυάζοντας την αισθητική ενός κοσμήματος με τις λειτουργίες ενός gadget τελευταίας γενιάς, έρχεται να προσαρμοστεί στο lifestyle σας αλλάζοντας προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας.

Το HUAWEI WATCH GT4 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα