Galaxy S9 Mini φημολογείται ότι θα ανακοινώσει η Samsung μαζί με τα S9 και S9+

Με τη φημολογία και τις εκτιμήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει για τις επόμενες κινήσεις της Apple, οι φήμες για τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Samsung ολοένα και αυξάνονται, και μέχρι την επίσημη παρουσίασή τους θα έχουμε μάθει πολλά από τα χαρακτηριστικά τους.

Η ιστοσελίδα Business Korea αναφέρει ότι η Samsung

πρόκειται να λανσάρει μαζί με τα επερχόμενα Galaxy S9 και S9+ και το S9 Mini που θα αποτελεί την μικρότερων διαστάσεων εκδοχή τους.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως την ώρα που θα διαθέτει οθόνη που θα σχηματίζει καμπύλες στις δύο άκρες της, όπως πρόκειται να συμβαίνει και με τα επερχόμενα Galaxy S9 και S9+, η διαγώνιος θα είναι μικρότερη των 5,0 ιντσών.

Αν και για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αναλογία των πλευρών, αν η Samsung ακολουθήσει τον σχεδιασμό των δύο μεγαλύτερων συσκευών της σειράς με την οθόνη 18.5:9 θα έχουμε να κάνουμε με μία αρκετά μικρή σε μέγεθος συσκευή.

Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία σύμφωνα με την αναφορά της ιστοσελίδας Business Korea πρόκειται να παρουσιάσει το Galaxy S9 Mini μαζί με τις άλλες δύο συσκευές, και μάλιστα με “σωθικά” που δεν θα διαφέρουν από εκείνα των μεγαλύτερων μοντέλων της επερχόμενης S-series.
Αν και βεβαίως στο παρελθόν η Samsung έχει παρουσιάσει “Mini” εκδόσεις των μεγαλύτερων μοντέλων της, όλες τους ανήκαν στη κατηγορία mid-range και καμία τους δεν διέθετε τα χαρακτηριστικά μιας ναυαρχίδας. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει στρατηγική φέτος.

Site: GSMArena

Keywords
Τυχαία Θέματα