Στρατιωτικός γιατρός βρίσκεται μόνιμα στην Ακρόπολη για να προσφέρει βοήθεια σε όποιον τη χρειαστεί !

Στρατιωτικός γιατρός βρίσκεται μόνιμα στην Ακρόπολη ήταν η ανάρτησή του ευρωβουλευτή της Νεάς Δημοκρατίας Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Instagram.

Με πρωτοβουλία της υπουργού Πολιτισμού, κας Λίνας Μενδώνη, ένας στρατιωτικός γιατρός, ήδη από χθες Τετάρτη (10/7) βρίσκεται μόνιμα στην #Ακρόπολη για να προσφέρει #βοήθεια σε όποιον τη χρειαστεί.

Η νέα

υπουργός, μόλις ένα 24ωρο μετά την ορκωμοσία της, έδωσε επίσης εντολή να συντηρηθούν τα φυλάκια, καταδεικνύοντας παράλληλα τον τρόπο που θα πορευτεί η νέα κυβέρνηση: με πράξεις και όχι λόγια.

Είμαι σίγουρος ότι τα γρήγορα αντανακλαστικά της υπουργού θα καταφανούν και στην άμεση αποκατάσταση της προσβασιμότητας για τα άτομα με αναπηρία στο ιερό, ιστορικό κληροδότημα του ελληνισμού στην ανθρωπότητα και εικόνες όπως οι ακόλουθες από πρόσφατη επίσκεψή μου στον χώρο, θα αποτελούν παρελθόν.

View this post on Instagram

Με πρωτοβουλία της υπουργού Πολιτισμού, κας Λίνας Μενδώνη, ένας στρατιωτικός γιατρός, ήδη από χθες Τετάρτη (10/7) βρίσκεται μόνιμα στην #Ακρόπολη για να προσφέρει #βοήθεια σε όποιον τη χρειαστεί. Η νέα υπουργός, μόλις ένα 24ωρο μετά την ορκωμοσία της, έδωσε επίσης εντολή να συντηρηθούν τα φυλάκια, καταδεικνύοντας παράλληλα τον τρόπο που θα πορευτεί η νέα κυβέρνηση: με πράξεις και όχι λόγια. Είμαι σίγουρος ότι τα γρήγορα αντανακλαστικά της υπουργού θα καταφανούν και στην άμεση αποκατάσταση της προσβασιμότητας για τα άτομα με αναπηρία στο ιερό, ιστορικό κληροδότημα του ελληνισμού στην ανθρωπότητα και εικόνες όπως οι ακόλουθες από πρόσφατη επίσκεψή μου στον χώρο, θα αποτελούν παρελθόν. #eUkympouropoulos

A post shared by Stelios Kympouropoulos (@kympouropoulos) on Jul 11, 2019 at 1:18am PDT

ΠΗΓΗ: www.simeteho.gr

ΠΗΓΗ: Στρατιωτικός γιατρός βρίσκεται μόνιμα στην Ακρόπολη για να προσφέρει βοήθεια σε όποιον τη χρειαστεί ! Γράφτηκε απο το Newsitamea.

Keywords
Τυχαία Θέματα