Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες, βροχές, καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού από Δευτέρα – Σάκης Αρναούτογλου: Μία ψύχρα θα την έχουμε

Μόνο καλοκαιρινό δεν θα θυμίζει το σκηνικό του καιρού στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα, καθώς η ψύχρα και η ελαφρώς αίσθηση του κρύου θα διατηρηθούν, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Επίσης, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση βελτιώνεται

τις προσεχείς ημέρες, από τη Δευτέρα μας περιμένει αρκετή αστάθεια σε πολλές περιοχές.

Μάλιστα, η θερμοκρασία στη Βοβούσα Ιωαννίνων κυμάνθηκε λιγάκι κάτω από το 0 τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (02/06). Επίσης, τόνισε πως μια ψύχρα τα πρωινά θα την έχουμε σε όλα τα ηπειρωτικά της χώρας.

Σε τροχιά έντονης αστάθειας (με κατά τόπους έντονα φαινόμενα) εισέρχεται η χώρα από βδομάδα!

Καιρός: Η αστάθεια θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας –

Τα κύρια χαρακτηριστικά

Σχετικά καλός θα είναι ο καιρός μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή, όμως ο μετεωρολόγος της δημόσιας τηλεόρασης προειδοποιεί πως έρχεται ένας καιρός που δεν θα είναι… συμβατός με την εποχή, με τα φαινόμενα να οξύνονται από τη νέα εβδομάδα και θα έχει διάρκεια περίπου μέχρι το τέλος της.

Συγκεκριμένα, η χώρα μας μπαίνει σε μια τροχιά με ιδιαίτερα άστατο καιρό από την προσεχή Δευτέρα, πρώτα στις βορειότερες-βορειοδυτικές περιοχές.

Κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της Δευτέρας και μετέπειτα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους μπόρες, βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και τα βόρεια, όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές.

Μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα, η επόμενη εβδομάδα, ίσως σε καθημερινή βάση, θα έχει ασταθή φαινόμενα τα μεσημέρια και τα απογεύματα, σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική χώρα και κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

newsbeast.gr

The post Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες, βροχές, καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα