Γλυκά Νερά: Ο πιλότος έπνιξε τον σκύλο με τα χέρια του και τον κρέμασε στη σκάλα

Ξετυλίγεται σιγα-σιγα το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης στα Γλυκά Νερά, με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο πιλότο σύζυγό της.

Ξετυλίγεται σιγα-σιγα το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης στα Γλυκά Νερά, με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο πιλότο σύζυγό της.

Το βασικό στοιχείο που προκάλεσε την ομολογία του δράστη, δεν ήταν κάποιο από τα τουλάχιστον 4 ευρήματα-“γρίφους” στα οποία ο 33χρονος πιλότος θα έπρεπε να δώσει πειστικές απαντήσεις, αλλά η περιστροφή των γεγονότων γύρω από το 11 μηνών παιδί τους,

σε κάθε γύρο ερωτήσεων για κάθε εύρημα.

Μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ο 32χρονος πιλότος δεν είχε το σθένος να παραδεχθεί την πράξη του και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της, αλλά βρήκε τη δύναμη να “σκηνοθετήσει” μια ληστρική εισβολή με “φανταστικούς” ληστές, που είχε στοιχεία αληθοφάνειας αλλά όπως αποδείχθηκε είχε πολλά “θολά” σημεία, που αναδείχθηκαν από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και την προανάκριση.

Γλυκά Νερά – Πώς σκότωσε το σκυλί ο πιλότος

Φρίκη προκαλεί και το γεγονός ότι ο 32χρονος πιλότος σκότωσε και το σκυλί της οικογένειας, για να αποδείξει πως στο σπίτι είχαν μπει άγνωστοι δράστες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος δήγησε λοιπόν τον σκύλο σε παρακείμενο χώρο εκτός του σπιτιού, όπου και το έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Στη συνέχεια, πήρε το τετράποδο και το κρέμασε στην εσωτερική σκάλα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, σκηνοθετώντας έτσι την υποτιθέμενη ληστεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η μαρτυρία της συμβούλου ψυχικής υγείας λίγο πριν τη σύλληψη του πιλότου-BINTEO Γλυκά Νερά: Απαράδεκτος και με απύθμενο θράσος o πιλότος ζητά την επιμέλεια του παιδιού από τώρα για όταν αποφυλακιστεί…

The post Γλυκά Νερά: Ο πιλότος έπνιξε τον σκύλο με τα χέρια του και τον κρέμασε στη σκάλα appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γλυκά Νερά,glyka nera