Ελληνίδα γιατρός συγκλονίζει με τα σημάδια της μάσκας στο πρόσωπο:Γίνε ήρωας κι εσύ, φόρεσέ τη λίγες ώρες τη μέρα-Η ανάρτησή της

Η ελληνίδα γιατρός της “πρώτης γραμμής” υπενθυμίζει πως φορώντας “λίγες ώρες τη μάσκα την ημέρα θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή”.

Με τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας να αυξάνονται και τους αρνητές του φονικού ιού αλλά και της μάσκας να συνεχίζουν να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις, μια γιατρός στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα με αυτά που γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook αλλά και με το ίδιο της το πρόσωπο.

Η γιατρός Ελένη Ισχάκη τονίζει “πως

τα νούμερα των διασωληνωμένων είναι αυτά που λέγονται και ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν” και όπως χαρακτηριστικιά σημειώνει “πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού”. Αναφερόμενη στους αρνητές της μάσκας η ελληνίδα γιατρός της “πρώτης γραμμής” τους υπενθυμίζει πως φορώντας “λίγες ώρες τη μάσκα την ημέρα θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή”.

Την ίδια στιγμή, η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Ισχάκη με τα σημάδια της μάσκας εμφανή στο πρόσωπό της, συγκλονίζει.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

Πριν 6 μήνες μας χειροκροτουσες. Ήμασταν ήρωες λέει….. Κι εμείς απαντήσαμε ότι κάναμε απλά το καθήκον μας. Τώρα γίνε…

Gepostet von Eleni Ischaki am Mittwoch, 16. September 2020

“Πριν 6 μήνες μας χειροκροτούσες. Ήμασταν ήρωες λέει… Κι εμείς απαντήσαμε ότι κάναμε απλά το καθήκον μας. Τώρα γίνε εσύ ο ήρωας μας, κάνε εσύ το δικό σου καθήκον. Λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή. Δεν κινδυνολογώ. Με ήδη το 60%των κλινών κατειλημμένων από covid είναι αυτονόητη η εξέλιξη.

Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις του πολίτικους, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις ότι διαβάζεις στο ίντερνετ (και καλά κάνεις), πίστεψέ τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Τα νούμερα των διασωληνωμένων είναι αυτά που λέγονται. Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού… Ακόμα έχουμε την ευκαιρία να το ανατρέψουμε όλο αυτό”.

.

The post Ελληνίδα γιατρός συγκλονίζει με τα σημάδια της μάσκας στο πρόσωπο:Γίνε ήρωας κι εσύ, φόρεσέ τη λίγες ώρες τη μέρα-Η ανάρτησή της appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνίδα, Γίνε,ellinida, gine