Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Μαΐου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς, Phd*

Καρκίνοι η ψυχολογία σας επηρεάζει επαγγελματικά σας θέματα, προσέξτε σήμερα, αποφύγετε να αντιμετωπίσετε δύσκολα ζητήματα, αφήστε τα για αύριο, Ιχθύες όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που τα αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σας, προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε απέναντι στους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοκυριαρχία και ο δυναμισμός είναι στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα ανοίξουν

τον δρόμο για την θετική έκβαση των πραγμάτων. Ο επαγγελματικός σας χώρος θα ευνοηθεί μέσω αυτών των προσόντων και στην πορεία θα ανταμείψει και εσάς. Η ευθύνη να αποπερατώσετε την εργασία σας φτάνοντας την στο θεμιτό αποτέλεσμα, σας εγκλωβίζει συναισθηματικά και μπορεί να βγάλετε έναν έντονο χαρακτήρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Συγκρατηθείτε και προσπαθήστε να διαχωρίσετε τους χώρους και τι ακριβώς αποζητά ο καθένας από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν στον χώρο εργασίας θα μεταβάλλουν την διάθεση σας και θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Μην επιτρέψετε στην φαντασία σας να αλλοιώσει την πραγματικότητα, απλά δώστε της χώρο να εκφραστεί μέσω της δημιουργικότητας. Προσέξτε τον συναισθηματικό σας κόσμο διότι είναι ευαίσθητος και γίνεται επιρρεπής σε οτιδήποτε αρνητικό εισβάλλει με αποτέλεσμα να διαταράξει τις σχέσεις με τα άτομα που αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο αυθορμητισμός σας και η αμέλεια της ευθύνης θα σας καθοδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Η κούραση των υποχρεώσεων σας έδωσε το κίνητρο να παραλείψετε την διεξαγωγή τους, και να λειτουργήσετε πιο ανάλαφρα. Κάντε προσεχτικές κινήσεις ώστε να μην έχετε αρνητικό αντίκτυπο στον επαγγελματικό σας χώρο. Η στροφή προς την σχέση σας ώστε να ξεκαθαρίσετε αυτά που σας απασχολούν δεν είναι η κατάλληλη μέρα, διότι μπορεί να έρθετε σε εντάσεις. Στραφείτε στον εαυτό σας, αυτό θα σας κάνει καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η άσχημη ψυχολογία σας θα δώσει μια άλλη οπτική γωνία στα επαγγελματικά σας και θα οπισθοδρομεί την κάθε σας σκέψη. Αποφύγετε λοιπόν να πάρετε αποφάσεις που θα σας χαρακτηρίσουν το μέλλον, ασχοληθείτε με πιο κοινότυπα πράγματα σήμερα. Αποζητήστε τον προσωπικό σας χώρο και μην ασχοληθείτε διεξοδικά με καταστάσεις και άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, διότι δεν είσαστε σε θέση να δώσετε την λύση τους. Δείξτε υπομονή, είναι ο μόνος τρόπος διαχείρισης όσων συμβαίνουν γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Η ενέργειά σας ακτινοβολεί έντονα στους γύρω σας και η αποφασιστικότητα σας δίνουν την ώθηση να προβείτε σε άλλα επίπεδα σκέψης. Ο επαγγελματικός σας χώρος έχει ανάγκη από αυτά τα προσόντα και αυτό θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Η εύθυμη αυτή διάθεση θα σας οδηγήσει με τον σύντροφό σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Οι συναντήσεις με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες προκαταλήψεις του παρελθόντος θα πάρουν ψυχή και θα σας ταλαιπωρήσουν με τις σχέσεις των γύρων σας σήμερα. Οι σκέψεις αυτές θα επιδράσουν στα επαγγελματικά σας και θα φέρουν διαφωνίες και εντάσεις. Μην παρασυρθείτε από τις αρνητικές σκέψεις διότι θα αποδιοργανώσουν ότι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα. Βελτιώστε την διάθεσή σας και μην της δίνεται το περιθώριο να επηρεάσει την σχέση σας βγάζοντας στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σας.

ΖΥΓΟΣ

Αρνητικές καταστάσεις που προϋπήρχαν σας έχουν στιγματίσει και η αναδρομή στο παρελθόν σας δημιουργεί κάποια κακή διάθεση. Εστιάστε στο σήμερα και στις ικανότητές σας, εξάλλου έχετε και μια δεύτερη πλευρά που μπορεί να ενδυναμώσει τα θετικά σας στοιχεία, μην το ξεχνάτε αυτό. Εστιαστείτε σε άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε τα, θα σας δώσουν την κατάλληλη βοήθεια και η διάθεσή σας θα αλλάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα παίρνει έναν άλλο ρόλο σήμερα για σας κυρίως αλτρουιστικό. Η επικοινωνία και ο διάλογος που είστε διευθετημένοι να υποστηρίξετε στηρίζει πολύ τα άτομα που σας περιβάλλουν κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο. Η διάθεση σας δείχνει μία συναισθηματική ισορροπία και ο σύντροφός σας θα επωφεληθεί από αυτό. Διατηρείστε την χωρίς να αφήσετε την απαισιοδοξία να πάρει μέρος και να σας τρέψει την πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα μέχρι σήμερα θα σας αλλάξει από την ρευστότητα των καταστάσεων. Με την ενέργεια που σας διέπει θα μπορέσετε να δώσετε ένα άλλο στίγμα στην δουλειά σας, το οποίο θα αλλάξει τα πράγματα άρδην. Την ζωτικότητα αυτή του χαρακτήρα σας θα την εκπέμπετε και στην προσωπική σας ζωή. Η σχέση με τον σύντροφο σας θα είναι έτοιμη να δημιουργήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αίσθηση να βρεθείτε σε χώρους που αισθάνεστε ασφάλεια σας διακατέχει έντονα σήμερα. Επιδιώξτε το, όσο είναι δυνατό να το καταφέρετε. Ο χώρος που θα πρέπει να δώσετε σήμερα στον εαυτό σας είναι απαραίτητος. Η στροφή προς τον εσωτερικό σας κόσμο και η κατάδυση στο κέντρο της ψυχής σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε την πραγματική σας ευτυχία. Αποστασιοποιηθείτε σήμερα από όλους και από όλα το έχετε ανάγκη, εξάλλου και αύριο μέρα είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνικότητά που σας διέπει σήμερα είναι έντονη και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την εργασία σας. Η συλλογή των στοιχείων για την οργάνωσή των επαγγελματικών σας είναι απαραίτητη και η μέρα σας δίνει την ευχέρεια να το κάνετε εύκολα. Η διεκπεραίωση των οργανωμένων σκέψεων, θέλει να της δώσετε χρόνο. Προβείτε με τον σύντροφο σας σε χώρους που σας προσφέρουν ασφάλεια και διασκέδαση, με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σας σήμερα έχουν εύνοια ώστε να εξελιχθούν και να υλοποιηθούν οι εκκρεμότητες που έχετε προγραμματίσει εδώ και καιρό. Αυτό θα βελτιώσει την διάθεσή σας και θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες στα επαγγελματικά σας. Τα ξεκαθαρίσματα που έχετε στο προσχέδιο να κάνετε με τον σύντροφό σας δεν θα έχουν την κατάλληλη υφή, εξαιτίας της συναισθηματικής σας φόρτισης. Κάντε πιο επιφανειακές συζητήσεις και αποσυμφορήστε την ένταση στον χώρο, δίνοντάς του μία νότα διασκέδασης.

* Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα