Τα ζώδια του Σαββάτου 28 Απριλίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Υδροχόοι σε ότι αφορά προσωπικές σας σχέσεις πάρτε μόνοι αποφάσεις και αποφύγετε συμβουλές τρίτων, ιδιαίτερα αν δεν τους γνωρίζετε καλά, Ζυγοί δείτε πιο σταθερά προβλήματα που υπάρχουν σε σχέσεις και πως μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι αυτή που θα επηρεάσει τον επαγγελματικό σας τομέα. Οι μεταπτώσεις αυτές οφείλονται στο άγχος και στις ευθύνες που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα. Δείξτε λίγη υπομονή, όλα θα πάρουν μία θετική εξέλιξη. Αποφύγετε ακόμα τα δύσκολα και τις απαραίτητες αποφάσεις

που κρίνουν κυρίως τον οικονομικό σας τομέα. Η προσωπική σας ζωή είναι στην φάση της απομόνωσης, εστιάστε μέσα σας για να βρείτε το δρόμο για την ευτυχία που σας αξίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προκλήσεις για σας είναι ένα παιχνίδι κυριαρχίας, το οποίο η μέρα σας ευνοεί να πάρετε την θέση του νικητή. Οι ενέργειές σας είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση και δράση και αυτό εκπέμπεται έντονα στον χώρο εργασίας σας. Οι συνάδελφοί σας και οι συνεργάτες σας αφουγκράζονται την διάθεσή σας και ένας θεμιτός ανταγωνισμός κυβερνάει τις εξελίξεις. Η ευχάριστη συμπεριφορά σας αναβαθμίζει τη σχέση σας με τους άλλους και με τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες εμμονές που έχουν δημιουργηθεί από το παρελθόν για μία λάθος σας κίνηση, είναι αυτές που φρενάρουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Προσπαθήστε να βγείτε από αυτή την αρνητική προσήλωση, κοιτώντας το μέλλον σας μέσα από τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχετε. Μην ξεχνάτε ότι είστε το ζώδιο που την αλλαγή και την επικοινωνία την έχετε μέσα σας, ως ακατέργαστες πληροφορίες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις φέρετε στην επιφάνεια και να τις εξελίξετε. Ο ψυχικός σας κόσμος είναι σε φόρτιση, γι’ αυτό δεν χρειάζονται αναλυτικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προκαταλήψεις και οι αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος έρχονται και παίρνουν θέση στο σήμερα και εμφανίζουν κολλήματα και δυσχέρειες στον επαγγελματικό σας χώρο. Στρέψτε την προσοχή σας σε άτομα που σας φορτίζουν θετικά και σας αλλάζουν την διάθεση. Οι νέες συνεργασίες που υπάρχουν στο προσκήνιο καλό θα ήταν να τους δώσετε ακόμα χρόνο για να πραγματοποιηθούν στον κατάλληλο χρόνο. Ο χρόνος που μπορείτε σήμερα να περάσετε με τον σύντροφό σας, θα δώσουν ένα ευχάριστο τόνο στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Η τάση της ημέρας σας βοηθάει να αφουγκραστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν στον χώρο εργασίας σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δώσετε και μία πρέπουσα καθοδήγηση στην δουλεία σας. Ελέγξτε περισσότερο την οικονομική σας διαχείριση, διότι η διάθεση να κοιτάξετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, μπορεί να φέρει περισσότερα έξοδα. Δώστε περισσότερη σημασία στην υγεία σας και βελτιώστε τη διατροφή σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας μπορεί να έχει μία αρμονική πορεία, φτάνει να έχετε θετική στάση και συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΩΣ

Μία αλλαγή που θα προκύψει στον εργασιακό σας χώρο, θα σας αλλάξει την διάθεση και θα σας δώσει μία ώθηση να ανεβάσετε τον πήχη. Η οργανωτική σκέψη σας θα πάρει τα ινία και θα σηματοδοτήσει την εξέλιξή σας. Η διάθεσή σας βρίσκεται σε θέση να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα προκύψουν ή και να βγάλετε εις πέρας αυτές που υπάρχουν μέχρι σήμερα. Η ενέργεια και η ψυχική σας ζωτικότητα λειτουργούν αρμονικά και εκπέμπουν θετική ενέργεια και στον σύντροφό σας. Έχετε την ευχέρεια σήμερα να εξομαλύνετε τις εντάσεις και τις δυσαρμονίες των σχέσεών σας, που υπήρξαν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση σήμερα δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει, φέρνοντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε βρίσκεται μόνο στον δικό σας προσωπικό χώρο και το αποζητάτε έντονα σήμερα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που είναι δύσκολα, απλά μπορείτε για σήμερα να τα παραμερίσετε και να στραφείτε προς τον εαυτό σας και αύριο μέρα είναι. Θυμηθείτε ότι το εφαλτήριο που θέλετε να τοποθετήσετε στην σχέση σας, θα πρέπει να αγγίζει την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο μεταξύ λήψη αποφάσεων και την εξέτασή τους παράλληλα. Περάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα από εξονυχιστικό έλεγχο, προγραμματίστε τα βήματα για την υλοποίησή τους και αφήστε για άλλη μέρα την εκτέλεση αυτών. Μην ανησυχείτε για την εικόνα του δυναμισμού σας, περιορίζοντάς την μόνο στην διεξαγωγή των κινήσεων, γνωρίζετε πολύ καλά ότι και η προετοιμασία είναι μέρος αυτού. Κάποια έξοδο με τον σύντροφό σας θα δώσει μία χαρμόσυνη υφή στην σχέση σας και θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των προβλημάτων που σας περιστοιχίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κλείσετε συμφωνίες στον επαγγελματικό σας χώρο και αυτό θα βοηθήσει την οικονομική σας ανάπτυξη. Η διάθεσή σας είναι ασταθής, γιατί αισθάνεστε ότι σας περιβάλλουν αρκετά προβλήματα και δύσκολες υποθέσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν. Ο συναισθηματικός σας κόσμος σήμερα είναι αρκετά περίεργος και αυτό μεταφέρεται στην σχέση σας και να έχετε κυκλοθυμική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν εντάσεις στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να το χειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η φιλοσοφημένη σκέψη σας έρχεται σήμερα στο προσκήνιο και σας δίνει την ικανότητα να ασχοληθείτε με το μέλλον της εργασίας σας. Η διάθεσή σας είναι αρκετά καλή, διότι προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία, που δεν είχατε παρατηρήσει μέχρι σήμερα. Ο απολογισμός των πράξεων σας στον ερωτικό σας τομέα, χρειάζεται να γίνει με μεγάλη προσοχή, διότι μπορεί να προκαλέσει μία απρόσμενη ένταση απέναντι στον σύντροφό σας. Να θυμάστε ότι αυτή η διαδικασία πρέπει να σας βοηθήσει στην εξέλιξή σας και όχι να αμβλύσετε από τον εσωτερικό σας κόσμο παρελθοντικές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αίσθηση της αλλαγής και της πρωτοπορίας δεν σας βοηθάει σήμερα να φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας και κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, λόγω των ανασφαλειών που σας διέπουν, κατευνάζοντας με αυτόν τον τρόπο την διάθεση σας. Κάποια γεγονότα που θα προκύψουν θα συμπληρώσουν το σύνολο των πραγμάτων και μπορεί να σας αποθαρρύνουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να συγκρατήσετε λίγο την φαντασία σας και να είσαστε έτοιμοι και ισορροπημένοι, ώστε να τα αντιμετωπίσετε με τον κατάλληλο τρόπο. Μην αφεθείτε στην γνώμη των γύρων σας, σε ότι αφορά την σχέση σας διότι θα σας φέρει εντάσεις. Επιμείνετε μόνο στην δική σας άποψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μεταβαλλόμενες διαθέσεις σήμερα σας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δώσετε μία ανάσα και να δείτε από απόσταση όσα σας απασχολούν, χωρίς να πάρετε μέρος σε αποφάσεις που θα κρίνουν την εξέλιξή σας. Για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας σήμερα, προσπαθήστε να κάνετε δραστηριότητες που θα σας δώσουν ελευθερία και θα σας χαλαρώσουν. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε οτιδήποτε έκτακτο συμβεί, γιατί δεν είσαστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε. Μην προσπαθήσετε να εμβαθύνετε στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στην σχέση σας, διότι είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε, λόγω της διάθεσής σας.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 28 Απριλίου 2018,savvatou 28 apriliou 2018