Τα ζώδια του Σαββάτου 24 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Ο Άρης σήμερα μπορεί να φέρει αρκετή ένταση, γι’ αυτό να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μη βιάζεστε ιδιαίτερα σε σημαντικά ζητήματα που θέλετε να προχωρήσετε αλλά και σε αποφάσεις, αποφύγετε τον υπερβολικό συναισθηματισμό μέσα σε σχέσεις και προσέξτε τις αντιδράσεις σας.

Κριός

Η πρακτικότητά σας και η σταθερή σας στάση, βοηθάει τα επαγγελματικά σας που χρειάζεται να είστε αποφασιστικοί και να πάρετε αποφάσεις, προσέξτε σήμερα οικονομικές σας συναλλαγές και αποφύγετε τα έξοδα.

Στα συναισθηματικά σας κινηθείτε διαλλακτικά, μην πιέζετε καταστάσεις και μην επιμένετε σε συναντήσεις, αν δεν υπάρχει τέτοια επιθυμία από την άλλη πλευρά.

Ταύρος

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα ήταν να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων σε οποιαδήποτε ενέργειά σας, αποφύγετε όμως υπέρμετρα ανοίγματα και συζητήσεις με τρίτους. Τα συναισθήματα σας που είναι πιο ξεκάθαρα βοηθούν τις σχέσεις σας, βρίσκουν ανταπόκριση από τη άλλη πλευρά, φαίνεται να υπάρχει μια ειλικρινής και αμφίπλευρα δοτική διάθεση.

Δίδυμοι

Η ευαισθησία που δείχνετε σήμερα στα ζητήματα της ημέρας, που σας αφορούν άμεσα, είναι τέτοια, που κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν, προσέξτε σήμερα σε αποφάσεις και συζητήσεις. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξετε όσο γίνεται τα αισθήματά σας. Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

Καρκίνος

Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν και να συνεργαστείτε καλύτερα με τους άλλους. Προσέξτε στα συναισθηματικά σας σήμερα την απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, μπορείτε όμως αν προσπαθήσετε να έχετε ευχάριστη συντροφιά, όπου αν κινηθείτε με θετική διάθεση, θα βρει ανταπόκριση.

Λέων

Κάποια απάντηση ή εξέλιξη μπορεί να υπάρξει σήμερα στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να έχετε σήμερα επισκέψεις ή συναντήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Μέρα κατάλληλη σήμερα να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε σας και αγαπημένα σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας. Θα υπάρχει αναγνώριση και αποδοχή και αν αυτό γίνει στα πλαίσια κάποιας εξόδου, θα ήταν καλύτερα.

Παρθένος

Με καλύτερη διάθεση σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε πιο αποδοτικά με επαγγελματικές σας υποθέσεις. Με μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων και με αρμονικότητα στα δικά σας αισθήματα, μπορείτε σήμερα να βρεθείτε κοντά στους άλλους, όπου μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα πράγματα και να ξεπεραστούν θέματα που σας απασχολούν σε σχέσεις.

Ζυγός

Στα επαγγελματικά σας η ψυχολογία σας μετράει, γι’ αυτό σήμερα προσπαθήστε να κινηθείτε με ηρεμία και να μην είστε βιαστικοί, ακόμα κάνουν κάποια πράγματα δεν είναι όπως επιθυμείτε. Το ένστικτό σας είναι δυνατό ακολουθήστε το, μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα πράγματα για το πως να κινηθείτε μέσα σε σχέσεις αλλά και να επανεξετάσετε θέματα που δεν σας ικανοποιούν, το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να εστιάσετε στο παρελθόν.

Σκορπιός

Σήμερα εστιάστε στις καλές ιδέες που μπορεί να έχετε για τα επαγγελματικά σας, μπορεί να σας δώσουν τις προοπτικές για νέες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Στα συναισθηματικά σας επικοινωνήστε περισσότερο με τους άλλους και αποφύγετε να εμπιστευτείτε τρίτους, να είστε προσεκτικοί σε λόγια που ακούστε για αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης

Σε επαγγελματικές σας συναντήσεις αλλά και αν πρέπει σήμερα να διαχειριστείτε θέματα που αφορούν έγγραφα να είστε κάπως προσεκτικοί, εξετάστε καλύτερα τις λεπτομέρειες που υπάρχουν και αν όλα είναι ξεκάθαρα πριν προχωρήσετε. Η διάθεσή σας μπορεί να βοηθήσει τις σχέσεις σας και να σας ωθήσει σήμερα να διασκεδάσετε, όμως προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας αλλά και τα έξοδα.

Αιγόκερως

Φροντίστε σήμερα να επικρατήσει ηρεμία στον τομέα των επαγγελματικών σας ώστε να κυλήσουν όλα πιο εύκολα για σας, αποφύγετε συζητήσεις και διοχετεύστε την ενέργειά σας σωστά ώστε να είστε όσο πιο αποδοτικοί γίνεται. Στα συναισθηματικά σας θέλετε περισσότερα από τους άλλους, όμως προσπαθήστε να εκφράσετε σωστά τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας.

Υδροχόος

Φανείτε σήμερα αρκετά προσεκτικοί σε καθημερινά σας ζητήματα που πρέπει να προχωρήσετε αλλά και σε επαγγελματικές σας υποθέσεις, αποφύγετε να πάρετε σήμερα αποφάσεις. Στα συναισθηματικά σας σήμερα με μία ξεχωριστή ευαισθησία μπορείτε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά, όμως καλύτερα να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ιχθύες

Όσο και αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στον τομέα των επαγγελματικών σας καλό είναι σήμερα να το κάνετε με προσοχή. Προσέξτε αποφάσεις γιατί όσα κάνετε μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από ότι επιθυμείτε. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να είστε πιο συνεπείς απέναντι στους άλλους και να δίνετε προσοχή σε ζητήματα τη συναισθηματική σας ζωή ώστε να βρείτε λύσεις.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα