Ο καιρός του Σαββάτου

Με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά κυρίως τμήματα. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές, παροδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς.

Στη

Θεσσαλονίκη, βροχή κατά διαστήματα και το μεσημέρι παροδική καταιγίδα με το θερμόμετρο από 7 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και εξασθένηση το απόγευμα, άνεμοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, αρχικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες με σταδιακή εξασθένηση. Ο υδράργυρος από 5 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές ή καταιγίδες με εξασθένηση και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι νότιοι 4 με 6 και σταδιακά δυτικοί 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από ανατολικές και βαθμιαία βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικά ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με εξασθένηση το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 6 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, αρχικά βροχές και πιθανώς έντονες καταιγίδες με εξασθένηση το απόγευμα, άνεμοι ανατολικών και σταδιακά δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα