Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, νέες ιδέες μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για επαγγελματικά σας ζητήματα και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Ζυγοί, θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα, όμως σκεφτείτε καλύτερα αποφάσεις στα επαγγελματικά και προσωπικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας είναι σε κατάλληλα επίπεδα να δημιουργήσετε και να αναπτυχθείτε επαγγελματικά. Τα σχέδια και οι προτάσεις σας, θα βρουν την ανταπόκριση που περιμένατε και θα σας δώσουν την ανάλογη αναγνωσιμότητα. Η τάση για επικοινωνία και συμφιλίωση, θα σας φέρει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα επανδρώσει

τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε την ψυχολογική σας διάθεση, να σας οπισθοδρομήσει στον χώρο εργασίας σας, κάνοντάς σας να πάρετε αποφάσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν και αργότερα το μετανιώσετε. Το ένστικτό σας ως οδηγός, θα σας δώσει την δυνατότητα στον τομέα τον σχέσεων να διακρίνετε τα αληθινά συναισθήματα των γύρω σας και να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας, κυρίως στα συναισθηματικά σας ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση συνεργασίας και η ευλυγισία του μυαλού σας να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα γρηγορότερα από τους άλλους, σας δίνει το έναυσμα να προχωρήσετε σε ότι έχετε βάλει στόχο και να το υλοποιήσετε, έχοντας κάνει την κατάλληλη προεργασία. Η σκέψη να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, θα είναι το κίνητρο για μία νέα αρχή. Επιμείνετε στις δικές σας απόψεις, χωρίς να επηρεάζεστε από άλλες γνώμες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία και η ευδιαθεσία, σας παρέχουν ένα επαγγελματικό περιβάλλον γεμάτο θετική ενέργεια. Οι υποθέσεις που θέλετε να διεκπεραιώσετε στο χώρο εργασία σας, η μέρα τις ευνοεί, απλά να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί στην αποπεράτωση τους. Η τάση της ημέρας, σας δίνει το έναυσμα να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να τον ευχαριστήσετε.

ΛΕΩΝ

Η μέρα μπορεί να είναι κουραστική για σας, εκδηλώνοντας συμπεριφορές που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Μην παρασυρθείτε, απλά μετατρέψτε την αρνητική ενέργεια σε δράση διοχετεύοντας την στην άθληση ή σε χειρωνακτικές εργασίες. Η αίσθηση να εκφράσετε τα αισθήματά σας, σας κάνει θελκτικούς και δυναμικούς, ο τρόπος όμως που θα τα παρουσιάσετε θυμηθείτε χαρακτηρίζει την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οπτική πλευρά που παρατηρείτε τα πράγματα είναι επηρεασμένη από το συναίσθημα σας και σας κάνει πολύ ευαίσθητους και επιρρεπείς, σε άτομα που δεν σκέφτονται με ειλικρίνεια για σας. Καλείστε να είσαστε προσεκτικοί σε κάθε περίσταση. Τα άτομα που εμπιστεύεστε θα βελτιώσουν την διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η τάση να κάνετε πράγματα πάνω από τις δυνατότητές σας για να αποδείξετε την αξία σας στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστεί της βάλετε κάποιο φρένο για να μην σας οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες. Ο συναισθηματικό σας κόσμος, θα παρουσιάσει κάποιες εναλλαγές, στηρίξετε τις πρωτοποριακές ιδέες που προτείνετε στους γύρω σας. Βαδίστε με βάση τις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σταθερότητα της σκέψης και η οργάνωσή σας, βοηθούν στο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο στον χώρο εργασία σας. Η διάθεση να βοηθήσετε άτομα που χρειάζονται την συμβουλή σας, δείχνει την σοφία που διαθέτετε. Μην προσπαθήσετε να επιμείνετε σε προτάσεις προς τον σύντροφό σας, διότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε σήμερα υπέρμετρα πράγματα στα επαγγελματικά σας, διότι θα επηρεάσουν την εικόνα που έχετε δημιουργήσει. Παρατηρείστε τις αντιδράσεις των γύρω σας, σε οποιαδήποτε ενέργειά σας, με αυτόν τον τρόπο θα κατανοήσετε πως πρέπει να κινηθείτε. Η ειλικρινή σας στάση, θα βρει ανταπόκριση από τον σύντροφό σας και θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σας και η ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησή σας, θα βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και στις υποχρεώσεις σας, χωρίς να επιτρέπετε σε τρίτα πρόσωπα να σας επηρεάζουν. Η μοναχικότητα θα είναι η βάση για να βάλετε σε τάξη τα πράγματα που σας ανησυχούν και ζητούν την επίλυσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας, θα κυλήσει ευχάριστα, όπου οι συνεργασίες θα είναι σε ανάλαφρα επίπεδα. Θα αφήσετε πίσω την ρουτίνα και τα γεγονότα θα πάρουν άλλη τροπή. Οι απότομες συναισθηματικές αλλαγές, μπορεί να φέρουν εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κρατήστε θετική στάση σε συζητήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μπορεί να έχετε κάποιες συναντήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Οι απαντήσεις που θα λάβετε στον εργασιακό σας χώρο, θα καθορίσουν την εξέλιξή σας και θα είναι βάση της εργασίας που έχετε καταβάλει. Η διάθεση να ξεκαθαρίσετε προβλήματα του παρελθόντος με τον σύντροφό σας, θα είναι η αφορμή για μία καινούργια αρχή.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα