Τα ζώδια του Σαββάτου 12 Μαΐου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, αυτή την περίοδο κρίνονται πολλά στα επαγγελματικά σας, δείξτε σοβαρότητα απέναντι σε σημαντικά ζητήματα. Ζυγοί, αρκετές είναι υποχρεώσεις σας σήμερα φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο είναι έντονη σήμερα. Προσέξτε την συναισθηματική σας φόρτιση, διότι μπορεί να σας παραπλανήσει και τα συμπεράσματά σας να είναι πλασματικά. Μην σκαλίζετε μνήμες του παρελθόντος, θα σας ωθήσουν σε εντάσεις άνευ ουσίας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας,

το έχετε περισσότερο ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σας βοηθάει να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και να κάνετε συνεργασίες που έχετε θέλετε καιρό. Θυμηθείτε πρέπει να είσαστε ήρεμοι και με σταθερά βήματα να πάρετε αποφάσεις. Οι εντάσεις που υπήρξαν στις σχέσεις σας μπορούν να καταλαγιάσουν μέσω της συμβουλής ατόμων που εμπιστεύεστε. Η ψυχολογία σας θα επιτρέψει την συμφιλίωση με τον σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σοβαρότητα που πρέπει να δείξετε στον επαγγελματικό σας χώρο θα εμπνεύσει την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους γύρω σας. Η οργανωτική σας διάθεση θα βοηθήσει τις υποθέσεις σας και τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Λειτουργήστε ελεύθερα μέσα στις σχέσεις σας δείχνοντας τις ικανότητές σας. Πολύ απλές κινήσεις θα βελτιώσουν καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να αρκετά σήμερα είναι έντονη, όμως βάλτε ένα καλό πρόγραμμα, ειδικά στα οικονομικά σας. Μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να τα χειριστείτε και η διάθεσή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Η ψυχολογία σας είναι ιδανική ώστε να ξεκαθαρίσετε πράγματα που σας απασχολούν με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Οι οικονομικές εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν σήμερα, οι υποχρεώσεις και οι δυσκολίες σας απορροφούν ένα μεγάλο μέρος ενέργειάς σας, προσπαθήστε λίγο να αποστασιοποιηθείτε από αυτά. Μία εσωτερική παρόρμηση να εξετάσετε πιο διεξοδικά την σχέση σας θα βγει έντονα σήμερα, μην ξεχνάτε να βάζετε τα όριά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε σε ισορροπία με τους γύρω σας. Είστε σε θέση να την αντιληφθείτε όσα συμβαίνουν γύρω σας και να ανταποδώσετε. Μπορείτε να μεταφέρετε τα θετικά σας συναισθήματα στα άτομα που αγαπάτε. Οι σχέσεις σας θα έχουν την ευχέρεια να πάνε ένα βήμα μπροστά.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες υποχρεώσεις θα σας πιέσουν συναισθηματικά σήμερα, προσπαθήστε να μην αγχωθείτε και κάντε μόνο τα απαραίτητα. Στραφείτε προς τις ανάγκες σας και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να αποβάλλετε αρνητικά συναισθήματα και να λειτουργήσετε με καθαρότητα σκέψης. Θα επωφεληθείτε αν βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Δώστε περισσότερο χρόνο στις αποφάσεις σας. Κάντε δραστηριότητες σήμερα που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση σας δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν πιο ελεύθερα, χωρίς συναισθηματικές πιέσεις. Η σταθερότητα σκέψεων θα σας ήταν απαραίτητη σήμερα. Ο χώρος του σπιτιού σας προσφέρει την ασφάλεια και την χαλάρωση που χρειάζεστε, επιδιώξτε να βρεθείτε εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ έχετε κάνει αρκετές κινήσεις στο παρελθόν για την άνοδο της εργασίας σας, σήμερα αποφύγετε τις τελικές αποφάσεις διότι η έλλειψη σταθερότητας που υπάρχει, θα σας εμφανίσει κάποια θέματα. Η ζεστασιά και η θαλπωρή που έχετε ανάγκη να δώσετε στον σύντροφό σας, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας σήμερα μικρές επιτυχίες θα πάρουν θέση και η διάθεσή σας θα ακτινοβολεί στους γύρω σας. Οι καινοτόμες ιδέες που έχετε, θα βοηθήσουν στην ανέλιξη της εργασίας σας. Η ευγενική διάθεση προς τον σύντροφό σας θα μεταβάλει την ανησυχία που υπήρχε στην σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεσή σας δεν βοηθάει να ξεδιαλύνετε προβλήματα που υπάρχουν, ιδιαίτερα στον εργασιακό σας χώρο. Προσοχή στις εντάσεις, κατευνάστε την ψυχολογία σας και αφήστε τις διαφορές για άλλη μέρα. Στραφείτε στα θέλω σας και τι σας προσφέρει ηρεμία, μην ασχολείστε με θέματα που θα σας καταβάλουν την διάθεση.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 12 Μαΐου,savvatou 12 maΐou