Τα ζώδια της Τρίτης 4ης Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Οι συμβουλές που μπορείτε να δώσετε σε τρίτα άτομα, είναι πολύ σημαντικές σήμερα. Μία αυστηρότητα και μία ψυχρότητα όμως, ίσως εμφανιστεί στις σχέσεις σας, εξαιτίας των πιέσεων που δεχόσαστε από θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα. Η οικονομική σας κατάσταση, έχει μικρές μεταβολές και απαιτεί την προσοχή σας για να τα καταφέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των γύρων σας και κάντε τις ανάλογες υποχωρήσεις που απαιτούνται, για να κινηθείτε με ηρεμία και γαλήνη με τους γύρω σας. Η επιχειρηματική σας εξέλιξη,

θα έρθει έπειτα από την απόκτηση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο σας, μέσω των δεξιοτήτων σας. Γίνετε πιο εκφραστικοί και ακολουθείστε την μέθοδο της συμφιλίωσης, εφόσον παρατηρείτε την ίδια πρόθεση και από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στον χώρο εργασίας σας και να απορρίψετε τρίτα άτομα που έχουν μία δυσμενή κριτική προς το άτομο σας. Επικεντρωθείτε σε ζητήματα που έχουν μεγάλη σοβαρότητα. Η ευαίσθητή σας πλευρά, θα βγει σε άτομα που σας πλαισιώνουν και σας έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση που έχετε σήμερα, είναι ικανή να διορθώσει τις συνεργασίες με τα άτομα που βρίσκεστε στο ίδιο περιβάλλον. Ο χαρακτήρας σας και η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας, θα οδηγήσει εσάς και τους γύρω σας σε ευχάριστες στιγμές. Αποφύγετε την απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, στο φιλικό σας περιβάλλον, διότι δυσκολεύει αρκετά την επικοινωνία σας.

ΛΕΩΝ

Το ταλέντο της επικοινωνίας, το οποίο διαθέτετε με ευστοχία, θα εξισορροπήσει τις επαφές με τους γύρω σας. Μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, θα υπάρξει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και μπορεί να συμβούν απρόβλεπτες θετικές καταστάσεις. Η έκφραση των συναισθημάτων σας, απέναντι στον σύντροφό σας, θα γεφυρώσει τις ανασφάλειες που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, δυναμώνει την εικόνα σας προς τους γύρω σας, εφόσον παύετε να υποτιμάτε τα ταλέντα σας και αναγνωρίζετε την αξία σας. Οι καταστάσεις, θα εξελιχθούν σε ευχάριστα επίπεδα και θα σας δώσουν το περιθώριο για νέα σχέδια. Η συμπόνια που θα δείξετε προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η στήριξη τους, θα σας ισορροπήσουν ψυχικά.

ΖΥΓΟΣ

Η σταθερότητα και η ρεαλιστική σας στάση, θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές μεταβολές, που έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας. Σταματήστε να σκέφτεστε μόνο την αρνητική πλευρά των πραγμάτων και στραφείτε προς αισιόδοξες σκέψεις. Ίσως εμφανιστεί ένα πρόσωπο του παρελθόντος και σας αναπτερώσει το ηθικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάνοια της σκέψης σας και η εργατικότητά σας, θα παρασύρουν τους γύρω σας να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες με εσάς. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία και παράλληλα εκμυστηρευτείτε τους, τα πρωτότυπα σχέδιά σας. Απομακρύνετε τρίτα άτομα, που έχουν μία δυσμενή άποψη για το πρόσωπό σας και μπορούν να διαβάλλουν το όνομα και την προσωπικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καταστάσεις μπορεί να τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς, εσείς όμως έχετε την ικανότητα να μπορείτε να τις ελέγξετε. Προσοχή, στα άτομα που δεν έχουν αγνές προθέσεις και προσδοκούν να σας επηρεάσουν αρνητικά. Χαρίστε όμορφα δώρα, στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και δείξτε τους, την καλή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμπεριφορά σας σήμερα, είναι ενός έκρυθμου χαρακτήρα, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που υπάρχουν. Υποχωρήστε σε συζητήσεις, που βλέπετε ότι σας βγάζουν σε αδιέξοδο. Αποβάλλετε το άγχος από την ζωή σας, κάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην υποτιμάτε την διαίσθησή σας, η οποία μπορεί να σας διευκρινίσει ποια άτομα είναι άξια εμπιστοσύνης και ποια σας κακολογούν. Ισορροπήστε ψυχικά, διότι η ευαισθησία σας αυτό το διάστημα, σας αφήνει απροφύλακτους. Μην ενεργήσετε για νέες σχέσεις, διότι δεν είστε έτοιμοι να τις διαχειριστείτε, μείνετε με άτομα που εμπιστεύεστε και ακούστε τις συμβουλές τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, έχετε την διάθεση να κάνετε νέα πράγματα και να ασχοληθείτε με όσα σας έχουν λείψει. Μπορείτε να οργανώσετε σε σειρά τις επιθυμίες σας και να θέσετε μία νέα αρχή στην ζωή σας. Μην υπερβείτε όμως, τα όριά σας και τα αποτελέσματα πάρουν αρνητική τροπή. Θυμηθείτε, η επιτυχία έρχεται με σταθερά βήματα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα