Τα ζώδια της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Σήμερα, ο Ερμής σας βοηθάει να σκεφτείτε πρωτότυπα και να κινηθείτε με αισιοδοξία, επάνω στους στόχους που έχετε θέσει, για το νέο έτος. Η τελευταία μου μέρα του 2019, βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία και να βάλετε νέους στόχους, που θέλετε να πετύχετε μέσα στο 2020. Μπορείτε να ανοιχτείτε σε νέες δυνατότητες και στόχους. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, για όσα θέλετε να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Ο τρόπος που θα χειριστείτε κάποια θέματα, μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος, σήμερα. Φροντίζετε στις συζητήσεις σας,

να είστε προσεκτικοί και να σκεφτείτε αρκετά, όσα θέλετε να πείτε, ιδιαίτερα εάν βρίσκεστε κάτω από πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε το υπερβολικό άγχος, που μπορεί να επηρεάσει αρκετά την υγεία σας και να σας κάνει να νιώσετε, αρκετή ψυχική κούραση. Γενικά, κινηθείτε σήμερα με προσοχή στις δοσοληψίες σας, για να καταφέρετε να κρατήσετε την απαραίτητη ισορροπία στη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια εσωτερική ένταση που μπορεί να έχετε, σήμερα, θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά μέσα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε άτομα, που είναι σημαντικά για σας. Διοχετεύστε αυτήν την έντονη ενέργεια, στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, που μπορείτε να διαχειριστείτε σήμερα καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο τους ανθρώπους που αγαπάτε και βοηθήστε τους να καταλάβουν, όσα περνάτε αυτό το διάστημα. Έχετε τον τρόπο και μπορείτε να φροντίσετε όσους είναι σημαντικοί για σας. Αποφύγετε λόγω της ευαισθησίας που μπορεί να έχετε, λόγω του άγχους, να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με εκνευρισμό και να δημιουργηθούν εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Φροντίστε σε νέες επαφές που θέλετε να κάνετε, να δείχνετε τον καλύτερό σας εαυτό. Αυτό, θα αποδειχτεί πολύ θετικό στο μέλλον. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε την επικοινωνία σας σωστά, αυτό μπορεί να αλλάξει καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, μέσω του καλού προγραμματισμού που μπορείτε και έχετε. Μια αλλαγή θα είναι ευνοϊκή σήμερα, στον τρόπο που χειρίζεστε καταστάσεις. Προστατεύστε τα συμφέροντά σας, είτε αφορά τον εργασιακό σας χώρο, είτε τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορούν να προχωρήσουν πιο εύκολα τα σχέδιά σας. Μία ενέργεια αλλαγής που υπάρχει στις σχέσεις σας, θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε υπέρ σας, ώστε να αλλάξουν καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν πλέον. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, συζητήστε με όσους αγαπάτε, θέματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε σήμερα, να ασχοληθείτε με απαιτητικά ζητήματα. Η ενέργεια που σας δίνει η ημέρα, δεν είναι αρκετή, ώστε να ανταποκριθείτε με μεγάλη αποδοτικότητα. Μπορείτε όμως, να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση εγγράφων και την καλή οργάνωση, κάποιων θεμάτων που αφορούν εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εστιάστε σε όσα θέλετε να κάνετε και κινηθείτε προς αυτή τη κατεύθυνση. Αποφύγετε να συνεργαστείτε με άτομα, που ξέρετε καλά ότι δεν μπορείτε να αποδώσετε καλά. Ακόμα και σας απασχολούν δύσκολα ζητήματα, αντιμετωπίστε τα με αισιοδοξία, ώστε να βρείτε τις λύσεις που θα σας φέρουν στην επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η ειλικρίνεια, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε όσους αγαπάτε. Με μία ειλικρινή συζήτηση, μπορείτε να λύσετε αρκετά θέματα και να βοηθηθούν οι σχέσεις σας. Συζητήστε όσα σας απασχολούν και προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο και την θέση των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, η ευελιξία σε θέματα που σας απασχολούν, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο, να κινηθείτε και να συνεργαστείτε καλύτερα με τους άλλους. Ο τρόπος που επικοινωνείτε με τους γύρω σας, είναι σημαντικός, όπως και ο τρόπος που μπορείτε να παρουσιάσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Επικεντρωθείτε στον στόχο σας και φροντίστε την επικοινωνία σας, με άτομα που πρέπει να συνεργαστείτε. Νέες επαφές που μπορείτε να κάνετε, θα φανούν πολύ ευνοϊκές στο μέλλον. Το ένστικτο και η διαίσθησή σας, είναι έντονα σήμερα. Χρησιμοποιήστε τα σωστά, στις δοσοληψίες σας και σε όσα θέλετε να ξεκινήσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα