Τα ζώδια της Τρίτης 27ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σκορπιοί, μην αφήνετε τις αρνητικές εμπειρίες να οπισθοδρομήσουν την εξέλιξή σας, δείτε τις ως προκλήσεις. Ιχθύες, ο πραγματικός κόσμος σας κουράζει κάποιες φορές και η μόνη σας διαφυγή είναι να ονειροπολείτε. Ίσως, να μην είναι η κατάλληλη μέρα να το κάνετε, αφήνοντας έτσι περιθώρια στους άλλους, να σας επηρεάσουν.

ΚΡΙΟΣ

Η ελευθερία κινήσεων που θέλετε να έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα προσπαθήσετε να την αποκτήσετε με δυναμικό τρόπο. Έχετε την ευχέρεια

λόγω της οξύτητας της σκέψης σας, να ακολουθείτε με ιδιαίτερο τρόπο τα πράγματα που σας ανησυχούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταθερότητά σας, είναι σημαντική για την πρόοδο σας και για τον τρόπο που καταθέτετε και υποστηρίζετε τις ιδέες σας. Μία αυστηρότητα και μία ψυχρότητα, μπορεί να εμφανιστεί στις σχέσεις σας, αλλά έχετε την ευχέρεια να την εξομαλύνετε χωρίς να υπάρξουν επακόλουθα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα πρέπει να ακολουθήσετε σταθερά βήματα και να παρατηρείτε τις συμπεριφορές των ατόμων που σας περιστοιχίζουν. Κάθε κίνηση τους, δηλώνει τον τρόπο που σκέφτονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία σας, δίνει το περιθώριο σε τρίτα πρόσωπα να εισβάλλουν στην προσωπική σας ζωή και να σας επηρεάσουν. Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα.

ΛΕΩΝ

Συνεργασίες με το γυναικείο φύλλο, μπορούν να σας ενθαρρύνουν και να βοηθήσουν στην σωστή επεξεργασία των σχεδίων σας. Μπορείτε λοιπόν, να είναι πιο εποικοδομητικές αν υπάρξει ειλικρίνεια ανάμεσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποια απάντηση από ενέργειες του παρελθόντος, η οποία θα σας ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον. Στην ερωτική σας ζωή, εφόσον είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν, ο σύντροφός σας θα αισθανθεί την θετική σας πρόθεση, να βελτιώσετε καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, δεν σας κρατάει τίποτα και έχετε όλη την ενέργεια που απαιτείται για να δώσετε μία νέα πνοή στα πράγματα γύρω σας. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε το περιβάλλον σας, είναι σημαντικός για την εξέλιξή σας. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα έχουν την βελτίωση που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, επηρεάζει τα σχέδια που έχετε οργανώσει για το μέλλον και σας εμποδίζει να τροφοδοτήσετε με ενέργεια τις κινήσεις σας. Απομακρυνθείτε από αρνητικές σκέψεις και δείτε το μέλλον, με αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική σας διάθεση, εκπέμπεται στο γύρω περιβάλλον και οι άλλοι αντιλαμβάνονται την ετοιμότητα που βρίσκεστε, για οτιδήποτε αρνητικό προκύψει. Μπορείτε να εξελίξετε και να στηρίξετε νέες ιδέες και να ξεπεράσετε με ευκολία τις δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πράγματα που κυλούν γύρω σας, γεμίζουν με αισιοδοξία τον συναισθηματικό σας κόσμο. Η υλοποίηση των θεμάτων που έχετε βάλει στόχο, σας ενεργοποιούν αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και αποβάλετε το άγχος, ώστε να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Οι εντάσεις, σας έχουν πιέσει αυτό το διάστημα και σας κρατάνε πίσω από τις ενέργειες σας. Η ηρεμία και η αρμονία, θα σας δώσουν ξεκάθαρες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αυταπάτες και οι εμμονές του παρελθόντος, έρχονται στο σήμερα και σας εμποδίζουν να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας. Στραφείτε στο τώρα και εξετάστε την οδό που πρέπει να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και θα φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα