Τα ζώδια της Τρίτης 26ης Νοεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Κριοί, διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας, σε άτομα που έχουν την πρόθεση να εισβάλλουν στην προσωπική σας ζωή. Η πρόθεση να εξομαλύνετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας, θα δημιουργήσει μια νέα υποδομή για την μελλοντική σας πορεία. Μην αφήσετε την μέρα να περάσει, χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Καρκίνοι, οι ευαισθησίες σας, μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά ζητήματα σήμερα. Προσπαθήστε να είστε πιο αντικειμενικοί πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις που αφορούν

τα οικονομικά σας. Παρθένοι, σήμερα, προσπαθήστε να αποφύγετε συναντήσεις με το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, διότι η συμπεριφορά σας, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας. Μην διστάσετε να κινηθείτε αποφασιστικά, σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας πορεία. Η μέρα, σας καλεί να δραστηριοποιηθείτε. Μην αφήσετε αναβολές και καθυστερήσεις, να σας επηρεάσουν, εστιάστε στον στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία αισιόδοξη οπτική, θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε δυναμικά τα κεκτημένα σας. Νιώθετε και πάλι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι, για μάχη. Η συμπεριφορά σας, είναι ικανή να δημιουργήσει υποδομές, ώστε να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε επεξεργαστεί, το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν μέσα από συζητήσεις που θα γίνουν στον εργασιακό χώρο, προκύψει μία οξύθυμη κατάσταση, απομακρυνθείτε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, για τα συμπεράσματα που θέλετε να βγάλετε. Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και συμβόλαια, εξετάστε όλες τις πτυχές που σας δίνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία που νιώθετε, μπορεί να δώσει το έναυσμα σε τρίτους, να διαχειριστούν τις καταστάσεις εις βάρος σας και να επηρεάσουν, τον οικονομικό σας παράγοντα. Κινηθείτε επιφυλακτικά και αντιμετωπίστε τα πράγματα, με ρεαλισμό, απαλλάσσοντας τις σκέψεις σας από δισταγμούς.

 ΛΕΩΝ

Το πνεύμα ελευθερίας σας κυριεύει και νιώθετε, ότι η ρουτίνα και η καθημερινότητα σας πιέζουν και σας απομυζούν, ένα μέρος της θετικής σας ενέργειας. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην κάνετε παρορμητικές ενέργειες, που ίσως αργότερα τις μετανιώσετε.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρακτική και οργανωτική σκέψη, θα σταθεροποιήσει τις εξελίξεις που επηρεάζουν, τα σχέδια και τις ιδέες σας. Μπορείτε να υποστηρίξετε νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας τομέα και να απαιτήσετε, τα πρέποντα όταν αυτό χρειάζεται. Επεξεργαστείτε καλά νέες προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η συνειδητοποίηση των λαθών που έχουν γίνει στο παρελθόν, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε καταστάσεις, οι οποίες δοκιμάζουν την αντοχή σας. Η αποδοχή και η κατανόηση, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα πράγματα. Μπορείτε να διεκδικήσετε, αυτό που σας αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, θα είναι έντονη και θα υπάρξουν αλλαγές και απρόοπτα στην ζωή σας, στα οποία θα αντισταθείτε. Οι κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα προσπαθήσετε να τις ξεδιαλύνετε. Η ψυχολογία σας, μπορεί να μην σας βοηθάει, γι΄ αυτό δώστε χρόνο στην επεξεργασία νέων σχεδίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική αστάθεια που νιώθετε σήμερα, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και να δημιουργήσει εντάσεις. Μείνετε μόνοι και σκεφτείτε, τα θέματα που σας απασχολούν, βρίσκοντας την χρυσή τομή. Αυτό, είναι απαραίτητο για να επαναφέρετε τα συναισθήματα σας, σε μία ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να δεχθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, επισκέψεις που θα ανατρέψουν την μέχρι τώρα κατάσταση. Ζητήματα και συζητήσεις που θα προκύψουν, θέλουν καλή διαχείριση για να αποκαταστήσετε την τάξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, στα εργασιακά σας, θα ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα και θα έχετε την διάθεση να οργανώσετε νέα πράγματα. Προσπαθήσετε να αποφύγετε να ασχοληθείτε με σημαντικά ζητήματα. Δώσετε ένα πιο ανάλαφρο κλίμα στην ημέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν βοηθάει να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις και ευθύνες, στον εργασιακό σας τομέα. Προσπαθήστε να εξηγήσετε τα συναισθήματα σας και να μην αναλαμβάνετε θέματα, που δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε χρονικά. Ίσως, θα πρέπει να κάνετε ένα μικρό διάλλειμα για να βρείτε και πάλι, τον εαυτό σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα