Τα ζώδια της Δευτέρας 25ης Νοεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Τοξότες, η μέρα σας καλεί να κάνετε τα απαραίτητα ανοίγματα, που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Οι συμβουλές κάποιων προσώπων, θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις που θα βοηθήσουν την σταδιοδρομία σας. Υδροχόοι, η επιθυμία σας να μιλήσετε με άτομα που έχετε κοινούς στόχους, θα ανανεώσει την διάθεσή σας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα παρεξηγήσεων που έχουν γίνει στο παρελθόν. Η άμυνά σας, είναι η σταθερή στάση που θα κρατήσετε απέναντι στα πράγματα. Ιχθύες,

η διάθεση για δημιουργία και νέα πράγματα, μπορεί να μειωθεί εξαιτίας κάποιων οικονομικών σας θεμάτων. Ίσως, είναι καλύτερα να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας και έπειτα, να προβείτε για νέες δραστηριότητες. Αυτό, θα σας βοηθήσει να δομήσετε την ζωή σας καλύτερα.

ΚΡΙΟΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, συγκροτεί τις σκέψεις σας και εκπέμπει μία θετική ενέργεια. Αυτό, θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Παρουσιάστε μία δυναμική εικόνα και παράλληλα, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί, όλο αυτό το διάστημα, στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σας. Κάποια πράγματα μπορεί να απαιτούν ανάλυση και έχουν περιορίσει, την δημιουργική σας σκέψη. Φροντίστε να αποβάλλετε τις αρνητικές σκέψεις. Βρεθείτε με φίλους, που σας δίνουν μία άλλη οπτική, μέσω αισιόδοξων συζητήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σημαντικότερο πράγμα, είναι να διαγνώσετε τα συναισθήματα των άλλων και να φερθείτε με ειλικρίνεια, σε θέματα που θέλετε να προχωρήσετε. Οι πρωτοβουλίες που έχετε αναλάβει, μπορούν να βοηθήσουν αρκετά τα επαγγελματικά σας και θα φέρουν, ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητήματα της καθημερινότητας, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας απασχολήσουν αρκετά. Αυτό, μπορεί να περιορίσει το χρόνο σας. Η επαφή σας με άτομα που έχουν να σας κάνουν νέες προτάσεις, θα δώσει ένα ευχάριστο κλίμα στην ημέρα σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να επεξεργαστείτε επαγγελματικά σχέδια, που μπορούν να δημιουργήσουν καινούργιες προοπτικές για το μέλλον. Η δυναμική σας παρουσία σε νέες συνεργασίες, θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε σωστά τα σχέδιά σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Συνεχίστε να πορεύεστε με τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας, μπορεί να έχει επηρεαστεί λόγω κάποιων θεμάτων, στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε κόντρες με άτομα στο εργασιακό σας περιβάλλον και στραφείτε, σε ότι σας προσφέρει ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ

Η υπερευαισθησία, μπορεί να σας οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις. Κινηθείτε προσεκτικά σε συζητήσεις και σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα, που σας έφεραν σε μία απόσταση. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας και εμπιστευτείτε την.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, θα υπάρξει περισσότερη ηρεμία, που θα σας επιτρέψει να δείτε πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Έτσι, θα μπορέσετε να είστε σίγουροι για τα επόμενα βήματά σας. Σε συζητήσεις, καταθέστε την άποψή σας, χωρίς δισταγμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ένταση της ημέρας, δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε με ηρεμία, απέναντι σε ζητήματα που σας δυσκολεύουν. Συγκεντρωθείτε και δώστε τις απαραίτητες λύσεις, που θα φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Συζητήστε με άτομα που έχουν εμπειρία και βρείτε, από κοινού μία λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρασκηνιακές υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν σήμερα, θα σας αποτρέψουν να προγραμματίσετε νέα σχέδια. Προσπάθησε σήμερα, να εξετάσετε καλύτερα προτάσεις που θα δεχτείτε, αλλά και όσα θέλετε να κάνετε. Το σημαντικό είναι να κινηθείτε με βάση το ένστικτο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδια που έχετε και να αξιολογήσετε σωστά, νέες συνεργασίες που θέλετε να κάνετε. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας δώσει, την εξέλιξη που θέλετε στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να εξετάσετε καλύτερα, θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, Σε συζητήσεις, καλό να είναι να είστε πιο διαλλακτικοί και επιφυλακτικοί, σε όσα σας προτείνουν οι άλλοι. Κινηθείτε με σταθερή ψυχολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα