Τα ζώδια της Τρίτης 23ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, επανεξετάστε τα σχέδια που έχετε στα επαγγελματικά σας και αποκτήστε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Ζυγοί, ένα αίσθημα μοναξιάς και απομόνωσης, σας διακατέχει έντονα και σας κρατάει σε απόσταση από τη δράση.

ΚΡΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί όλο αυτό τον καιρό, έχουν την ικανότητα να σας εγκλωβίζουν συναισθηματικά, προκαλώντας αρνητικές επιρροές στον τρόπο σκέψης. Ο προσωπικός σας χώρος, μπορεί να σας δώσει την ασφάλεια που έχετε ανάγκη και να βελτιώσει

τα συναισθηματικά κενά που σας καταβάλουν. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας, η οποία μπορεί να σας χαράξει τον σωστό δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας, να βρεθείτε σε χώρο με κόσμο και να οργανώσετε δημιουργικές συναντήσεις, θα σας γεμίσουν ψυχολογικά και θα σας ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση. Οι ενέργειες σας, θα έχουν την αποδοχή που θέλετε, δίνοντας έναυσμα να συνεχίσετε στην πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, είναι αρκετά διφορούμενη, εξαιτίας της δικής σας διάθεσης. Η αντίληψη για την εξέλιξη των καταστάσεων, θα σας οδηγήσει στις ανάλογες συμπεριφορές. Θυμηθείτε ότι η οξύθυμη συμπεριφορά δεν σας προσφέρει θετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό εστιάστε στην σκέψη σας, ώστε να είναι συγκροτημένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήνοντας πίσω το παρελθόν σας και κοιτώντας μπροστά, μπορείτε να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα και ότι εσείς είστε αυτοί που στηρίζετε την εξέλιξη. Επομένως σήμερα, μπορείτε να επανεξετάσετε ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό και να δώσετε θετική πορεία.

ΛΕΩΝ

Τα ζητήματα που εκκρεμούν να επιλύσετε απαιτούν την σοβαρότητα και την συγκέντρωσή σας. Μην επιτρέψετε σε αρνητικές σκέψεις, να εισχωρήσουν και να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Βλέποντας τα πράγματα πιο σφαιρικά, έχετε την ευχέρεια να επεξεργαστείτε με μεγαλύτερη ανάλυση τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αυθόρμητες κινήσεις σας, προσφέρουν μία χαλάρωση και μία ανάλαφρη σκέψη σε καθημερινά θέματα. Η διάθεσή σας, δεν είναι η κατάλληλη ώστε να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα, γι’ αυτό αφήστε τα για άλλη μέρα. Σας περιμένουν αρκετά απρόβλεπτα, ίσως και μία νέα γνωριμία εμφανιστεί στον δρόμο σας.

ΖΥΓΟΣ

Ένα συναίσθημα μοναξιάς και απομόνωσης, θα περιβάλλει την ημέρα σας και θα σταματήσει τις ενέργειες σας. Η τάση όμως αυτή, δείχνει τον δρόμο του απολογισμού και ξεκαθαρίζει μέσα σας, τι ακριβώς επιθυμείτε να κάνετε. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενέργεια που νιώθετε, μπορεί να βοηθήσει σε οποιαδήποτε δυσκολία και να πάρετε την νίκη στα χέρια σας. Τις προκλήσεις που θα δεχθείτε, έχετε την τόλμη να τις προσπεράσετε και να τις συλλέξετε ως εμπειρίες. Εκμεταλλευτείτε την διάθεση σας και κάντε τα απαραίτητα για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προκαταλήψεις και οι εμμονές σε κάποια θέματα, μπορούν να σας κρατήσουν πίσω στο παρελθόν και να επιβραδύνουν την εξέλιξή σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα αισθήματα σας και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, σε θέματα που μπορούν να σας χαρίσουν την πρόοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια απρόοπτα που θα συμβούν στον χώρο σας, μπορούν να σας αναταράξουν την ψυχολογία και να δημιουργήσουν συναισθηματικά κενά. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αποβάλετε την αρνητική ενέργεια, σε δημιουργικές δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καταναλωτική σας τάση, μπορεί να σας εμψυχώσει και να σας προσφέρει την ενέργεια που σας λείπει σήμερα. Η πρόθεση να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας άτομα, σας χαρακτηρίζει με καλοσύνη και αγάπη. Οι λεπτομέρειες και οι πολλές αναλύσεις όμως, μπορούν να εισχωρήσουν αρνητικά στην σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική φόρτιση, μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια και να αποδώσετε στα επαγγελματικά σας, με σθένος και υπευθυνότητα. Οι σκέψεις σας, αντανακλούν στους γύρω σας και εισπράττετε μία θετική αύρα, δίνοντάς σας δύναμη για το μέλλον.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα