Τα ζώδια της Τρίτης 21ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, η αναμονή για όσα θέλετε να ολοκληρώσετε, σας ωθεί να κάνετε επιπόλαιες σκέψεις, αφού εξουδετερώνει την υπομονή σας. Δείξτε συνεπείς σε υποθέσεις που έχετε αναλάβει και αφήστε την πορεία να εξελιχθεί χωρίς περιορισμούς. Ζυγοί, είναι ανάγκη να κάνετε ένα οικονομικό ξεκαθάρισμα για να ενεργήσετε σωστά. Μην επιμείνετε σε ανούσια πράγματα, επικεντρωθείτε σε ότι είναι απαραίτητο για την αναβάθμιση των οικονομικών σας. Σκορπιοί, οι προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν για την αναζωπύρωση της σχέσης σας, έχουν αποφέρει τους καρπούς που επιθυμείτε.

Εκμεταλλευτείτε την κατάσταση και χαράξτε μία νέα πορεία, γεμάτη ελπίδες και όνειρα.

ΚΡΙΟΣ

Τα σχέδια σας, αντιμετωπίζουν δυσκολίες αυτή την περίοδο και δεν μπορείτε να τα οργανώσετε όπως επιθυμείτε. Η ψυχολογία σας, είναι πεσμένη και δεν έχετε την διάθεση να βρείτε νέους τρόπους να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που εξελίσσονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οξύτητα του μυαλού σας, βοηθάει αυτή την περίοδο να βρείτε ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Είστε σε θέση να βρείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους και να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είναι το βάθρο για να συνεχίσετε δυναμικά την πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προσδοκίες σας, είναι ικανές να διαμορφώσουν ένα θετικό κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Δείξτε προσοχή, στις συμπεριφορές των ατόμων που συνεργάζεστε γιατί, ίσως να μην τρέφουν αγνά συναισθήματα όπως εσείς. Η διαίσθηση σας, μπορεί να καθοδηγήσει τις ενέργειες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δείτε ότι σήμερα τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου, καλό θα ήταν να σκεφτείτε με σύνεση. Η εγκράτεια των κινήσεων σας, θα φέρουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα στα σχέδιά σας. Ο σύντροφός σας, θα μπορέσει να δει τα αγνά σας συναισθήματα, καθώς θα κάνετε ώριμες συζητήσεις μαζί του.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, ίσως υπάρχουν άτομα γύρω σας, που επιθυμούν να σας εκμεταλλευτούν, εξαιτίας της ευαισθησίας που σας διέπει. Μπορεί να έχετε την επιθυμία να τους βοηθήσετε, όμως θα πρέπει να μην προσπερνάτε και την δική σας θέση, βάζοντας την σε δεύτερη μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας, κυριεύει τις ιδέες και τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Οι πράξεις σας, θα πρέπει να είναι μεθοδικές και να έχουν την απαραίτητη οργάνωση, για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Η παρορμητικότητα, δεν βοηθάει σε όσα θέλετε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι συμβουλές που θα δώσετε στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, είναι πολύ σημαντικές για την ψυχική τους ισορροπία. Η εκτίμηση που θα λάβετε, θα είναι για σας μία επιβράβευση των ενεργειών σας. Η αίσθηση αυτή, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει πιο δυνατούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα ήταν καλό να αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα και να μην ασχοληθείτε με θέματα, που χρειάζονται να είστε υπομονετικοί και συγκαταβατικοί απέναντι σε τρίτους. Ίσως, η διάθεση να μείνετε μόνοι σας βοηθήσει, ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα αισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σας, είναι αυτό που θα χαρακτηρίσει την θέση σας σε συζητήσεις που απαιτούνται, για να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας. Συγκεντρωθείτε στα θέματα που τρέχουν και μην περιπλέκετε αυτά, που δεν είναι απαραίτητα αυτή την περίοδο να προχωρήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις, θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο αποδοτικοί και ικανοί, να αναλάβετε ευθύνες που θα σας ανεβάσουν επαγγελματικά. Η εξέλιξή σας, μπορεί να προδιαγραφεί από τις προτάσεις που θα κάνετε και θα σας βοηθήσουν, να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως η απάντηση που περιμένετε να λάβετε σήμερα, καθορίσει την πορεία σας στο μέλλον. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει, είναι καθοριστικές για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερότητα. Οι παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων, μπορούν να εξομαλυνθούν και να κάνετε μία νέα αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι διοργανώσεις που θα λάβετε μέρος, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα καθώς θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας και θα φέρετε στο φως, τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Η αποδοχή από τους άλλους, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο δυνατοί.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα