Τα ζώδια της Δευτέρας 20ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ζυγοί, σήμερα μπορείτε να κρατήσετε μια θετική στάση απέναντι σε θέματα που σας δυσκολεύουν. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας προς όφελός σας.

Καρκίνοι, η οξύτητα της σκέψης σας βοηθάει τα επαγγελματικά σας σχέδια και δημιουργεί θετικές συνεργασίες με τους άλλους.

Λέοντες, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και φροντίστε να είναι ισορροπημένες οι συνεργασίες σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Βάλτε τα πράγματα σε μία σειρά και αποφύγετε βιαστικές κινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία σας με το οικείο περιβάλλον σας, μπορεί

να σας δυσκολεύει, έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο πρώτα να βρείτε τον εαυτό σας. Μείνετε μόνοι και σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, για να είστε ευτυχισμένοι. Τα όνειρα σας, είναι αυτά που θα σας χαρίσουν μία διαφορετική εικόνα για την ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ελέγξετε με λεπτομέρεια τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και να ακολουθήσετε μία πορεία, που θα προβάλλει τα ταλέντα σας. Η απογοήτευση και οι αρνητικές σκέψεις, δεν βοηθούν τον στόχο σας, γι’ αυτό δείτε αισιόδοξα τις ευκαιρίες που εμφανίζονται γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να γνωρίζετε ότι είστε ικανοί να ανταπεξέλθετε σε δύσκολες συνθήκες, μην παραμελείτε όμως τις κριτικές των άλλων γύρω σας. Ίσως έχουν κάτι να σας πουν. Η σύναψη νέων συμφωνιών, θα κυλήσει ευχάριστα και θα έχετε τα περιθώρια να αντλήσετε νέα στοιχεία από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, μπορεί να είναι ξεχωριστή και να σας ωθήσει σε ενέργειες που είναι πρωτότυπες για τα δικά σας δεδομένα. Τα ταξίδια και οι αποδράσεις, είναι αυτά που θα σας ανανεώσουν. Μην απορροφηθείτε με λεπτομέρειες που είναι περιττές, εστιάστε στους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε ότι παρουσιαστεί, με σοφία και διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Η δυναμική που διαθέτετε, είναι ικανή να σας φέρει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Αποφύγετε άτομα με αρνητικό παρελθόν, τα οποία μπορούν να δώσουν μία άλλη τροπή στα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία αντισυμβατικότητα θα σας ακολουθήσει σήμερα, στην διάρκεια της ημέρας και οι εκπλήξεις, θα είναι πρωτότυπου χαρακτήρα. Θα συμβούν απρόοπτα πράγματα, τα οποία θα βελτιώσουν την διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η επιμονή σας σε θέματα που δεν σας προσφέρουν τίποτα το θετικό, απλά οπισθοδρομούν τα σχέδιά σας. Η σκέψη σας λοιπόν, πρέπει να είναι πιο εποικοδομητική και να εστιάσετε στα μελλοντικά σας σχέδια με δυναμικό τρόπο, στηριζόμενοι σε γερές βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τύχη σήμερα, είναι με το μέρος σας και μπορείτε να οργανώσετε με δυναμικό τρόπο ότι έχετε προγραμματίσει. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας, η οποία μπορεί να σας στηρίξει και να δώσει μία καινούργια πτυχή στα όνειρα σας. Συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε έντονα με όσα σας απασχολούν και να κάνετε συζητήσεις που καιρό θέλετε. Η ψυχραιμία και η διαλλακτικότητα, θα σας βοηθήσουν φέρετε μία ενότητα στις σχέσεις σας και να υπάρξει μία κοινή πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διασκέδαση και κάποια έξοδος, είναι αυτά που θα σας ενώσουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δίνοντας σας μία χαρούμενη διάθεση και βγάζοντάς σας από την ρουτίνα. Μην αμφιταλαντεύεστε στις αποφάσεις σας, δεν χρειάζονται δισταγμοί για τα πράγματα που θέλετε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις που θα εξελιχθούν στην διάρκεια της ημέρας, θα βοηθήσουν να βρείτε νέους τρόπους να λύστε θέματα που σας απασχολούν καιρό. Η συγκέντρωση στον στόχο σας, θα είναι αυτό που θα βοηθήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αρμονία των συναισθημάτων σας, μπορεί να διώξει κάθε αμφιβολία και διχασμό για τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι σχέσεις σας, θα κινηθούν σε ομαλά επίπεδα, αλλά αποφύγετε μικρές ανασφάλειες που δείχνουν μία αρνητική εικόνα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 20ης Μαΐου 2019,defteras 20is maΐou 2019