Τα ζώδια της Τρίτης 19ης Φεβρουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, μία νοσταλγική διάθεση θα σας ακολουθήσει και ταυτόχρονα, θα παραμερίσετε τις υποχρεώσεις που υπάρχουν όλο αυτό το διάστημα. Μία ανάσα λοιπόν, είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε ακάθεκτα. Σκορπιοί, μία ανάλαφρη διάθεση έχει το πρωταρχικό στοιχείο στα ενδιαφέροντά σας και δίνει μία γρήγορη ματιά, στις φιλικές σας συναντήσεις. Τοξότες, αποφύγετε τα άτομα που τα συντροφεύει ένα ανήσυχο παρελθόν, διότι οι προθέσεις τους δεν θα είναι ξεκάθαρες απέναντι στο πρόσωπό σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο τρόπος που θα χειριστείτε τα θέματα σας στον επαγγελματικό

σας τομέα, θα πρέπει να είναι αρκετά επιφυλακτικός και μην αφήσετε τον εκνευρισμός σας, να εισχωρήσει στις συζητήσεις που θα προκύψουν. Είστε αρκετά αποφασιστικοί γι’ αυτά που θέλετε να κάνετε, όμως μην αφεθείτε σε αδιάλλακτες σκέψεις, να επηρεάσουν την επικοινωνία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα καταναλωτικά σας σχέδια, είναι αδιαχείριστα και θέλετε να χαρίσετε περισσότερα από ότι έχετε δυνατότητα, στους αγαπημένους σας. Η συγκροτημένη σκέψη σας, θα είναι αυτή που θα χαράξει μία σταθερή πορεία και θα σας δώσει τα απαραίτητα συμπεράσματα, για να κινηθείτε αβίαστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι νέες συνεργασίες σας, θα έχουν την δυναμική που εσείς θέλετε και θα μπορέσετε να λάβετε αρκετά οφέλη. Η διπλωματική στάση, θα σταθεί ως βάθρο στην μεταξύ σας εξέλιξη, όμως θα πρέπει να αντιληφθείτε τις πραγματικές τους προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συζητήσεις που θα κάνετε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε, θα έχουν την κριτική των ενεργειών σας και θα σας στρέψουν την προσοχή σε μία διαφορετική οπτική. Απομακρυνθείτε από εμμονές που θα σας οδηγήσουν σε αρνητικά συμπεράσματα και δεν θα μπορέσετε να λειτουργήσετε με ευκρίνεια.

ΛΕΩΝ

Οι αρνητικές συνέπειες που υπήρξαν στο παρελθόν, οφείλονταν από μία αδύναμη στάση που διατηρούσατε σε προσωπικά θέματα. Το αποτέλεσμα αυτών, είναι η ανασφάλεια και ο φόβος που σας χαρακτηρίζει, για το πώς θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το αύριο και να σταθείτε στα πόδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις που υπάρχουν γύρω σας, είναι σε έντονο βαθμό και εσείς προσπαθείτε να τις προγραμματίσετε, σκεπτόμενοι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μην επιμείνετε πολύ σε αυτή την σκέψη, διότι θα σας κάνει να χάσετε τον έλεγχο υπερβάλλοντας και αδυνατώντας να εστιάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Ο έλεγχος που δέχεστε από το γύρω περιβάλλον, σας κάνει να αισθάνεστε παγιδευμένοι. Από την άλλη όμως, σας κάνει πιο προσεχτικούς στον τρόπο σκέψης και εστιάζετε σε συμπεριφορές που σας είναι απαραίτητες, για να προστατέψετε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να μιλήσετε για θέματα που αφορούν μακροπρόθεσμα σχέδια, ικανοποιεί τις επιθυμίες σας και διαφοροποιεί την προσωπικότητα σας από το σύνολο. Οι φιλικές συναντήσεις, εξελίσσονται με θερμά συναισθήματα και οι ώρες θα περάσουν ευχάριστα, στην διάρκεια της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αντιμετωπίστε με σύνεση τις εξελίξεις που θα υπάρξουν, στην διάρκεια της ημέρας. Έχετε σαν πλάνο, κάποια σχέδια να πραγματοποιήσετε, δώστε τους λοιπόν το περιθώριο και τον χρόνο, να εξελιχθούν με ηρεμία χωρίς να πιέζετε καταστάσεις απερίσκεπτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και απρόσμενο, νιώθοντας έτσι ότι θα βγείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Δείξτε προσοχή στις επιλογές σας και κρατηθείτε μακριά από κρυφές καταστάσεις, που ίσως σας κοστίσουν στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το αίσθημα απομόνωσης, είναι σε έντονο βαθμό και σας περιορίζει, κρατώντας σας μακριά από όσα θέλετε να κάνετε. Ο χρόνος που θα διαθέσετε για να διαλογιστείτε, πάνω σε ότι σας απασχολεί, θα είναι σημαντικός για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις, να σας καταβάλουν και να σας οδηγήσουν σε αρνητικά συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εσωτερική σας ενέργεια, είναι τόσο δυνατή που επιθυμείτε να την αναδείξετε στους γύρω σας και να πάρετε αυτό που σας ανήκει. Η αυτοπεποίθηση και η τύχη, θα είναι τα όπλα που θα σας συνοδεύσουν στις ενέργειες σας. Επωφεληθείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και ενεργείστε κατάλληλα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα