Τα ζώδια της Τρίτης 18ης Ιουνίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, η ρουτίνα μπορεί να αδρανοποιήσει τις σκέψεις και τις ενέργειές σας, ψάξετε λίγο προσωπικό χρόνο, ο οποίος θα σας αναζωογονήσει.

Λέοντες, η χαρά και η εύθυμη διάθεση, ευνοούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η αγάπη για την ζωή, σας δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας και τα πράγματα παίρνουν θετική τροπή γύρω σας.

Σκορπιοί, η ηρεμία που υπάρχει στον συναισθηματικό σας κόσμο, βοηθάει τα νέα σχέδια που έχετε για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση

σας να ταξιδέψετε και να ζήσετε την περιπέτεια είναι πολύ έντονη, φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα κατάλληλο γι’ αυτό. Οι φίλοι σας, είναι αυτοί που συμμετέχουν και βοηθούν στην πραγμάτωσή τους. Η διασκέδαση, είναι το στοιχείο που σας ενώνει και σας ωθεί σε νέα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας σήμερα, σχετίζονται με υποθέσεις που εκκρεμούν καιρό, πράγμα το οποίο σας δημιουργεί λίγο άγχος. Αποφύγετε την ανασφάλεια, προσπαθήστε να δείτε με περισσότερο λογική τα πράγματα και μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να περιπλέκονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξετάστε περισσότερο τα αισθήματα των άλλων γύρω σας, πριν προβείτε σε ενέργειες και συζητήσεις που θέλετε να κάνετε. Οι αντιδράσεις τους, κάποιες φορές μπορεί να τις εκλαμβάνετε ως επιπόλαιες ή υπερβολικές και αυτό σας απομακρύνει, από όσα θέλετε να πείτε πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις, είναι αυτό που θα σας απασχολήσει σήμερα και θα ψάξετε τρόπους για να τα επιλύσετε. Μπορεί να αισθανθείτε μία μικρή πίεση και αυτό, θα σας αποπροσανατολίσει. Προσπαθήστε να τα επιλύσετε, ταξινομώντας τα με βάση την σοβαρότητά τους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με νέα επαγγελματικά σχέδια και να δώσετε όλη σας την θετική ενέργεια, στην ολοκλήρωσή τους. Η αισιοδοξία, είναι το κίνητρο που μπορεί να σας πάει παρακάτω και θα κατακτήσετε, τα όνειρά σας. Έχετε την δυναμική που χρειάζεται, για να εξαλείψετε κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στροφή προς το χώρο που αισθάνεστε οικείο είναι πολύ έντονη σήμερα, γιατί νιώθετε ότι έχετε δεχθεί συναισθηματικές επιθέσεις από το εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό επηρεάζει την αυτοπεποίθησή σας και σας δημιουργεί μία συναισθηματική σύγχυση. Μείνετε μόνοι και εστιάστε στον εαυτό σας, δίνοντας μία άλλη οπτική στα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Η κινητικότητα που επικρατεί γύρω σας, ίσως είναι εμφανής και αυτό σας δίνει την εντύπωση ότι τα πράγματα θα τρέξουν πιο γρήγορα. Μείνετε λίγο επιφυλακτικοί και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, χωρίς να μπαίνετε σε πιέσεις και αγχωτικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, οι εξελίξεις θα είναι πιο αργές και η ηρεμία που θα επικρατήσει, θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίζετε την θέση σας. Οι επιχειρηματικές σας ιδέες θα χρειαστούν περισσότερη οργάνωση, θα μπορέσετε έτσι να προχωρήσετε τις δυναμικές ιδέες σας, με μεγαλύτερη αυστηρότητα και αποφασιστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και κρίσιμα ζητήματα, διότι δεν βρίσκεστε στην κατάλληλη συναισθηματική φάση, για να συμμετέχετε σε αυτά. Η ψυχολογία σας, δεν βοηθάει σήμερα να αντιδράσετε κατάλληλα. Η απομάκρυνση σας από σοβαρά ζητήματα, θα είναι μία σωστή επιλογή για σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποθέσεις παρασκηνίου, θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα σκεφτείτε ότι πρέπει να πάρετε θέση. Οι αποφάσεις σας, θα πρέπει να διατηρούν μία σταθερότητα και όχι να επηρεάζονται από τις ανασφάλειες σας. Θα πρέπει να είστε σίγουροι, πριν από κάθε σας απόφαση, για να μην μετανιώσετε αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κοινωνικές σας συναναστροφές, μπορούν να διαμορφώσουν ένα νέο κλίμα στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η επικοινωνία σας λοιπόν, θα είναι εύκολη και θα μιλήσετε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, που θα υποστηρίξουν τα σχέδια που θα προτείνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κριτική των άλλων, θα σας ωθήσει να παρατηρήσετε τα επαγγελματικά σας μέσα από μία άλλη πτυχή. Θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα προσπαθήσετε να δείξετε τις ικανότητές σας. Η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις, θα είναι σημαντική και η συμπεριφορά σας, θα οδηγήσει τις σχέσεις σας σε ένα θετικό δρόμο.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα