Τα ζώδια της Τρίτης 16ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, η ξεκάθαρη στάση σας απέναντι στις καταστάσεις, προσδιορίζει μια δυναμική παρουσία η οποία δεν αφήνει περιθώρια αναβολών. Παραμερίστε λίγο το άγχος, το οποίο μπορεί να γίνει κακός σύμβουλος. Δίδυμοι, αποφύγετε την λήψη αποφάσεων, που θα σας καταστήσει υπεύθυνους για την ροή των καταστάσεων γύρω σας. Η διάθεση, να βοηθήσετε θα πρέπει να τοποθετείται σε όρια τα οποία δεν πρέπει να προσβάλλουν εσάς. Σκορπιοί, οι επαγγελματικές σας βλέψεις, ταυτίζονται με την δύναμη που διαθέτετε και εναρμονίζουν τις επιθυμίες, με τις πράξεις σας. Τους στόχους

σας λοιπόν, μπορείτε να τους κατακτήσετε και να έχετε μία ανοδική πορεία.

ΚΡΙΟΣ

Η καθαρή σκέψη που διαθέτετε, μπορεί να σας εξασφαλίσει μία επιτυχημένη πορεία στα επαγγελματικά σας. Έχετε το σθένος να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε συγκυρία εμφανιστεί μπροστά σας, που μπορεί να έχει αρνητική μορφή. Οι δυνάμεις σας, σας κρατούν σε ένα ενεργητικό επίπεδο και ανατρέχουν συνεχώς σε νέα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, η μέρα μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση και να αισθανθείτε ότι όλα γύρω σας είναι αντιμέτωπα με εσάς. Αυτή η αίσθηση, σας οδηγεί προς το σπίτι και στα άτομα τα οποία αισθάνεστε, ότι σας αγαπούν. Η φροντίδα και η ασφάλεια που σας προσφέρουν, είναι αυτά που έχετε ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και υπάρχει γύρω σας μία έντονη κινητικότητα, που σας δίνει την εντύπωση ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν πράγματα και ιδέες, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Κρατήστε μία συντηρητική στάση και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες για όσα θέλετε να πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σήμερα, δείχνουν μία ανοδική πορεία και οι προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν, έρχονται και παίρνουν μία υπόσταση στην πραγματικότητα. Η διάθεσή σας, συμβάλει στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας και εξετάζετε μία άλλη πιθανότητα που μέχρι τώρα αγνοούσατε.

ΛΕΩΝ

Οι καταστάσεις γύρω σας, σας πιέζουν και δεν βρίσκεστε σε θέση να ανταπεξέλθετε όπως πρέπει. Ο εκνευρισμός, είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να σας κατακτήσει, εφόσον αισθάνεστε απροσπέλαστες τις δυσκολίες. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε, όσο είναι δυνατόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υποθέσεις που εξελίχθηκαν στο παρελθόν και επηρέασαν την προσωπική σας ζωή, ίσως σήμερα επανέλθουν στο φως και βγάλετε καλύτερα συμπεράσματα. Πριν αποφασίσετε, εξετάστε τις από ένα ευρύ πεδίο, χωρίς να αφήσετε αρνητικές σκέψεις να πάρουν μέρος.

ΖΥΓΟΣ

Η διπλωματική σας στάση, βοηθάει στην ανάδειξη των ικανοτήτων σας και στην αποδοχή σας από τους άλλους. Η θετική σας στάση, δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο φιλικό σας περιβάλλον, μπορούν να ξεπεραστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε ευκολότερα να δείξετε την συμφιλιωτική σας διάθεση, ώστε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Οι ενέργειες που κάνετε, δείχνουν τις προθέσεις σας, όμως μην πιέζετε τις καταστάσεις και αφήστε τον χρόνο να δείξει τα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οργάνωση νέων πραγμάτων και η αποφυγή της ρουτίνας, σας δίνουν μία νότα ευχαρίστησης για να δημιουργήσετε νέα σχέδια. Κάποια έξοδος ή ο προγραμματισμός νέων σας στόχων, ίσως είναι τα αντικείμενα που θα ασχοληθείτε περισσότερο και θα σας αλλάξουν την διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το οικονομικό σας σκέλος, θα πάρει την πρωταρχική θέση στην διάρκεια της ημέρας και θα απαιτήσει να στρέψετε την προσοχή σας εκεί, ώστε να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες. Ίσως θέματα εκκρεμοτήτων ή κληρονομικών, εμφανιστούν στην επιφάνεια και πρέπει να κάνετε έναν επανέλεγχο των στοιχείων που έχετε στα χέρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθήματα σας, είναι ξεκάθαρα προς τους άλλους γύρω σας και αυτό το δείχνετε μέσα από την συμπεριφορά σας. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν, θα επιβεβαιώσουν τις προθέσεις σας και θα απομακρύνουν παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Το καλύτερο είναι να παρατηρήσετε και την στάση των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ευθύνες που έχετε, δεν σας επιτρέπουν να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τα θέματά σας και καταμερίστε τις ευθύνες και με τα υπόλοιπα άτομα της οικογένειας. Ο χρόνος που θα βρείτε για σας, θα είναι σημαντικός για την ισορροπία σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα