Τα ζώδια του Σαββάτου 13ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε τις συνήθειες σας και στην θέση τους, να εντάξετε νέα πράγματα, που θα βελτιώσουν την εικόνα σας. Η βοήθεια που θα λάβετε σήμερα, από το κοντινό σας περιβάλλον, θα στοχεύσει σε μία δυναμική πορεία, απλά εκμεταλλευτείτε την. Καρκίνοι, η ψυχική σας διάθεση, χρειάζεται να αναπτερωθεί, ώστε να σας δοθούν μηνύματα αισιοδοξίας. Παρθένοι, η αίσθηση της ικανοποίησης, προέρχεται από την αναζήτηση της ταυτότητας σας και την αποδοχή των ικανοτήτων σας. Αυτό

σας κάνει πρόθυμους, να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αντιξοότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η πρωτοπορία, είναι το πρωταρχικό στοιχείο της ημέρας και θέλετε να επιδοθείτε σε αυτήν. Η επιθυμία να προβάλλετε την προσωπικότητα σας και να διαφοροποιηθείτε από τους άλλους, σας κάνει λίγο απόμακρους και ίσως εριστικούς απέναντί τους. Προσέξτε τα βήματα σας, να έχουν την ανάλογη σταθερότητα, ώστε να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αίσθηση της μη κατανόησης από το κοντινό σας περιβάλλον, σε θέματα που σας απασχολούν, ωθεί την κατάσταση να απομακρυνθείτε και να βρεθείτε μόνοι. Μία ψυχρότητα, ίσως επέλθει έπειτα από αυτή την διάθεση, η οποία θα περάσει γρήγορα, εφόσον θα τους παρακινήσετε να σας πλησιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα υπέρμετρα ανοίγματα και τα μεγάλα σχέδια, θα ήταν καλό σήμερα να τα αποφύγετε, εστιάζοντας στις συμπεριφορές και στις προθέσεις των άλλων γύρω σας. Ο λεπτομερής έλεγχος, απέναντι στις αντιδράσεις που βλέπετε, θα σας καθορίσει τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν κατά την διάρκεια της ημέρας, θα σας δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό. Η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σας, θα είναι το κλειδί για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις σε ήρεμους τόνους και να φέρετε τα θέματα στο προσκήνιο, βρίσκοντας την λύση που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

Η αισθηματική σας αστάθεια, θα σταθεί εμπόδιο στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας και δεν θα επιτρέψει να καλύψετε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί, από παρελθοντικές συζητήσεις. Αντιθέτως μπορεί να εντείνει τα πράγματα, σε μία αρνητική μορφή. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να αποστασιοποιηθείτε και να κρατήσετε χαλαρούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι διαφωνίες που είχατε με κάποια άτομα, σας έχουν κουράσει και σας έχουν αποπροσανατολίσει από τα σχέδιά σας. Σήμερα, η μέρα σας ευνοεί να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που πρέπει και μία έξοδο, θα σας βοηθήσει. Εστιάστε ακριβώς στο θέμα και αποφύγετε τις περιττές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μία αρμονία στα συναισθήματα σας, θα βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα είναι αυτό που θα σας προσελκύσει, λόγω των κοινών στόχων και μέσα από αυτό, θα βγουν νέες δημιουργίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, είναι λίγο πτωτική σήμερα και δεν μπορείτε να δείτε με καθαρή ματιά τα ζητήματα που εξελίσσονται μπροστά σας. Οι δημιουργικές δραστηριότητες, έχουν τον τρόπο να σας χαλαρώσουν και να αποβάλλουν το άγχος, που έχουν προκαλέσει τα προβλήματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε έλεγχο είναι απαραίτητος να γίνει. Επομένως, μπορείτε να συλλέξετε τα στοιχεία που σας δίνονται και να τα επεξεργαστείτε κατάλληλα, παίρνοντας έτσι τις ανάλογες αποφάσεις. Μην βιάζεστε να φτάσετε στο αποτέλεσμα, αφήστε τον χρόνο να δείξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, σας διακατέχει ένα αίσθημα αισιοδοξίας και γαλήνης ταυτόχρονα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε όμορφα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. Η επαφή με τα άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα σας κάνει να διασκεδάσετε, γεφυρώνοντας έτσι το χάσμα που ίσως υπήρξε στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα εστιάσετε αρκετά στην προσωπική σας ζωή και θα θελήσετε να βρεθείτε κοντά με τον σύντροφό σας. Οι υποχρεώσεις και θέματα της επιβίωσης, σας έφεραν σε απόσταση και αυτό σας δυσκολεύει. Καταθέστε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας, προσέξτε όμως να μην βγείτε από τα όρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, σε καθημερινά ζητήματα μπορεί να δείξετε περισσότερη ευαισθησία από ότι πρέπει και αυτό σας απομακρύνει από το να λειτουργήσετε με λογικές σκέψεις. Σταθείτε απέναντι στο πρόβλημα και εξετάστε την εικόνα του, χωρίς να εθελοτυφλείτε σε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Σκεφτείτε ότι η κίνηση αυτή, θα σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα