Τα ζώδια της Τρίτης 14ης Ιανουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Τα γεγονότα που θα εξελιχθούν, μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν και θα σας κουράσουν ψυχολογικά. Απομακρυνθείτε από αρνητικές επιρροές και τρίτα άτομα, που έχουν την διάθεση να σας επηρεάσουν αρνητικά. Βρεθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε και εκμυστηρευτείτε, τις ανησυχίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες που θα σας απελευθερώσουν. Θυμηθείτε ότι οι επιπόλαιες κινήσεις, δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα, απλά μπορούν να μπερδέψουν περισσότερο τις καταστάσεις. Η διάθεση

να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας, δημιουργεί γύρω σας τις κατάλληλες συνθήκες, που θα τον φέρουν κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δοτικότητα και η συμπαράσταση, σε άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας. Μην υποτιμάτε την διαίσθησή σας, η οποία θα σας ξεδιαλύνει ποια άτομα, χρειάζονται τις συμβουλές σας. Μία ψυχρότητα, μπορεί να εμφανιστεί στην συμπεριφορά σας, όμως θα είναι παροδική, δίνοντάς σας το περιθώριο να διορθώσετε καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνειδητοποιώντας τις παρελθοντικές πράξεις που είχαν αρνητικό αντίκτυπο, μπαίνετε στην διαδικασία αυτοβελτίωσης, έτσι ώστε να ανοίξετε έναν θετικό δρόμο. Αποφύγετε παλιά κατεστημένα και δεχτείτε τις αλλαγές στην ζωή σας, ως προκλήσεις, επιβεβαιώνοντας τις ικανότητές σας.

ΛΕΩΝ

Μην επιτρέψετε στην ευαισθησία σας, να εισβάλλει στις αποφάσεις σας, καθώς δεν θα είστε αντικειμενικοί. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σας. Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την ψυχοσύνθεσή σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρμονία που αισθάνεστε στον συναισθηματικό σας κόσμο, σας δίνει μία πληρότητα. Η ισορροπία αυτή, σας δίνει πιο ξεκάθαρη σκέψη για τα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορείτε να τους ζητήσετε συμβουλές από φιλικά πρόσωπα, που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, για τα ζητήματα που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Οι απαντήσεις που θα δεχτείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα επιβεβαιώσουν τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στο παρελθόν. Η μέρα, καλεί να κάνετε συζητήσεις, που έχουν την δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν ζητήματα, που σας μεταφέρουν άγχος στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια διαφορετική οπτική, θα αλλάξει τις σκέψεις σας, κάνοντάς τες πιο αισιόδοξες. Η δυναμική σας, θα πάρει μία σημαντική διάσταση και θα αντιμετωπίσει αντιξοότητες, που μπορεί να συμβούν στην διάρκεια της ημέρας. Η κατανόηση των συναισθημάτων που έχουν οι άλλοι γύρω σας, σας βοηθάει να αντιληφθείτε τις προθέσεις τους, αντιμετωπίζοντάς τες κατάλληλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να συμβούν γεγονότα, που θα σας προκαλέσουν αρκετό άγχος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία των συναισθημάτων σας και δείτε ξεκάθαρα, τα πράγματα πως εξελίσσονται. Επαναπροσδιορίστε την θέση σας, απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση συνεργασίας, σας δίνει την ώθηση να βαδίσετε με σταθερά βήματα. Η οξύτητα του μυαλού σας και η επιχειρηματική σας σκέψη, μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους. Αποστασιοποιηθείτε από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαβάλλουν την εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας, γεννούν νέες ιδέες και νέοι δρόμοι ανοίγονται. Δείξτε μία επιφυλακτικότητα, απέναντι σε άτομα που δεν έχουν αγνές προθέσεις. Μια καταναλωτική τάση, θα σας ωθήσει σε αγορές, για τον εαυτό σας και αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην υπερβείτε τα όριά σας, καθώς αυτό θα φέρει οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν παρατηρήσετε στον εαυτό σας, μία οξύθυμη συμπεριφορά, μην εμπλακείτε σε σημαντικές συζητήσεις. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες, αποφορτίζοντας ένα μεγάλο μέρος περίσσειας ενέργειας. Αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, αυτό, θα σας αναπτερώσει ψυχικά.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα