Τα ζώδια της Τρίτης 12ης Νοεμβρίου 2019

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

Δίδυμοι, μια νοσταλγική διάθεση θα σας φέρει σε επαφή με άτομα του παρελθόντος. Υποθέσεις που είναι ακόμα ανολοκλήρωτες, θα μπορέσετε να τις προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Λέοντες, σήμερα, θα περάσετε μία ξεχωριστή ημέρα καθώς οι σχέσεις σας ευνοούνται και μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που σας έχουν ενοχλήσει. Η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα και θα βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ζυγοί, αν θελήσετε σήμερα να ασχολείστε με κάτι πρωτοποριακό και ασυνήθιστο, να μην εκπλαγείτε, αφού η ρουτίνα σας έχει κουράσει. Θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά μην

κινηθείτε βιαστικά.

ΚΡΙΟΣ

Οι συζητήσεις που θα προκύψουν σήμερα, με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας ωθήσουν να αλλάξετε οπτική απέναντι στα μέχρι τώρα πιστεύω σας. Θα επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την συναισθηματική σας πληρότητα, καθώς θα αναλύσετε με πιο πρακτική πλευρά τις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα γυναικείο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες, που αφορούν υποχρεώσεις που σας έχουν αναθέσει. Η κατάσταση αυτή, σας έχει αγχώσει και νιώθετε εγκλωβισμένοι. Ίσως οι συμβουλές που θα σας δοθούν, θα βοηθήσουν τα μελλοντικά σας βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συμβόλαια και οι επαγγελματικές συμφωνίες, μπορούν να προχωρήσουν σήμερα, καθώς η συνέπεια και η εργατικότητα σας χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο. Μία νοσταλγική διάθεση, θα σας οδηγήσει σε σχέσεις του παρελθόντος και μία ξαφνική επικοινωνία, θα είναι το έναυσμα για μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην διστάσετε να οργανώσετε τον χρόνο σας, όπως εσείς νομίζετε καλύτερα και μείνετε μακριά από άτομα που θέλουν να καθορίσουν τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσετε. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και στις δυνατότητες που έχετε, για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να αφιερώσετε την μέρα σας σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή ταξίδια. Μην διστάζετε να ξεφύγετε, έστω και λίγο από την καθημερινότητα και από τις υποχρεώσεις. Διοχετεύστε την θετική σας ενέργεια, σε ό,τι σας χαροποιεί και σας κάνει ευτυχισμένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχραιμία είναι το κλειδί, για να σας αποδεσμεύσει από γεγονότα που μπορεί να εξελιχθούν σε εντάσεις και να σας παρασύρουν συναισθηματικά. Στραφείτε προς το κέντρο σας και παραμείνετε πιστοί στα σχέδια που έχετε προγραμματίσει, αυτή την περίοδο. Μια έξοδος μπορεί να συμβάλλει στην ψυχική σας ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, δεν σας κρατάει τίποτα μακριά από τις νέες σας ιδέες, αφού είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε σε αλλαγές. Η διάθεση του απρόβλεπτου και αντισυμβατικού, θα καθορίσει την διάρκεια της ημέρας και θα νιώσετε περισσότερη αισιοδοξία. Ίσως, είναι αυτό που έχετε ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υπομονή, είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει σήμερα τις ενέργειες σας και σας δίνει τον χρόνο, για να σκεφτείτε καλύτερα τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε, θα καθορίσουν την πορεία σας και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Μείνετε λοιπόν, συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν βοηθάει να αντιμετωπίσετε θέματα που απαιτούν ξεκαθαρίσματα. Το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να σταθεί στις ανησυχίες σας και να βοηθήσει στην ισορροπία των συναισθημάτων σας. Βρείτε σήμερα τον απαιτούμενο χρόνο για να σκεφτείτε καλύτερα τι πραγματικά θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτιώστε την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οργανώστε κάποια έξοδο, ώστε να μην αφήσετε την ψυχολογία σας να σταθεί εμπόδιο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μιλήστε ανοιχτά, σε έμπιστα άτομα και καταθέστε τις ανησυχίες σας, απομακρύνοντας τους εγωισμούς και τις άσκοπες σκέψεις, από τις συζητήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και ακολουθείστε πιο ήπιους ρυθμούς, για να ξεπεράσετε την πίεση της καθημερινότητας. Ακολουθείστε έναν νέο δρόμο που θα σας χαρίσει περισσότερη σιγουριά, για τον εαυτό σας και μην νιώθετε ανασφαλείς για τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι επαγγελματικές συνεργασίες σας, θα κυλήσουν σε ένα καλό επίπεδο και εσείς, θα μπορέσετε να τις χειριστείτε κατάλληλα, οδηγώντας τις συμφωνίες προς όφελος σας. Μία γυναικεία παρουσία, μπορεί να σας βοηθήσει και να υπερασπιστεί τις ιδέες και τις αντιλήψεις σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα