Τα ζώδια της Τρίτης 12ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*ΚΡΙΟΣ

Οι αντιδράσεις των γύρων σας θα σας υποδείξουν έναν δρόμο που θα καθορίσει την μεταξύ σας σχέση. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν θα είναι μεταξύ σας καθοριστικές για την μελλοντική σας πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αυτοκυριαρχία είναι το εργαλείο σας για να μπορέσετε να συμβιώσετε με τα κοντινά σας άτομα και να αποφύγετε εντάσεις μεταξύ σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι φορτισμένη από αδιεξόδα που έχουν υπάρξει στην πορεία της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχετε προγραμματίσει και ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, οι

εξελίξεις θα κινηθούν γύρω από μία νέα τροπή αφού θα συμβούν αρκετά απρόοπτα. Η αστάθεια που κυριαρχεί στα συναισθήματα σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επικοινωνία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως λάβετε μία απάντηση από τις παρελθοντικές οικονομικές συναλλαγές που υπήρξαν με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος και το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα σας βάλει σε σκέψεις. Ακολουθήστε ένα σταθερό μοτίβο, το οποίο δεν σας υποβαθμίσει τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Οι εξελίξεις των θεμάτων που σας αναλογούν θα έχουν την μορφή που αναμένατε, εφόσον έχετε γνώση το τι ακριβώς έχετε πράξει στο παρελθόν. Παρ όλα αύτα θα λειτουργήσετε με αισιοδοξία και θα προσπαθήσετε για το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καταθλιπτικές σκέψεις κυριαρχούν στην διάρκεια της ημέρας και θα επηρεάσουν τις κινήσεις σας. Προσπαθήστε να δείτε από μία διαφορετική γωνία τα πράγματα που σας απασχολούν και αναδείξτε την δυναμική σας πλευρά προς τα έξω.

ΖΥΓΟΣ

Η ευρηματικότητα και η οξεία αντίληψη σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το σύνολο, έχοντας την ικανότητα να τρέπετε τις εξελίξεις προς την θετική τους πλευρά. Η μέρα λοιπόν, θα σας βοηθήσει να υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας ανταμείψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισιοδοξία ενδυναμώνει τις σκέψεις σας τείνοντας τες προς την υπεράσπιση των κεκτημένων σας. Σήμερα, ευνοούνται συμβόλαια και συμφωνίες που έχετε θέσει να πραγματοποιηθούν για την ανέλιξη της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο εκνευρισμός που σας διέπει οφείλεται στις λάθος κινήσεις του παρελθόντος, οι οποίες σας έφεραν σε αδιέξοδο. Προσπαθήστε να αποφορτιστείτε και να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα παίρνοντας τις ανάλογες αποφάσεις για τα επόμενα βήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσπάθεια που θα καταβάλετε να βοηθήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, απαιτεί προσοχή διότι η υπερβολική δοτικότητα σας κάνει να μην παρατηρείτε εστίες εκμετάλλευσης. Μείνετε επιφυλακτικοί και ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σκέψεις σας έχουν απελευθερωθεί και εσείς παρατηρείτε τα πράγματα από μία διαφορετική διάσταση από τους υπόλοιπους. Αυτό σας κάνει να διαφοροποιείστε από το σύνολο, αλλά κρατήστε μία σταθερότητα στα βήματα σας για να μην το μετανιώσετε αργότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρακτικότητα και η οργάνωση είναι αυτά που ακολουθούν τα βήματα σας και σταθεροποιούν την εξέλιξή σας. Φιλικές σας συναντήσεις θα έχουν μία συγκροτημένη στάση από πλευρά σας, διότι θα αισθανθείτε μία μικρή ψυχρότητα ανάμεσα σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα