Τα ζώδια της Καθαρής Δευτέρας 11ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, η ζωτικότητα και η θετική σας ενέργεια, αντανακλούν την εσωτερική σας αρμονία, χαρίζοντας στους γύρω σας, μία ευχάριστη και γαλήνια ατμόσφαιρα. Ο ερωτισμός σας, είναι το κίνητρο που μπορεί να προσελκύσει τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ταύροι, το συναίσθημα και η διαίσθηση, είναι τα κλειδιά που θα σας δώσουν στιγμές ευτυχίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λέοντες, η πρόθεση να βρεθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον και να συζητήσετε θέματα με κοινό στόχο, θα σας προσφέρει μία ανάσα από την καθημερινότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η ζωτική σας ενέργεια, λειτουργεί

αρμονικά με τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφό σας και τίποτα δεν σας εμποδίζει να το επιδείξετε. Ο χρόνος σας, μπορεί να είναι περιορισμένος, οι επιθυμίες σας όμως στρέφονται προς την ευχαρίστηση των αγαπημένων σας, διοργανώνοντας συναντήσεις ή εκδρομές στην φύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, οδηγεί τις αποφάσεις σας σε αδράνεια και αποχή από κάθε δραστηριότητα. Η μοναχικότητα είναι ένα αίσθημα που θα σας ξεκαθαρίσει τον τρόπο σκέψης και θα σας βγάλει από το αδιέξοδο που αισθάνεστε. Μιλήστε με φίλους που εμπιστεύεστε και καταθέστε τους τις ανησυχίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία σας σήμερα, μπορεί να βελτιωθεί και να βρεθείτε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Συναντήσεις σήμερα, μπορεί να αναδείξουν μία άλλη πτυχή της προσωπικότητάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα για σας είναι διφορούμενη, η οποία θα έχει την κατάληξη που εσείς είστε διατεθειμένοι να δώσετε. Τα πράγματα, θα πάρουν την τροπή που ήδη έχετε αρχίσει να επεξεργάζεστε, ιδίως στον προσωπικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ

Οι φιλικές σας επαφές, θα έχουν την δράση που επιθυμείτε και η διασκέδαση και το φλερτ θα σας αντιπροσωπεύσουν. Τα χαρούμενα αυτά συναισθήματα, μπορεί να μεταλλαχθούν, αν εσείς δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε μικρές παρεξηγήσεις που μπορεί να επέλθουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εμπιστοσύνη στηρίζεται πάνω σε μία αρετή, την ειλικρίνεια, η οποία αν διαφεύγει από τις σχέσεις σας, οι εξελίξεις θα είναι αρνητικές. Μπορείτε λοιπόν, να στηρίξετε τις σχέσεις σας πάνω σε αυτή και να δράσετε ενεργά αν αυτό λείπει.

ΖΥΓΟΣ

Η εμβάθυνση σε συζητήσεις που κρίνετε απαραίτητες για την επανένταξη της ισορροπίας μέσα στην σχέση σας, θα κριθούν απαραίτητες από την πλευρά σας. Τα ξεκαθαρίσματα που επιθυμείτε να κάνετε, θα έχουν σταθερά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναντήσεις σας, θα παρουσιάσουν διλήμματα στις σχέσεις σας και στον τρόπο που θα επεξεργαστείτε τα γεγονότα. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία ισορροπία, η οποία θα συμβάλει στην αρμονία των σχέσεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διασκέδαση, είναι αυτό που ακολουθήσει έντονα τις σκέψεις σας και οι χαρούμενες στιγμές θα σας ανταμείψουν. Τα ενδιαφέροντά σας, στηρίζονται σε δημιουργικές ιδέες και η ενεργή συμμετοχή σας με άτομα κοινού στόχου, θα σας φέρει χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε κάποια αρνητικά στερεότυπα που σας έχουν δημιουργήσει εμμονές και αυστηρή κριτική, για γεγονότα που θέλουν την ελαστικότητα σας. Η ενδοσκόπηση, θα είναι το κλειδί για να απομακρυνθείτε από αυτές τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια έξοδο στην φύση ή σε καλλιτεχνικούς χώρους, θα ανανεώσουν τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο τρόπος αυτός, θα ανανεώσει τις σχέσεις σας και θα σας χαρίσει στιγμές διασκέδασης, απλά εκμεταλλευτείτε την περίσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συναντήσεις που θα εξελιχθούν στην διάρκεια της ημέρας, μπορούν να σας αλλάξουν την διάθεσή σας, αλλά μην επιμείνετε σε λεπτολογίες που μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις και ρίξεις. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από τις αρνητικές κριτικές.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα