Τα ζώδια της Τετάρτης 22ας Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, τα αισιόδοξα μηνύματα που λαμβάνετε από τον επαγγελματικό σας τομέα, βοηθάνε την ψυχολογία σας. Επωφεληθείτε αυτή την ευκαιρία και αναδείξτε τα ταλέντα σας, χωρίς να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας.

Υδροχόοι, η ψυχική σας δύναμη, μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα επικοινωνίας που έχει δημιουργηθεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε την ζωτικότητα σας και κοιτάξτε μπροστά χωρίς ενδοιασμούς.

Λέοντες, μην πτοηθείτε από οποιεσδήποτε προκλήσεις εμφανιστούν μπροστά σας, αφού έχετε πάρει δυναμικά τα ηνία

στα χέρια σας. Μπορείτε να ενεργήσετε με σοφία και με αυτοπεποίθηση.

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας μπορούν να βελτιωθούν, δημιουργώντας νέες ιδέες και απόψεις που θα δώσουν μία διαφορετική εικόνα στα μελλοντικά σας σχέδια. Οι λύσεις που θα βρείτε μπορεί να μην είναι άμεσες, αλλά θα η οργάνωση και οι νέες μέθοδοι, θα συμβάλουν στα θεμέλια που θα χτιστούν.

TΑΥΡΟΣ

Μπορεί τα πράγματα να τρέχουν γύρω σας και να δείχνουν μία αισιόδοξη εικόνα, παρ όλα αυτά εσείς δεν έχετε την διάθεση να συμμετέχετε σε αυτό. Δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα με το ζόρι, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι μόνο αρνητικά. Η επαφή με φιλικά σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο χαλαρά και να βρείτε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο γάμος ή η σχέση σας, σήμερα, σας απασχολεί περισσότερο και οι συζητήσεις που θα κάνετε θα ξεκαθαρίσουν τις διαφωνίες που υπήρχαν στο παρελθόν. Μην βιάζεστε να πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα, δώστε τον χρόνο που είναι απαραίτητος, ώστε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, δεν θέλετε να ακολουθήσετε θέματα ή σχέδια που απαιτούν μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας. Οι ανασφάλειες που έχουν δημιουργηθεί, στηρίζονται σε αρνητικές συνθήκες που επιβαρύνουν τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με περισσότερη λογική και μην αφήνετε το συναίσθημα, να σας επηρεάζει στις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η διασκέδαση σήμερα, σας ενδιαφέρει περισσότερο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες, γιατί θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στις σκέψεις σας. Η επαφή σας με τους άλλους βελτιώνετε και η επικοινωνία μαζί τους, γεφυρώνει το χάσμα που υπήρχε στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έλλειψη συγκέντρωσης και οι βεβιασμένες κινήσεις, δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα στις σχέσεις σας. Αυτά φέρνουν ως αποτέλεσμα δυσκολίες επικοινωνίας μεταξύ σας. Βάλτε μια τάξη στα πράγματα και την λογική να προηγηθεί σε κάθε σας κίνηση.

ΖΥΓΟΣ

Δεν μπορείτε να ελέγξετε σωστά το χρόνο σας και η εικόνα που σχηματίζεται σε σημαντικά θέματα, είναι αρνητική. Προσπαθήστε να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να δομήσετε τα σχέδιά σας, χωρίς να δείχνετε ανευθυνότητα και επιπολαιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαχείριση των οικονομικών σας, δεν είναι ρυθμισμένη κατάλληλα από μέρους σας, έτσι ώστε να αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες. Η αγάπη προς τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας και η επιθυμία να τους κάνετε χαρούμενους, κάποιες φορές σας βγάζει από τα όριά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συναισθήματα και η ενέργειά σας, λειτουργούν αρμονικά και σας δίνουν την ελευθερία να κινηθείτε όπως επιθυμείτε. Μπορείτε επομένως να βρεθείτε κοντά στον αγαπημένο σας και να αναθερμάνετε τα συναισθήματα μεταξύ σας. Κάντε εσείς την πρώτη κίνηση και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, σας απωθεί ο κίνδυνος και τα ρίσκα και δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε καμία δραστηριότητα. Η διάθεση, να μείνετε στο σπίτι και να βρείτε τον εαυτό σας, είναι πολύ έντονη. Το γιόγκα ή τα βιβλία, θα σας κρατήσουν συντροφιά και θα σας δώσουν άλλους ορίζοντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, θα κυλήσει με επικοινωνίες και επαφές με νέα πρόσωπα. Θα έχετε την ευκαιρία να σας κάνουν προτάσεις ή να τους κάνετε και να ανοίξετε νέους δρόμους, για το μέλλον σας. Η ελευθερία και η πρωτοτυπία που σας διακατέχει είναι τα όπλα σας, για τα επόμενα βήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κυκλοθυμική σας διάθεση σήμερα, μπορεί να επηρεαστεί από εντάσεις που θα εξελιχθούν με τα άτομα που βρίσκονται στο οικείο περιβάλλον σας. Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που μπορεί να χαθεί ο έλεγχος και οι σχέσεις σας, να αποκτήσουν επιπρόσθετα προβλήματα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα