Τα ζώδια της Πέμπτης 7ης Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, σήμερα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα στα συναισθηματικά σας και να αναγνωριστούν όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα. Ζυγοί, προχωρήστε με ηρεμία, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά σας ζητήματα, να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Στον επαγγελματικό σας χώρο, προβλέπονται συναντήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, οι οποίες θα είναι ευδιάθετες και θα σας φτιάξουν την διάθεση. Τα αισθήματα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διαχέονται στην ατμόσφαιρα και βρίσκουν άμεση ανταπόκριση. Προσοχή, μην σας παρασύρουν αρνητικές σκέψεις, διότι θα

αλλοιώσετε την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταθερότητα σκέψης και η συγκέντρωση στον στόχο σας, στηρίζουν την εξέλιξή σας στον επαγγελματικό σας τομέα και ίσως, σήμερα η αναγνώριση από άτομα που σας περιστοιχίζουν θα είναι έντονη. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις που υπήρξαν στο παρελθόν με τον σύντροφό σας, έρχονται να καθησυχάσουν και να βρουν την λύση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια καινούργια πράγματα, θα σας αλλάξουν σήμερα την διάθεση και θα σας δώσουν έναν άλλον αέρα να κινηθείτε στην δουλειά σας. Η πίστη προς τον εαυτό σας, θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που θα σας εξελίξουν. Θα θελήσετε να βρεθείτε κοντά στον σύντροφό σας και στους αγαπημένους σας και να ακούσετε τις ανησυχίες τους, δίνοντας την συμβουλή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ψυχολογικός σας κόσμος, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που αφορούν τα επαγγελματικά σας και θα προσπαθήσετε να αποστασιοποιηθείτε για λίγο. Μην σας ανησυχεί αυτό, εξάλλου έχετε την επιμονή και την υπομονή για να τα καταφέρετε. Η επαναξιολόγηση των στόχων σας, θα βάλει γερές βάσεις για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Ο έλεγχος για όσα συμβαίνουν γύρω σας, είναι απαραίτητος σήμερα. Με καθαρότητα σκέψης, θα μπορέστε ευκολότερα να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, θα εξελιχθεί σε ήρεμα επίπεδα, αν δεν επιτρέψετε σε τρίτους να εισχωρήσουν ανάμεσά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατήστε μια επιφυλακτικότητα σε νέα σχέδια ή συμφωνίες που θέλετε να ολοκληρώσετε. Μην ξεχνάτε, ότι έχετε την ευχέρεια να κάνετε λεπτομερή έλεγχο σε πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα, η μέρα έτσι και αλλιώς ευνοεί τις ενέργειές σας. Η στροφή προς τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, βελτιώνει τη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις, που μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις και επικεντρωθείτε μόνο στον στόχο σας. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή, μέχρι τα πράγματα να πάρουν την θέση που θέλετε. Προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, δείχνοντας τα αληθινά σας αισθήματά και τις καλές σας προθέσεις, θα ανταμειφτείτε γι’ αυτό στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σας, έχουν επηρεάσει τη διάθεση σας και έχουν φέρει στην επιφάνεια μία ευαισθησία, κάνοντάς σας επιρρεπείς στους γύρω σας. Διατηρείστε την ισορροπία σας και ακούστε την καρδιά σας, αυτή θα σας οδηγήσει στις επιθυμίες σας. Πρόσωπα που εμπιστεύεστε θα σας δώσουν την στήριξη που χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πρωτοποριακές σας ιδέες, συνοδοιπορούν σε κάθε σας κίνηση. Αποφύγετε, υπέρμετρα πράγματα και ακολουθείστε πιο ήπιους ρυθμούς, όσο αφορά επαγγελματικά θέματα. Δείξτε τα αισθήματά σας προς όσους αγαπάτε και τον σύντροφό σας, δείξτε τους πόσο σημαντικοί είναι για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρακτικότητα και η οργάνωση, βοηθούν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Τα άτομα γύρω σας, αποζητούν την συμβουλή σας, λόγω της εμπιστοσύνης και της εικόνας που έχετε διαμορφώσει. Οι επιθυμίες σας, πρέπει να υπάγονται σε όρια που δεν θα περιορίσουν τους γύρω σας και ειδικότερα τον σύντροφό σας, διότι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στην σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος που σκέφτεστε, δείχνει την ευφυΐα σας και οι κινήσεις σας είναι ανάλογες. Θα πρέπει όμως, να έχετε την διάθεση να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των γύρω σας και να πράττετε αναλόγως, για να αποφεύγετε τυχόν λάθη. Μία ειλικρινής και αληθινή σχέση, είναι αυτό που έχετε ανάγκη αυτό το διάστημα, ξεκαθαρίστε θέματα που σας προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έλεγχος των συναισθημάτων σας, είναι απαραίτητος, για να μην αφήσετε την ευαισθησία σας να γίνει εμπόδιο στην εξέλιξή σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η διάθεση να μείνετε μόνοι και να εστιάσετε στον εαυτό σας, είναι έντονη σήμερα. Ο τρόπος αυτός, θα σας βοηθήσει να δομήσετε τα πράγματα και να ενδυναμώσετε τις αδυναμίες σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα