Aγρότης λέει ότι ο Απόστολος Γκλέτσος του έριξε δυο γροθιές

11:46 7/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Για την επίθεση που δέχτηκε από τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο, μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live, ο 30χρονος αγρότης. Ο άνδρας ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, όπου κατέθεσε ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.

Την

ώρα που μιλούσε ο Κώστας Ζαρκαδούλας για κάποια προβλήματα του δήμου, ο Απόστολος Γκλέτσος του επιτέθηκε φραστικά, αποκαλώντας εκείνον και τους συγχωριανούς του κλέφτες απατεώνες, γίδια και λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα τους κάνει αυτός ανθρώπους.

Όπως ανέφερε ο ίδιος αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ ο δήμαρχος τον ακολούθηκε και του είπε «θέλεις να το λύσουμε μεταξύ μας», ρίχνοντας του δύο γροθιές στην κοιλιακή χώρα.

Ο Κώστας Ζαρκαδούλας κατέφυγε αμέσως στην αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό χωρίς να ανταποδώσει, όπως είπε, την επίθεση.

Το βίντεο από το TLife.gr

Aγρότης λέει ότι ο Απόστολος Γκλέτσος του έριξε δυο γροθιές

The post Aγρότης λέει ότι ο Απόστολος Γκλέτσος του έριξε δυο γροθιές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα