Τα ζώδια της Πέμπτης 5ης Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, σήμερα, βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση να επεξεργαστείτε τα ζητήματα που έχουν προκύψει στις συνεργασίες σας. Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση που έχετε, μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Ταύροι, η αποφασιστική στάση που θα κρατήσετε απέναντι στις επαγγελματικές σας συμφωνίες, πηγάζει από την επιχειρηματικότητα που έχετε. Μην αφήσετε το περιθώριο να χαθεί ο έλεγχος από τα χέρια σας, ενώ έχετε καταβάλει πολλές προσπάθειες.

Καρκίνοι, ίσως, νιώσετε μία απομάκρυνση από το οικογενειακό σας περιβάλλον, εξαιτίας κάποιων διαφωνιών που έχουν

υπάρξει.

ΚΡΙΟΣ

Ο κοινωνικός σας κύκλος, έχει μεγαλύτερη σημασία σήμερα και οι ενέργειές σας, θα ευνοήσουν νέες επαφές. Η προσέγγισή σας σε σημαντικά θέματα, θα μετρήσει ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας. Προσπαθήστε να είστε πιο ενεργοί, σε συναντήσεις που πρόκειται να γίνουν σήμερα, ώστε να αναδείξετε περισσότερο τις ικανότητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δυσκολίες που περάσατε στο παρελθόν, ήταν για σας μία εμπειρία ζωής και αυτό, σας βοήθησε να δείτε με διαφορετική ματιά τα πράγματα. Οι προσωπικές σας επιθυμίες και τα όνειρα που θέλετε να κατακτήσετε, παίρνουν τον πρωταρχικό ρόλο στην διάρκεια της ημέρας, χαρίζοντάς σας περισσότερη αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα, χωρίς να πιέζετε κάποιες καταστάσεις. Η άθληση και η γιόγκα, θα μπορέσουν να σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας απομακρύνουν από αρνητικές σκέψεις. Αποφύγετε να κάνετε νέες συνεργασίες και ρίσκα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι καθημερινές σας ανησυχίες, θα συνεχίσουν και σήμερα να σας απασχολούν και να περιορίζουν την δημιουργικότητά σας. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και διασκεδάστε, μαζί με φίλους. Η επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης.

ΛΕΩΝ

Το πνεύμα ελευθερίας, θα σας οδηγήσει σε πρωτότυπες ενέργειες. Βάλτε λίγο φρένο όμως, στις ιδέες σας και μείνετε πιο προσγειωμένοι, για να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες. Δείξτε απλά λίγη προσοχή και αφήστε την μέρα να κυλήσει ήρεμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, έχετε την πρόθεση να βοηθήσετε φιλικά σας πρόσωπα και να τους δώσετε τις απαραίτητες συμβουλές. Μπορείτε επίσης, να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε μία τάξη. Μην επιμείνετε να λύσετε προβλήματα με τον σύντροφό σας, διότι η υπερβολική ανάλυση, μπορεί να φέρει μία ψυχρότητα ανάμεσά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε επαγγελματικές υποθέσεις που εκκρεμούν, θα ήταν καλό να εξετάσετε πρώτα τις αντιδράσεις των συνεργατών σας πριν προχωρήσετε. Αυτό, θα σας δώσει μία πλήρη εικόνα για το πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε και να πράξετε. Οι ειλικρινείς συζητήσεις, θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό κλίμα στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιορίστε την ευαισθησία σας απέναντι σε κάποια σοβαρά θέματα, διότι στέκεται εμπόδιο σε συζητήσεις που απαιτούν ξεκαθαρίσματα. Θα μπορέσετε να βάλετε μία τάξη στα συναισθηματικά σας, φτάνει να νιώσετε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Αφήστε τον χρόνο να ξεμπερδέψει έντονες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες συνεργασίες, θα είναι για σας μία νέα σελίδα στην ζωή σας. Η προσοχή σας, θα πρέπει να είναι στραμμένη σε λεπτομέρειες και να αφήσετε το περιθώριο, να επανεξεταστούν σημαντικά θέματα. Με το γυναικείο φύλο, θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με περισσότερη ευκολία και να δεχθείτε καλύτερες προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να πάρετε κάποιες απαντήσεις που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η επανεξέταση κάποιων θεμάτων που την απαρτίζουν, θα σας δώσουν την σιγουριά και την σταθερότητα, για να προχωρήσετε σε νέα σχέδια. Κάποιες παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον ερωτικό σας τομέα, σήμερα, μπορείτε να τις ξεκαθαρίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και να βρεθείτε σε χώρους με πολύ κόσμο. Η επικοινωνία σας, ευνοείται και μπορείτε να κινηθείτε σωστά σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Μπορεί όμως, να ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν και να έρθουν στο προσκήνιο θέματα, που αφορούν τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να μην έχετε την κατάλληλη ψυχολογία, για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και απρόοπτα. Μείνετε στο σπίτι και εστιάστε τον εαυτό σας. Οι συζητήσεις με έμπιστα πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε την διάθεσή σας και να ηρεμήσετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα