Τα ζώδια της Πέμπτης 28ης Νοεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Δίδυμοι, η κοινωνική σας καταξίωση και θέματα καριέρας, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να αναδείξετε τις ικανότητές σας στα κατάλληλα πρόσωπα. Επίσης, μπορείτε να οργανώσετε συμβόλαια και συμφωνίες, χωρίς όμως να παραβλέπετε ότι όλοι δεν έχουν τις δικές σας προθέσεις. Παρθένοι, η πρόθεση να καινοτομήσετε, σας κάνει πιο δυνατούς και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Καλό όμως, είναι να βάλετε ένα φρένο στις υπερβολές, όταν αυτές σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας σχέδια, διότι θα επακολουθήσουν αρνητικά αποτελέσματα. Ζυγοί, οι συμβουλές και η συμπαράσταση

που θα δώσετε στους άλλους, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας και ταυτόχρονα, θα σας ωθήσει να δείτε με μία άλλη οπτική την προσωπική σας ζωή.

ΚΡΙΟΣΗ ψυχολογική σας κατάσταση, δεν είναι η κατάλληλη για να συμμετάσχετε σε νέες ενάρξεις, που ίσως έχετε στο πρόγραμμα. Οι δράσεις σας σε πιο χαλαρά θέματα, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία δικλίδα ασφαλείας. Η οποία, δεν θα επιτρέψει την αρνητική επιρροή τρίτων. Αυτό, θα ήταν χρήσιμο για την εσωτερική σας ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣΗ διάθεση να συνεργαστείτε με νέα άτομα, θα λειτουργήσει θετικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτό, θα βελτιώσει την επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας. Οι ιδέες σας, είναι πρωτότυπες και θα σας δώσουν μία ξεχωριστή θέση, καθώς θα προκύψουν ευκαιρίες που θα τις εκμεταλλευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙΟι προσδοκίες σας, είναι πιο ξεκάθαρες αυτή την περίοδο και νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να αποφασίσετε για αλλαγές στην ζωή σας. Καθοδηγηθείτε μέσω της διαίσθησής σας και δείξτε απόλυτοι, σε θέματα που έχετε επεξεργαστεί αναλυτικά. Η αυτοπεποίθηση, είναι το όπλο σας, σε οτιδήποτε θέλετε να πάρει μορφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην προκαλείτε καταστάσεις, που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο και θα δημιουργήσουν εντάσεις, με τα κοντινά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις, που θα σας βγάλουν εκτός ελέγχου. Οι αθλητικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν να αποσυμφορηθεί η περίσσεια ενέργεια που νιώθετε.

ΛΕΩΝ

Σε καθημερινά σας ζητήματα, ίσως δείξετε περισσότερη ευαισθησία. Αυτό, δεν θα σας αφήσει να είστε αντικειμενικοί, απέναντι σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Βγείτε με τους

φίλους σας και διασκεδάστε. Βρείτε νέα ενδιαφέροντα και χρησιμοποιήστε σωστά, την δημιουργικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΣήμερα, θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να στραφείτε σε νέους ορίζοντες. Η εύθυμη διάθεση, θα συμβάλλει στην δυναμική σας παρουσία και θα εμβαθύνετε, σε ζητήματα που μέχρι τώρα δεν είχατε εξετάσει καλά. Πιστέψτε απλά στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερή βάση που στηρίζονται οι σκέψεις σας, θα μπορέσει να βοηθήσει τις ενέργειες που κάνετε, για την επαγγελματική σας άνοδο. Θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε και να διευκολύνετε, την επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣτις επαγγελματικές σας υποθέσεις, πρέπει να είστε σε επιφυλακή και να παρατηρείτε τις συμπεριφορές τρίτων ατόμων, που μπορούν να έχουν αρνητικές προθέσεις. Τα βήματά σας, θα πρέπει να είναι πιο σταθερά. Μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, που θα σας δημιουργήσουν θέματα αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣΣήμερα, μπορεί να υπάρξουν άτομα γύρω σας, που θα προσπαθήσουν να σας διαβάλλουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις, που θα επηρεάσουν την εικόνα σας. Μην λειτουργείτε με αφέλεια, όταν πρόκειται να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Δείξτε απλά την δυναμική σας παρουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα μπορέσετε να διοργανώσετε εξόδους, που θα καταλήξουν σε ευχάριστες συναντήσεις και αυτό, θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Η χαρούμενη διάθεση που έχετε, θα ωθήσει τις εξελίξεις σε ένα θετικό κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε συναντήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και να σας προτείνουν νέες ιδέες και σχέδια. Θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας και να μιλήσετε με ειλικρινή συναισθήματα, που θα φέρουν μελλοντικά μία ισορροπία.

ΙΧΘΥΕΣΟι φιλοδοξίες και οι επιθυμίες σας, θα πάρουν μορφή, μέσα από προτάσεις που θα λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην λειτουργήσετε παρορμητικά και ανεύθυνα σε σημαντικά θέματα. Αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα