Τα ζώδια της Πέμπτης 27ης Ιουνίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, η επιθυμία να ασχοληθείτε με ζητήματα της καριέρας σας και να αναδείξετε τις ικανότητές σας, είναι πολύ έντονη. Αυτό που σας ξεχωρίζει από τους άλλους, είναι ότι έχετε το σθένος να ανεβάσετε τον πήχη στα επαγγελματικά σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Λέοντες, η αναμόχλευση του παρελθόντος και η εμμονή να φτάσετε σε κάποια συμπεράσματα, χωρίς να έχετε τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια σας, μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις.

Ζυγοί, οι εξελίξεις στον

επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να είναι ευχάριστες, αλλά μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα πρόσωπα που δεν έχουν τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Ελέγξτε την κάθε σας κίνηση.

ΚΡΙΟΣ

Η προσέγγιση που θα έχετε σήμερα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, μπορεί να περιορίσει τον τρόπο σκέψης σας και να νιώσετε ενοχές. Η μοναχικότητα όμως, θα σας βοηθήσει αρκετά και μπορεί να σας οδηγήσει στην εσωτερική ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία εύνοια θα σας ακολουθεί στην πορεία της ημέρας και θα νιώσετε μία ευχάριστη διάθεση. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, που θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλο, θα φέρουν ένα δυναμικό κλίμα και θα ανταποκριθείτε με γρήγορους ρυθμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήνετε τις σκέψεις σας να σας επηρεάσουν, εξαιτίας της ευαισθησίας που σας διακατέχει με αποτέλεσμα, να μην μπορείτε να αντικρύσετε την αλήθεια. Η πραγματικότητα ίσως είναι για σας πιο επίπονη και αυτό σας δημιουργεί άμυνες, για να διαφεύγετε από αυτή. Θα πρέπει όμως, να δείτε τις δυνατότητες που έχετε και να αντιμετωπίσετε τα θέματα που υπάρχουν, με περισσότερο ρεαλισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην πιέζετε καταστάσεις, σε θέματα αγάπης και μένετε σε λάθος συμπεράσματα. Η ανάγκη να αγαπήσετε τον εαυτό σας, είναι μεγαλύτερη και σήμερα, θα νιώσετε ότι κάνετε μία νέα αρχή. Η διαίσθησή σας, είναι αρκετά έντονη και δεν θα πρέπει να την παρακάμπτετε.

ΛΕΩΝ

Οι θυσίες που έχετε κάνει για άτομα που αγαπάτε, μπορεί να μην έχουν αναγνωριστεί και αυτό σας δημιουργεί ανασφάλειες, για το πώς θα συνεχίσετε. Ο σκοπός να κατευθυνθείτε σε μία νέα πορεία, είναι έντονος και αυτό σας προκαλεί κάποιες συναισθηματικές μεταβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, θα δημιουργήσει αισθήματα χαράς και θα νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα μαζί του. Η ευκαιρία που σας δίνετε, να τον πλησιάσετε και να αγγίξετε την καρδιά του, είναι κάτι που σας ανακουφίζει συναισθηματικά. Μην επιτρέψετε σε αρνητικά άτομα, να σας επηρεάσουν για το δικό τους όφελος.

ΖΥΓΟΣ

Το γύρω περιβάλλον σας δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που εσείς κινήστε και αυτό, ίσως σας μπερδεύει. Θα πρέπει να ξεφύγετε από τα στερεότυπα που έχετε δημιουργήσει και να διευρύνετε τον νοητικό σας κόσμο, ώστε να αναλύετε εις βάθος την συμπεριφορά των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε προκλήσεις και διαφωνίες με άτομα που συνεργάζεστε, διότι δεν έχετε καλή διάθεση και αυτό, θα φέρει πολλές εντάσεις. Η άθληση ή η γιόγκα, θα βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη ευεξία, με αποτέλεσμα να εστιάσετε στα θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εντάσεις που έχετε ζήσει από το κοντινό σας περιβάλλον, σας έχουν φορτίσει αρνητικά και δεν επιθυμείτε να συζητήσετε ή να επικοινωνήσετε ιδιαίτερα σήμερα. Αισθάνεστε μία αδυναμία, κυρίως ψυχικά και είστε ευάλωτοι σε σημαντικά θέματα, γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, ίσως συμβούν αρκετά απρόοπτα και δεν είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε με καθαρό μυαλό. Στα επαγγελματικά σας, θα ξεκινήσετε νέα σχέδια και θα θελήσετε να προβάλλετε τον δυναμικό και ακλόνητο χαρακτήρα σας, χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες. Βάλτε λίγο φρένο στις σκέψεις σας και μην αφήνετε τα πράγματα, στην τύχη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα οικονομικά σας, θα πρέπει να βάλετε περισσότερη τάξη και να μην αφήνετε ανεξέλεγκτες τις οικονομικές συναλλαγές, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Αυτό μπορεί να φέρει ως αποτέλεσμα, μία ψυχρή συμπεριφορά στις σχέσεις σας και δεν θα σας αφήσει να κυλήσει ομαλά η ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Αισθάνεστε ότι δεν έχετε καλύψει τις επιθυμίες και τα όνειρα, που έχετε από το παρελθόν και αυτό σας δημιουργεί μία ανασφάλεια, για το μέλλον. Κάντε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, που θα σας δώσουν μία άλλη οπτική απέναντι στα πράγματα και στις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα