Τα ζώδια της Πέμπτης 25ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ιχθύες, ο έλεγχος που δέχεστε από το επαγγελματικό ή φιλικό περιβάλλον, σας περιορίζει, αλλά ταυτόχρονα σας δίνει μία δυναμική να ανταποκριθείτε με αποφασιστικό τρόπο στις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Ταύροι, οι εξελίξεις γύρω σας τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και δεν έχετε την διάθεση να ακολουθήσετε. Αιγόκεροι, η μοναξιά είναι το κλειδί για να διαλευκάνετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας. Η αναζήτηση του εσωτερικού σας κόσμου, θα είναι ένα ταξίδι που θα έχει θετικό αποτέλεσμα, για την μελλοντική σας πορεία.

Δίδυμοι, καινοτόμες σκέψεις θα σας

οδηγήσουν σε πρωτοτυπίες, που θα προβάλλουν έναν αντισυμβατικό χαρακτήρα. Η επικοινωνιακή σας διάθεση, θα επιτρέψει να συμπεριφερθείτε με σιγουριά απέναντι στις αποφάσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, τείνει σε μια χαλαρότητα και σας παρακινεί να κάνετε επαφές με φιλικά πρόσωπα. Η αποφασιστικότητα σας, θα είναι αυτό που θα σας παροτρύνει να αλλάξετε την εξέλιξη της ημέρας σε ένα θετικό κλίμα. Δείξτε όμως προσοχή στην συμπεριφορά σας, ώστε να διατηρηθεί ένα ευχάριστο κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρνητική σας διάθεση, εμποδίζει να διορθώσετε πράγματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα και να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις που βρίσκονται υπό εξέλιξη. Μην πιέζετε τον εαυτό σας και δημιουργηθούν κενά στις σκέψεις σας, με αποτέλεσμα να καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να συμβούν πολλά απρόοπτα και δεν θα μπορείτε να τα ελέγξετε όπως εσείς θέλετε. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα και μην περιορίζετε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Η άθληση ή μια βόλτα στην εξοχή, θα σας κάνουν να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, τον τρόπο που θα κινηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εντάσεις έχουν δημιουργήσει μία ψυχρότητα στις σχέσεις, με τα κοντινά σας πρόσωπα. Η απομόνωση είναι αυτή που αποζητάτε, ώστε να μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα και τις σκέψεις σας σε μία τάξη. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις συζητήσεις που δεν μπορούν να γίνουν υπό έλεγχο.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που σας οδηγεί σε συμπεράσματα, που μέχρι χθες ήταν δύσκολο να πάρετε. Η διάθεση που έχετε να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα, είναι αυτό που παρουσιάζεται έντονα στο φιλικό σας περιβάλλον. Αδράξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, βγάζοντας έτσι τον ηγετικό σας χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήσετε την ψυχολογική σας κατάσταση, να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια που έχετε κάνει για την επαγγελματική σας ζωή. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορούν να σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε πιο ξεκάθαρα στις αποφάσεις σας. Οι συμβουλές τους, είναι το όπλο σας για να προχωρήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Ο υπερκαταναλωτισμός είναι μία δίοδος, από την πίεση της καθημερινότητας που έχετε δεχθεί. Προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο, διότι θα παρουσιαστούν θέματα στον οικονομικό σας τομέα. Την αγάπη προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορείτε να την δείξετε πιο ξεκάθαρα, χωρίς να προβείτε σε υπέρμετρα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συνεργασία που έχετε με άτομα στον εργασιακό σας χώρο, θα εξελιχθεί με μία σοβαρότητα και θα παρθούν αποφάσεις, που θα σας δώσουν την λύση στο πρόβλημά σας. Άτομα του γυναικείου φύλου, θα μπορέσουν να δώσουν την βοήθεια τους και να σας συμπαρασταθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεγονότα που θα συμβούν με άτομα που έχουν κοινούς ορίζοντες με εσάς, θα μπορέσουν να σας τραβήξουν την προσοχή και να δείξουν μία άλλη εικόνα στην καθημερινότητα. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν μεταξύ σας, θα είναι καθοριστικές για την μελλοντική σας εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, δεν είναι ισορροπημένη και σας προκαλεί ανασφάλειες για θέματα που πρέπει να προσχωρήσετε. Προσπαθήστε να τα δείτε πιο συγκεντρωμένα και αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα, είναι τα όπλα για να τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία που θα υπάρξει με άτομα από το παρελθόν, θα σας φέρει μία νοσταλγία. Η αίσθηση αυτή, θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και να ζήσετε λίγο έξω από την καθημερινότητα. Ίσως μέσω αυτού, θα μπορέσετε να προσφέρετε και την βοήθειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντιληπτικότητα σας, βοηθάει στην ομαλή σχέση με τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Μπορείτε να κρίνετε τα συναισθήματα τους και να κινηθείτε ανάλογα, εφόσον έχετε βάλει τα όριά σας. Η συμπεριφορά τους, θα δείξει την αποδοχή που περιμένετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα