Τα ζώδια της Παρασκευής 5ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, το ευαίσθητο σημείο σας, είναι η έντονη ανασφάλεια που αισθάνεστε για την ολοκλήρωση των στόχων σας. Μην ξεχνάτε, ότι είστε γεννημένοι ηγέτες. Αιγόκεροι, μία μετέωρη κατάσταση στα συναισθηματικά σας, θα επηρεάσει τις αποφάσεις σας. Πάρτε μία βαθιά ανάσα και ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ΚΡΙΟΣ

Απομακρυνθείτε από εμμονές του παρελθόντος, οι οποίες θα αποκτήσουν δυναμική στον χώρο που εργάζεστε και θα προκαλέσουν εντάσεις, με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Τα συναισθήματά σας, είναι μεταβαλλόμενα και οι σχέσεις σας, βαδίζουν σε

ένα αρνητικό κλίμα. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο, στις συζητήσεις που θα κάνετε, για να φτάσετε στο απαιτούμενο συμπέρασμα, αποφύγετε παρορμητικές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν μπορείτε να συγκροτήσετε τις σκέψεις σας, εξαιτίας της αρνητικής ψυχολογίας που επηρεάζει τις κινήσεις σας. Βρείτε διόδους διαφυγής από τις εξελίξεις, ώστε να αντιμετωπίσετε με τόλμη και θάρρος τις αντιξοότητες. Οι εξορμήσεις με αγαπημένα άτομα, θα σας φτιάξουν την διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση, για διασκέδαση και αγορές, σας μεταφέρει σε μία άλλη εικόνα, δίνοντάς σας την ευχαρίστηση που αποζητάτε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο σε επίπεδα, που δεν θα επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Μην παρεμβαίνετε σε συζητήσεις, αποζητώντας λεπτομέρειες και αναλύσεις, διότι κουράζετε τους συνομιλητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι έντονες σκέψεις, προκαλούν μεγάλη φόρτιση και καθυστέρηση σε πράγματα που έχετε καθορίσει να συμβούν. Διατηρείστε μία ψυχραιμία και ακολουθήστε μικρά, και σταθερά βήματα για να φτάσετε στον στόχο σας. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλλο, αποκτούν καλύτερη επικοινωνία και μπορούν να επαναφορτιστούν, εφόσον εσείς το αποζητάτε.

ΛΕΩΝ

Αναζητήστε σήμερα, την επαφή με πρόσωπα και βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, είναι για σας μία ανάγκη, δίνοντάς σας την σιγουριά που θέλετε. Αποφύγετε εντάσεις και ενέργειες ρίσκου, διότι η έλλειψη αυτοπεποίθησης, θα υπάρξει ως εμπόδιο σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συλλογή των στοιχείων είναι αρκετά σημαντική, για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να φτάσετε σε ένα θετικό συμπέρασμα. Η ικανοποίηση των θέλω σας, αναζητά νέες διόδους, οι οποίες θα απαιτήσουν θάρρος και τόλμη. Βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά πιστεύω και συζητήστε, ότι σας ανησυχεί.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση σας, έχει το περιθώριο να αλλάξει προς το καλύτερο, βαδίζοντας πάνω σε σταθερές βάσεις που διατηρούν συγκροτημένη την σκέψη σας. Η επαγγελματική σας εξέλιξη, εξαρτάται από τον αγώνα που πρέπει να καταβάλλετε, απομακρύνοντας παλιές προκαταλήψεις και κατεστημένα. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που σας δίνουν το κίνητρο, να εξελιχτείτε μελλοντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία τάση φιλοσοφική, σήμερα θα σας ανοίξει νέους δρόμους, διευρύνοντας τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Η ανάγκη, να βρεθείτε με άτομα που σας κατανοούν και συμβαδίζουν με τις ενέργειες σας, θα σας προσφέρει ψυχική ηρεμία. Η ικανότητα να είστε ευπροσάρμοστα άτομα σε καταστάσεις που εξελίσσονται, ενδυναμώνουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξελίξεις γύρω σας, μπορεί να είναι γρήγορου ρυθμού και αυτό σας προκαλεί μία αγχώδης συμπεριφορά. Προσπαθήστε να μείνετε εστιασμένοι σε ότι σας αφορά, χωρίς να παρασύρεστε από δεύτερες σκέψεις. Τρίτα άτομα που αποζητούν την επιβράδυνση σας, απομακρύνετε τα από την ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο αυθορμητισμός σας και η ανάγκη ελευθερίας από θέματα ρουτίνας, σας απωθούν από επαγγελματικές ενέργειες, οι οποίες απαιτούν στιβαρότητα και συγκέντρωση. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να ζήσει πιο χαλαρά. Μια νέα παρουσία, θα δώσει ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μοναχικότητα και η στροφή προς την αυτογνωσία, σήμερα θα σας ανησυχήσει περισσότερο από οτιδήποτε σας περιβάλλει. Εστιάστε προς τον εαυτό σας και κάντε την απαραίτητη εμβάθυνση, που θα σας δείξει τον δρόμο, για ένα καλύτερο μέλλον. Αφήστε λίγο τα κεκτημένα σας και δώστε χώρο στις επιθυμίες, και τα θέλω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση, μπορείτε να αντιμετωπίσετε διάφορες αντιξοότητες που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Μια έξοδος με τον σύντροφό σας ή με τους φίλους σας, θα έχει να κάνει με αντικείμενο την διασκέδαση. Έχετε το θάρρος να ζήσετε την κάθε σας στιγμή και να τις μοιραστείτε, με τα αγαπημένα σας άτομα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα