Αλλάζει πάλι ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

09:44 5/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες έως το απόγευμα θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, στην Ηπειρο, στη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 7 μποφόρ στα πελάγη και θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκασίας.

Στην Αττική ο καιρός θα παρουσιάσει παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς

Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν παροδικές νεφώσεις με ανέμους ανατολικούς νοτιοανατολικούς 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, στα δυτικά θα εκδηλωθούν ίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ .Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

The post Αλλάζει πάλι ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα