Τα ζώδια της Παρασκευής 4ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, το επιχειρηματικό σας ταλέντο και οι ευφυείς σκέψεις σας, αναγνωρίζονται από το γύρω περιβάλλον σας και οι στόχοι σας, αρχίζουν να πραγματοποιούνται. Ιχθύες, οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο παρελθόν, μπορούν να διαλευκανθούν και να πάρουν μία θετική τροπή τα πράγματα. Υδροχόοι, η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, σας δυσκολεύει ώστε να γεφυρώσετε το χάσμα επικοινωνίας που υπάρχει στις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι δημιουργικές σας δεξιότητες, θα αποκτήσουν δύναμη

μέσω της ενεργητικής προσωπικότητας σας και θα εξομαλύνουν τις διαφορές που έχουν δημιουργηθεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Η ευστροφία σας, θα ενεργοποιήσει πλευρές του χαρακτήρα σας και θα τις εντάξει διπλωματικά στην άνοδό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις σας, είναι ανοργάνωτες και προκαλούν μείωση της ενεργητικότητα σας. Βάλτε σε σειρά τις επιθυμίες που έχετε και κατακτήστε τις βήμα-βήμα, εξάλλου η υπομονή και η επιμονή σας χαρακτηρίζει έντονα. Αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει στην κατάκτηση του στόχου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ιδέες σας κινούνται γύρω από νέες συνεργασίες, που θέλετε να κάνετε και έχετε την ικανότητα να τις στηρίξετε, με την ευχέρεια λόγου και την διπλωματική σας διάθεση. Ισορροπήστε όμως την αστάθεια των συναισθημάτων σας, ώστε να αποφύγετε περιττές κινήσεις που θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αναλυτική σκέψη σας, για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε στον επαγγελματικό σας τομέα, σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και ενδυνάμωση των ικανοτήτων σας. Είστε έτοιμοι λοιπόν να οργανώσετε νέα σχέδια στον χώρο εργασία σας και να προβείτε και σε νέες συνεργασίες, που θα στηριχτούν σε γερά θεμέλια.

ΛΕΩΝ

Η μέρα για σας, είναι αρκετά έντονη, εφόσον η λεπτομερής εξέταση των ζητημάτων που σας απασχολούν, σας φέρνει μπροστά σε διλλήματα. Η έντονη συμπεριφορά, μπορεί να είναι ένα μέσω άμυνας για την υπεράσπιση των κεκτημένων σας, προσπαθήστε όμως να την μετριάσετε και να μετατρέψετε αυτή την ενέργεια, σε δημιουργία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητα σας κουράζει ψυχικά και η διάθεση επίσης να συμμετέχετε στους προβληματισμούς των άλλων, δεν σας αφήνει αν ασχοληθείτε με τα σχέδιά σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αντιμετωπίστε με περισσότερη λογική και οργάνωση τα πράγματα, εφόσον ο προγραμματισμός σας ξεκουράζει και σας δυναμώνει.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις να κατακτήσετε πολλούς τομείς ταυτόχρονα και να αξιοποιήσετε την δημιουργικότητα σας, οφείλεται στο πνεύμα ελευθερίας που σας διακατέχει. Μην παρασύρεστε όμως από τον ενθουσιασμό σας, απλά βαδίστε με σταθερές απόψεις και στηριχτείτε στις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έλεγχος που έχει προηγηθεί για τις ενέργειες που απαιτούν τα επαγγελματικά σας, είναι ικανός να σας φέρει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις που εξελίσσονται στον εργασιακό σας τομέα. Η υπευθυνότητα που σας διακρίνει, σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε αντιμέτωποι με αυτές και να ανταπεξέλθετε δυναμικά, χωρίς ενδοιασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, δείχνουν την άποψη που έχουν για το πρόσωπό σας, στην περίπτωση που είναι αρνητικές, θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί απέναντί τους. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας, σε πρόσωπα που δεν είναι θετικά προσκείμενα. Οι ιδέες σας, είναι πρωτοποριακές και μπορούν να ξεχωρίσουν, φτάνει να μπορείτε να τις υπερασπιστείτε και να τις προωθήσετε με σωστό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευαισθησία σας, πολλές φορές μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με δυσκολίες στην επαφή σας με τους άλλους, γι’ αυτό βάλτε τα όριά σας εκεί που χρειάζονται. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και δείξτε την συμπόνια σας, με ελεγχόμενο τρόπο και παράλληλα δώστε την βοήθεια σας όπου κρίνεται απαραίτητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση να βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά και να προωθήσετε ιδέες και σχέδια, βελτιώνει την διάθεσή σας και σας προσφέρει θετική ενέργεια. Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλλο, ευνοούνται περισσότερο και μπορείτε να τις στηρίξετε με δημιουργικό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια απρόοπτα, μπορεί να συμβούν σήμερα που θα σας εκπλήξουν. Επανεξετάστε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, αν κάποια πράγματα σας προβληματίζουν ζητήστε τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή, αν θέλετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και φερθείτε διπλωματικά.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής 4ης Ιανουαρίου 2019,paraskevis 4is ianouariou 2019