Τα ζώδια της Παρασκευής 3ης Αυγούστου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, σας κάνει αρκετά επιρρεπής σε καταστάσεις που τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και μπορούν να σας επηρεάσουν την ψυχολογία και να σας αγχώσουν περισσότερο. Αποφύγετε, ότι σας προκαλεί εντάσεις και εστιάστε την προσοχή σας, όταν είστε έτοιμοι ψυχολογικά, ώστε να δώσετε τις κατάλληλες απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο στα επαγγελματικά σας, εφόσον σας διέπει έντονα η υπευθυνότητα. Στην προσωπική σας ζωή, η συνάντηση με τα φιλικά άτομα

θα σας είναι πιο ήπια και θα φτιάξει την ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις σήμερα, στον επαγγελματικό σας τομέα και οι ενέργειες που θα κάνετε, θα είναι ανάλογες με το κλίμα που θα επικρατήσει. Οι απαντήσεις που θα λάβετε, θα έχουν να κάνουν με την εργασία που έχετε κάνει στο παρελθόν. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με τον σύντροφό σας, θα βοηθήσουν να επιλυθούν προβλήματα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ασχολίες σήμερα, στον χώρο εργασία σας, θα είναι αρκετά ευχάριστες για σας, εφόσον θα σας δοθεί το περιθώριο να δημιουργήσετε ελεύθερα, χωρίς να υπάρξουν αρνητικές κριτικές. Η ευαισθησία και η συμπόνια που διαθέτετε για τα προβλήματα των γύρων σας, σας δίνει την ώθηση να ακούσετε τους φίλους σας και να τους συμβουλέψετε.

ΛΕΩΝ

Η συναισθηματική σας φόρτιση, εμποδίζει την πρόοδο σας, διότι δεν σας αφήνει να λειτουργήσετε με καθαρή λογική. Φανείτε, δυνατοί και ενδυναμώστε την ψυχολογία σας, πραγματοποιώντας κάποιες σας επιθυμίες. Το ένστικτό σας, θα είναι ο οδηγός για να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, σε θέματα που σας ανησυχούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευφράδεια του λόγου σας και η ευφυής σκέψης σας, θα είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας και θα κατακτήσετε στο μέλλον τα σχέδιά σας. Ο υγιής τρόπος σκέψης, εμφανίζεται στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η ανανέωση στην σχέση με τον σύντροφό σας ή με σχέσεις του παρελθόντος, θα σας χαρίσουν μία πιο ώριμη σκέψη.

ΖΥΓΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση που έχετε σήμερα, θα σας δώσει δυναμικές λύσεις για επαγγελματικά σας θέματα. Η συντροφικότητα, είναι αυτό που θα σας καλύψει και θα περάσετε όμορφα, εκφράζοντας τα αληθινά σας συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συμπεριφορά σας σήμερα, απαιτεί περισσότερο έλεγχο, ώστε να μην επιφέρει αρνητικές καταστάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποια πρόταση για έξοδο με τον σύντροφό σας, θα σας αλλάξουν την διάθεση, προσοχή όμως να μην εμφανίσετε μία ψυχρότητα, εξαιτίας της μεταβολής των συναισθημάτων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιορίστε, τις εσωτερικές σας συγκρούσεις, διότι αφήνουν το περιθώριο εκμετάλλευσης από τρίτα πρόσωπα. Ασχοληθείτε, με θέματα που σας αγγίζουν ψυχικά και με άτομα που εμπιστεύεστε. Η ψυχική σας ισορροπία, παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα θελήσετε να κάνετε πρωτοποριακά πράγματα και να ξεφύγετε από τα κατεστημένα. Θυμηθείτε, κάντε ενέργειες μέχρι εκεί που μπορείτε να τις στηρίξετε. Βρεθείτε, σε φιλικό περιβάλλον και ζητήστε την συμβουλή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρακτική σας σκέψη, και η ανάπτυξη σε νέους ορίζοντες βοηθούν την καλή λειτουργία της εργασίας σας, και σήμερα οι ενέργειες αυτές, θα καρποφορήσουν. Η σχέση, με τον σύντροφό σας, μπορεί να παρουσιάσει δυσκολίες, αν παρουσιάσετε μία διαφορετική συμπεριφορά. Προσπαθήστε, να την αποφύγετε, σας δίνονται τα περιθώρια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, θα σας ωθήσει σε έναν απολογισμό, μπορείτε να αντιληφθείτε τα λάθη σας και να ακολουθήσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες, χωρίς αρνητικές σκέψεις. Η δοτική σας διάθεση, θα βοηθήσει να γίνουν τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφό σας και να κάνετε μία νέα αρχή.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής 3ης Αυγούστου 2018,paraskevis 3is avgoustou 2018