Τα ζώδια της Παρασκευής 24ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, η σοβαρότητα που θα δείξετε απέναντι στα θέματα που σας απασχολούν, θα κάνει σήμερα την διαφορά. Αξίζει να αναδείξετε λοιπόν, τις ικανότητες που έχετε και να διαμορφώσετε, μία νέα κατάσταση στα επαγγελματικά σας.

Λέοντες, θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, δείξτε προσοχή και αντιδράστε σε ότι σας βαραίνει ψυχικά.

Παρθένοι, τα επαγγελματικά σας μπορούν να πάρουν μία νέα

τροπή, εφόσον δείξετε μία ανανεωμένη αντίληψη σε θέματα που σας ακολουθούν. Έχετε την δύναμη να τα καταφέρετε και να κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, για ένα καλύτερο μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Οι ευκαιρίες που σας δίνονται, για να αναπτύξετε τα επαγγελματικά σας και να δημιουργήσετε νέα σχέδια, είναι αρκετές καθώς οι δημόσιες σχέσεις που έχετε αναπτύξει μπορούν να σας βοηθήσουν. Τώρα, τα σχέδιά σας μπορούν να πάρουν την μορφή που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δυσκολίες που έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα, μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν με την δυναμική που έχετε αναπτύξει. Η συμπεριφορά σας πλέον, αλλάζει και γίνεται πιο αποφασιστική. Οι σχέσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν βελτιώνονται, αφού υπάρχει αλληλοκατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά θέματα, θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα προσπαθήσετε να βάλετε ένα φρένο στα περιττά έξοδα. Παράλληλα, ίσως εμφανιστούν κρυφές καταστάσεις από το κοντινό σας περιβάλλον, που θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα ακολουθήσετε την διαίσθησή σας και θα αλλάξετε κάποια πράγματα. Αφήστε να σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις και αποδεχτείτε, τα μηνύματα που σας στέλνουν οι άλλοι, χωρίς να μπαίνετε στην διαδικασία να τα εκλογικεύετε, γιατί δεν είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, κάποια ζητήματα θα σας ανησυχήσουν στην διάρκεια της ημέρας, προσέξτε περισσότερο τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν έχετε εκκρεμότητες. Προσπαθήστε, ο ελεύθερος χρόνος που σας μένει, να είναι πιο δημιουργικός, κάντε πράγματα που θα σας κάνουν πιο δραστήριους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σκέψη σας είναι πιο ξεκάθαρη, με αποτέλεσμα να πάρετε σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ξέρετε ότι μόνο εσείς μπορείτε να καθορίσετε την πορεία σας και αυτό, σας κάνει να αποφεύγετε γνώμες τρίτων, που απλά σας μπερδεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε μόνοι και να έρθετε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας και τα όνειρά σας, σας οδηγεί να μειώσετε τους ρυθμούς σας. Επιλέξτε σήμερα, να βρεθείτε με πρόσωπα που μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας συμβουλέψουν σωστά, σε όσα σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την μία η κινητικότητα που υπάρχει στο εργασιακό σας περιβάλλον, σας υπόσχεται πολλά, από την άλλη όμως, τα αλλεπάλληλα εμπόδια και οι παρεξηγήσεις, επηρεάζουν τις σκέψεις σας. Η σταθερότητα, είναι αυτή που θα δώσει την λύση και θα ξεπεράσετε εύκολα οτιδήποτε σας δυσκολεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιτυχία στον επαγγελματικό σας τομέα, πηγάζει από την ενεργητικότητα που έχετε παρουσιάσει στο παρελθόν. Οι προτάσεις σας, έχουν έναν πρωτότυπο χαρακτήρα και αυτό σας κάνει δυναμικούς και ξεχωριστούς. Κρατήστε αυτή την στάση και συνεχίστε να καινοτομείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο μυαλό σας, έχετε προγραμματίσει πως θέλετε να προχωρήσουν τα σχέδιά σας. Παρ όλα αυτά, το πρόγραμμά σας έρχεται σε αντίθεση με πρόσωπα από το συναδελφικό σας περιβάλλον και αυτό δημιουργεί εντάσεις. Αν σήμερα, νιώσετε τον εαυτό σας πολύ οξύθυμο, αποφύγετε κάθε αντιπαράθεση και αφήστε για άλλη μέρα τις λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως το ενδιαφέρον σας, το έλκουν καταστάσεις παρασκηνίου που θα έρθουν στο φως της ημέρας. Ο τρόπος όμως διαχείρισής τους είναι σημαντικός, εφόσον τα αποτελέσματα που θα υπάρξουν θα κρίνουν την πορεία των σχέσεών σας. Μείνετε ρεαλιστές και μην παρασυρθείτε από όσα ακούτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δημόσιες σχέσεις σας, εξελίσσονται και η ικανότητα σας να τις ανανεώνετε, είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Μπορείτε λοιπόν να καταφέρετε ότι έχετε προγραμματίσει και να αξιοποιήσετε κατάλληλα, τις ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας. Η διπλωματική σας στάση, θα βοηθήσει αρκετά.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα