Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Η σημερινή μέρα με το πρώτο τέταρτο τη Σελήνη στους Διδύμους σκεφτείτε καλά όσα θέλετε να κάνετε, αλλά και να πείτε, ο Ερμής μπορεί να φέρει δυσκολίες σε επαγγελματικά αλλά και οικονομικά θέματα.

Η Σελήνη σήμερα περνάει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων δίνοντας περισσότερο τη διάθεση για ανάλαφρες καταστάσεις αλλά και συζητήσεις. Το τετράγωνο όμως που κάνει το πρωί με τον Ήλιο αλλά και το τετράγωνο με τον Ερμή το απόγευμα προσέξτε αρκετά την ψυχολογία σας, αποφύγετε να κάνετε σήμερα πράγματα που μπορεί να σας φαίνονται κουραστικά ή ανιαρά και

προσεγγίστε τα πάντα με ψυχολογική ισορροπία, η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια είναι σήμερα έντονη.

Κριός

Με το τετράγωνο Σελήνη-Ερμή σήμερα αναθεωρήστε για κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα αν αφορούν τα επαγγελματικά σας, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν γύρω σας και αποφύγετε ιδιαίτερα ανοίγματα σήμερα αν δεν είστε βέβαιοι. Στα συναισθηματικά σας ο αστεροειδής Ceres (Δήμητρα) μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις σχέσεις σας, εστιάστε στην καλή επικοινωνία, τα συναισθήματά σας μπορούν να βρουν ανταπόκριση, όπως και η δοτική σας διάθεση.

Ταύρος

Σήμερα κρατήστε θετική στάση απέναντι στους άλλους που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και να βάλετε σε τάξη αρκετά πράγματα, μοιραστείτε όσα νιώθετε με άτομα που εμπιστεύεστε. Το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή σας μεταφέρει αρκετή ευαισθησία, γι’ αυτό ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και όσα θέλετε να πετύχετε.

Δίδυμοι

Με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σας προσέξτε τη συναισθηματική σας αστάθεια, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις κινηθείτε με θετική διάθεση που σήμερα θα βοηθήσει αρκετά, αντιμετωπίστε όποια θέματα στην συναισθηματική σας ζωή με θετική στάση και περισσότερη ευελιξία. Στα επαγγελματικά σας για να βελτιώσετε όποια κατάσταση θα πρέπει να προχωρήσετε με μία καλή στρατηγική και να ζητήσετε συμβουλές όταν αυτό χρειάζεται.

Καρκίνος

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων τονίζει θέματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα και είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας αλλά και να δείτε πιο ουσιαστικά τις προσωπικές σας σχέσεις, εκφράστε περισσότερο τα συναισθήματα

αλλά και τις επιθυμίες σας και ενισχύστε τις σχέσεις σας σήμερα. Στα επαγγελματικά σας επικεντρωθείτε στους στόχους σας, εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα και είναι σημαντικό να προχωρήσετε με σταθερά βήματα σε νέες συνεργασίες αλλά και συζητήσεις που θέλετε σήμερα να κάνετε.

Λέων

Η διάθεσή σας σήμερα μπορεί να βοηθήσει όσα θέλετε να κάνετε και ιδιαίτερα όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, η καλή επικοινωνία αλλά και η κατανόηση είναι σήμερα το κλειδί για να βελτιώσετε κάθε κατάσταση. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε σήμερα να ελέγξετε όσα νιώθετε και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων τονίζει την κοινωνικότητά σας και σας βοηθάει σήμερα να δοκιμάσετε μία διαφορετική προσέγγιση σε όσα σας δυσκολεύουν.

Παρθένος

Το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή σήμερα επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία σας, θα πρέπει να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά και ήρεμα ιδιαίτερα αν πρέπει να κάνετε συζητήσεις και επανεξετάστε καταστάσεις που σας απασχολούν, μπορείτε σήμερα να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας αλλά και να διακρίνετε περισσότερα για τις προσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και εξετάσετε καλύτερα όσο θέλετε να προχωρήσετε, υιοθετήστε μία καλή στρατηγική.

Ζυγός

Ο Ερμής σήμερα θα μπορούσε να σας φέρει κάποιο άγχος, ιδιαίτερα σε θέματα της καθημερινότητας αλλά και σε ότι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας, η διάθεση συνεργασίας όμως αλλά και επαγγελματική σας διαίσθηση που είναι έντονη μπορεί να σας βοηθήσει σε όσα θέλετε να προχωρήσετε. Στα συναισθηματικά σας επικοινωνήστε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε, προσπαθήστε σήμερα να επιλύσετε κάθε πρόβλημα συζητώντας περισσότερο με άτομα που εμπιστεύεστε και αποφύγετε να ανοιχτείτε σε τρίτους που δεν γνωρίζετε καλά.

Σκορπιός

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα τονίζει επιθυμίες που έχετε αλλά και οικονομικά σας θέματα που σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε αρκετά πειθαρχημένα, αποφύγετε τα έξοδα και προσπαθήστε να αποφύγετε αποφάσεις για νέες κινήσεις σε αυτό τον τομέα. Σήμερα η θετική σας διάθεση μπορεί να βοηθήσει αρκετές καταστάσεις, ιδιαίτερα στον τομέα των συναισθηματικών σας ο έντονος μαγνητισμός σας μπορεί να έλξει κοντά τους άλλους, εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να περάσετε χρόνο με άτομα που αγαπάτε και δείξτε περισσότερο τα συναισθήματά σας.

Τοξότης

Το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή σήμερα μπορεί να σας φέρει κάποια ψυχολογική ένταση και ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα η στάση σας απέναντι στους άλλους θα μετρήσει πολύ, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις και να έρθετε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, αποφύγετε εντάσεις και επιλύσετε ζητήματα που υπάρχουν με μία πιο διαλλακτική στάση. Στα επαγγελματικά σας διοχετεύστε την ενέργειά σας σήμερα σε όσα θέλετε να πετύχετε για να ξεπεράσετε δυσκολίες, αποφύγετε όμως αποφάσεις και μην αφήνετε την ψυχολογία σας να επηρεάζει επαγγελματικά σας θέματα.

Αιγόκερως

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στρέφει την προσοχή σας σε επαγγελματικά σας θέματα αλλά και σε καθημερινά ζητήματα που σας απασχολούν. Με το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή σήμερα να μην βοηθάει αρκετά την επικοινωνία σας προσπαθήστε να κινηθείτε με θετική διάθεση αλλά και ισορροπημένη επικοινωνία που θα βοηθήσει αρκετά τις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας σήμερα φανείτε αρκετά προσεκτικοί σε νέα σχέδια που έχετε και όσα θέλετε να ολοκληρώσετε, μπορείτε να καταφέρετε σήμερα αρκετά και να βρείτε λύσεις σε δύσκολα ζητήματα, όλα μπορούν να βελτιωθούν αρκεί να κινηθείτε με σταθερή ψυχολογία.

Υδροχόος

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Δίδυμων σας μεταφέρει μία ανεμελιά και θέλετε σήμερα να ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα, όμως θα πρέπει να προσέξετε αρκετά αποφάσεις ιδιαίτερα αν αφορούν τα οικονομικά σας που Ερμής δεν ευνοεί σήμερα. Προσπαθήστε να εξετάσετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε αλλά εστιάστε περισσότερο σε όσα μπορείτε να καταφέρετε καλύτερα, υποσχέσεις ή δεσμεύσεις που θα κάνετε θα πρέπει να τις τηρήσετε και στο μέλλον, ιδιαίτερα αν αφορούν τα συναισθηματικά σας. Προσπαθήστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να βελτιώσετε τις σχέση σας αλλά και να περάσετε καλές στιγμές με όσους αγαπάτε.

Ιχθύες

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων σας μεταφέρει αρκετή ευαισθησία, τονίζει των τομέων της οικογένειας αλλά και του σπιτιού, στις προσωπικές σας σχέσεις και με κοντινά σας πρόσωπα προσπαθήστε σήμερα να έρθετε πιο κοντά και να δείξετε περισσότερο τα συναισθήματά σας αλλά και τη φροντίδα σας προς τους άλλους. Στα επαγγελματικά σας εστιάστε περισσότερο σε όσα δυσκολεύουν, μπορείτε να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν καιρό.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα