Τα ζώδια της Παρασκευής 22ας Φεβρουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, αφήστε λίγο τις επιθυμίες σας να προσπεράσουν τις έννοιες και τις υποχρεώσεις, που κατακλύζουν τις σκέψεις σας και σας κρατούν δέσμιους σε μία παθητική κατάσταση, η οποία δεν σας αρμόζει με βάση τις ικανότητες σας. Τοξότες, οι ενέργειές σας δείχνουν πως μπορείτε να καταφέρετε πράγματα, που μέχρι τώρα ήταν αδύνατα. Η τόλμη και το θάρρος, είναι χαρακτηριστικά που σας οδηγούν σε κινήσεις ρίσκου. Αιγόκεροι, η αναζήτηση της πνευματικότητας, σας προσδίδει μία ελευθερία κινήσεων και σας φέρνει αντιμέτωπους με κατεστημένα και κλισέ του παρελθόντος. Η ανάσα

αυτή από την ρουτίνα, θα σας γεμίσει αισιόδοξες σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινές σας συνήθειες, εντείνουν την απογοήτευση σας, διότι δεν σας αφήνουν ελεύθερο χρόνο να διασκεδάσετε και να προβείτε σε νέες ενέργειες, που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Αφήστε την μέρα, να περάσει σε χαλαρά επίπεδα και δημιουργήστε στο προσεχώς μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την αποφασιστικότητα που χρειάζεται, για να οδηγήσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σε ενέργειες που θα σας αποφέρουν κέρδη. Χρησιμοποιήστε την οξύτητα και την διαύγεια της σκέψης σας, για να ελευθερώσετε τις ικανότητες σας και να αναπτύξετε νέο κύκλο γνωριμιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έντονος συναισθηματικός σας κόσμος, σας εμποδίζει να συνευρεθείτε με τις κοινωνικές σας επαφές και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν καλλιτεχνικές τάσεις. Η υπερβολική σας αυτή τάση, θα σας στρέψει προς το σπίτι και θα ζητήσετε συμβουλές από έμπιστα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην προβείτε σε αποφάσεις που θα χαρακτηρίσουν την σταδιοδρομία σας, μόνο και μόνο από την ενεργητικότητα της ημέρας. Ίσως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, να είναι περισσότερο οικονομικού χαρακτήρα και θα πρέπει να βαδίσετε σε μία σταθερότητα, που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό σας χώρο, υπάρχει μία ηρεμία η οποία δεν σας δίνει μεγάλα περιθώρια για αλλαγές και αντιφάσεις. Ίσως υπάρξει μία οικονομική συναλλαγή, με άτομα του παρελθόντος και θα σας βγάλει από την οικονομική αστάθεια, που σας έχουν προκαλέσει οι υπερβολικές υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα και μην συμμετέχετε σε συγκεντρώσεις, που θα χρειαστεί να διατηρήσετε αυξημένη την προσήλωσή σας. Ο εκνευρισμός που σας διέπει, σήμερα, είναι αρκετά έντονος και μπορεί να σας κάνει εριστικούς και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα ασχοληθείτε με υποθέσεις παρασκηνίου, που θα σας εντείνουν την περιέργεια, δίνοντας μία νότα περιπέτειας. Προσπαθήστε να μείνετε σε απόσταση και να κινηθείτε με τρόπο, που θα σας βοηθήσει να κινηθείτε αξιόπιστα, στηριζόμενοι σε λογικές και ώριμες σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φιλικό σας περιβάλλον και να περάσετε ευχάριστα μαζί τους, διασκεδάζοντας και δημιουργώντας νέα πράγματα. Ίσως δεχθείτε μία βοήθεια, την οποία δεν περιμένατε, δίνοντας σας μία νέα οπτική στα θέματα που σας απασχολούν για την σταδιοδρομία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, μπορούν να υλοποιηθούν σήμερα, αφού οι ενέργειες που έχετε πράξει στο παρελθόν, είναι εποικοδομητικές και οργανωμένες. Μην μείνετε όμως, αφελείς στις κριτικές που θα υπάρξουν από το γύρω περιβάλλον σας, διότι θέλουν να σας δώσουν ένα μήνυμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος που θα κινηθείτε σήμερα, θα είναι αρκετά διασκεδαστικός και θα σας χαρίσει ένα διαφορετικό χρώμα, στην ημέρα σας. Τα ταξίδια και οι περιπέτειες, είναι σε πρωταρχικό σημείο των επιθυμιών σας και η συνεύρεσή σας, με άτομα κοινού ενδιαφέροντος θα εντείνουν τα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας και οι γραφειοκρατικές υποθέσεις, θα λάβουν χώρα στην διάρκεια της ημέρας και θα πρέπει να βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα σας αντιπροσωπεύσουν. Τα στοιχεία που έχετε ως τώρα, μπορεί να είναι ελλιπή και χρειάζονται περεταίρω έλεγχο, για να ολοκληρώσετε τα δεδομένα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ θέλετε να δείξετε την δοτικότητα και την ευαισθησία σας, στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, οι κινήσεις που θα κάνετε θα πρέπει να μην είναι υπερβολικές, γιατί θα σας φορτίσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορείτε λοιπόν, να λειτουργήσετε με την διαίσθηση σας και να αυξήσετε την κριτική σας σκέψη.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα