Τα ζώδια της Παρασκευής 20ης Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 

Καρκίνοι, η κοινωνικότητά σας είναι το δυνατό σας σημείο και μπορείτε να καθοδηγήσετε τις σχέσεις σας εκεί που εσείς επιθυμείτε. Οι φιλοδοξίες σας μπορούν να υλοποιηθούν, αν κοιτάξετε πίσω σας και δείτε τι έχετε καταφέρει. Παρθένοι, η διπλωματική σας στάση απέναντι σε οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν, είναι το κλειδί για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε και να δείξετε το επιχειρηματικό σας πνεύμα. Ιχθύες, αν και υπάρχει

μεγάλη κινητικότητα στον χώρο εργασίας σας, δεν μπορεί να σας υποσχεθεί την κατάκτηση των προσδοκιών σας. Κάντε υπομονή και δείξτε τις ικανότητές σας μέσα από αντίξοες συνθήκες.

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Οι συναλλαγές και οι νέες συμφωνίες που θα συμμετάσχετε, θα έχουν την ανταπόκριση που εσείς επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, καλό θα ήταν να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και να αποφύγετε συζητήσεις που σας προκαλούν εκνευρισμό. Η ένταση που σας έχουν προκαλέσει οι αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα σε προσωπικά ζητήματα, εμφανίζει μία μικρή σύγχυση στις σχέσεις σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και πάρτε την ανάλογη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κρυφές υποθέσεις έρχονται στο φως και πρέπει να τις διαχειριστείτε, βάζοντας πρώτα σε τάξη τις σκέψεις σας. Μην αφήσετε λάθος επιλογές να σας δημιουργήσουν ενοχές και τύψεις. Ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας χαλαρώσουν και αντιμετωπίστε τις όταν αισθανθείτε έτοιμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι κοινωνικές σας επαφές μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να προχωρήσετε σχέδια και ιδέες που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Οι προτάσεις σας θα στηριχτούν σε ενέργειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν και αναδεικνύουν την εργατικότητα και την ευφυΐα σας.

ΛΕΩΝ

Η συμπεριφορά σας, θα πρέπει να είναι ανάλογη των περιστάσεων και να μην προβείτε σε βιαστικές ενέργειες. Θυμηθείτε ότι ίσως υπάρχουν άτομα τα οποία μπορεί να σας κρίνουν και να υπάρξει αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Λειτουργείστε με σοφία και σύνεση, χωρίς να αφήνετε περιθώρια παρεξηγήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι οικονομικές σας υποθέσεις, θα μπορέσουν να διεκπεραιωθούν σήμερα και να τις βάλετε σε μία τάξη. Η διάθεσή σας όμως, μπορεί να αλλάξει, αφού δεν θα μπορέσετε εύκολα να συγκεντρωθείτε σε καθημερινά ζητήματα. Τα ταξίδια και οι εξορμήσεις, μπορούν να σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να βρείτε την ισορροπία σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, τα οικονομικά θέματα που αφορούν εκκρεμότητες ή νομικές υποθέσεις, θα τραβήξουν την προσοχή σας και ίσως σας αγχώσουν. Η σκέψη να συμβουλευτείτε άτομα που έχουν μία αρμοδιότητα στα θέματα που σας απασχολούν, είναι μία λύση για να βγείτε από το αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ειλικρινείς συζητήσεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε ξεκάθαρες σχέσεις και το υπόβαθρο που θα δημιουργήσετε, θα είναι αρκετά καλό. Η ερωτική σας διάθεση, θα φέρει πιο κοντά τον σύντροφό σας και η πρόταση για κάποια έξοδο, θα είναι μία λύση για να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως η καθημερινότητα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα. Μπορεί αυτό να είναι μία ρουτίνα που δεν σας καλύπτει συναισθηματικά, αλλά κρίνεται απαραίτητη για να υπάρξει αρμονία στην ζωή σας. Αφήστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να επανέλθετε σε ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να οργανώσετε και να σχεδιάσετε νέα πράγματα, στον επαγγελματικό σας τομέα και αυτό, σας δίνει μία ευχαρίστηση. Η εξέλιξη των σχεδίων σας, είναι μία νίκη για σας και αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως όπλο για τα μελλοντικά σας βήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τον έντονο συναισθηματισμό σας και θα απομακρυνθείτε από αποφάσεις που απαιτούν την λογική. Η ανησυχία που θα νιώσετε, μπορεί να επηρεάσει τα οικογενειακά και επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, απλά ακολουθήστε ένα άλλο μοτίβο που θα οργανώσει τα θέματα που σας απασχολούν. Μπορείτε λοιπόν, να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν και αυτό, θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα