Τα ζώδια της Παρασκευής 19ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, η αφέλεια και η αγνότητα που σας διέπει, είναι στοιχεία που μπορούν να εκμεταλλευτούν τρίτοι, μείνετε επιφυλακτικοί. Σκορπιοί, η αντισυμβατικότητα και η απομάκρυνση από την καθημερινότητα, σας χαρακτηρίζουν ελεύθερα άτομα.

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας αποκατάσταση, είναι προτεραιότητα στις επιθυμίες σας και οι σκέψεις που κάνετε είναι αντάξιες των ικανοτήτων σας. Οι απαντήσεις που θα λάβετε, θα σας ικανοποιήσουν και θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας. Στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να μειώσετε την ένταση και να αφήσετε χώρο στην σχέση

σας, ώστε να κυλήσει με ήπιες διαδικασίες προς ένα θεμιτό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Καταστάσεις του παρελθόντος, που στηρίζονται σε παρασκήνια σήμερα θα λάβουν χώρα στην ζωή σας. Βρείτε τον κατάλληλο τρόπο, που θα τις χειριστείτε χωρίς να σας στιγματίσουν συναισθηματικά. Οι κινήσεις σας, θα πρέπει να είναι μέχρι εκεί που μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα και να μην επιτρέψετε στον ενθουσιασμό σας, να πάρει θέση, απλά δείτε το με την ανάλογη σοβαρότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχοσύνθεσή σας, δεν βοηθάει σε ενέργειες που απαιτούν δράση και τόλμη, βρίσκεστε σε μία περίοδο που προσπαθείτε να επαναπροσδιορίσετε τα πράγματα. Οι τρόποι που θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις βρίσκονται μπροστά σας, φτάνει να τους δείτε με μεγαλύτερη βαρύτητα και σταθερότητα. Οι ώριμες σκέψεις, θα σας ξεκαθαρίσουν το τοπίο και ιδιαίτερα στον προσωπικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σκέψεις σας, κινούνται γύρω από την επαγγελματική σας εξέλιξη και τις συνεργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Οι συμφωνίες σήμερα, ευνοούνται χαράζοντας έναν νέο δρόμο για το μέλλον. Οι ιδέες που καταθέτετε, έχουν δυναμική και οργάνωση. Δείξτε την απαραίτητη προσοχή στους γύρω σας, να πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για όποια νέα συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Η επαγγελματική σας εξέλιξη, βρίσκεται σε ένα δημιουργικό επίπεδο και όλα μπορούν να κυλήσουν με τον τρόπο που επιθυμείτε. Η αποστασιοποίηση από κάποιες καταστάσεις που υπάρχουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αναδείξει τις κρυμμένες προθέσεις των ατόμων που σας πλαισιώνουν. Η διάθεση, να ασχοληθείτε με αγορές και δώρα για τα άτομα που αγαπάτε, θα επιβεβαιώσει την γενναιοδωρία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διοχέτευση της ενέργεια που έχετε εισπράξει από εντάσεις του παρελθόντος, σε αθλητικές ή δημιουργικές δραστηριότητες, θα αποτρέψει μία οξύθυμη συμπεριφορά προς τους γύρω σας. Η συμπεριφορά σας, απέναντι στον σύντροφό σας, θα πρέπει να κινείται μέσα σε πλαίσια που εξυπηρετούνται τα θέλω και των δύο σας.

ΖΥΓΟΣ

Στα ζητήματα που σας απασχολούν αρκετά έντονα, αποφύγετε την υπέρμετρη ευαισθησία που σας οδηγεί σε άτοπα συμπεράσματα. Οι χαρακτηριστικές ενέργειές σας, αφήνουν τους άλλους να σας επηρεάσουν, δείξτε την ανάλογη προσοχή. Βρεθείτε με άτομα εμπιστοσύνης και καταθέστε τους τα συναισθήματά σας, αυτοί μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας, σας ωθεί σε ενέργειες αντισυμβατικές και σας προσφέρει μία συναισθηματική ολοκλήρωση. Προσπαθήστε να βάλετε όρια, ώστε να μην φτάσετε σε αποτελέσματα που μπορούν να έχουν σοβαρά επακόλουθα. Η αίσθηση της ανεξαρτησίας, διαχέεται έντονα στους γύρω σας και ενεργοποιεί τις άμυνες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερή βάση, που κινήστε για να αναδειχθείτε επαγγελματικά, είναι τα όπλα προς την επιτυχία σας. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, μπορούν να έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε, εφόσον δεν παρεκκλίνετε από την σταθερότητα. Μία ψυχρότητα μπορεί να εμφανιστεί στην σχέση σας, αλλά θα είναι επιφανειακή, προσπαθήστε να συζητήσετε για όσα σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις επαγγελματικές υποθέσεις, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, τις οποίες δεν μπορείτε να υποστηρίξετε. Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, εστιάστε σε λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Η σχέση με τον σύντροφό σας, περνάει από ειλικρινά συναισθήματα που καταθέτονται και από τις δύο πλευρές, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, μπορεί να βρίσκονται σε έναν βαθμό που σας ευχαριστούν, όμως δεν πρέπει να αφεθείτε σε λανθασμένες συμπεριφορές, δίνοντας το ερέθισμα στους γύρω σας να κρίνουν τις κινήσεις σας. Η θετική σας ενέργεια, είναι το κίνητρο να συνυπάρξετε αρμονικά με τα κοντινά σας πρόσωπα και να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ενέργειες που σκέφτεστε να κάνετε στα επαγγελματικά σας, δείχνουν θάρρος και τόλμη. Οι συναντήσεις ή οι συνεργασίες που θα εξελιχθούν, κυρίως με το γυναικείο φύλλο, θα αποβούν δυναμικές στο μέλλον. Οι κινήσεις σας, στον προσωπικό σας τομέα, απαιτούν προσοχή, εξαιτίας της απότομης μεταβολής των συναισθημάτων σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα