Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Η σύνοδος Σελήνη-Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους σήμερα και ο αστεροειδής Juno (Ήρα) σας ωθεί να σκεφτείτε περισσότερο θέματα που αφορούν σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Προσπαθήστε να σκεφτείτε τα πάντα πιο πρακτικά και πως μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που τρέχουν στη ζωή σας με πρακτικό τρόπο αλλά και σταθερότητα.

Κριός

Σήμερα σε επαγγελματικές σας υποθέσεις και ιδιαίτερα σε όσα εκκρεμούν εξετάστε καλύτερα τις λεπτομέρειες που υπάρχουν, όπως μην λάβετε αποφάσεις σημαντικές γι' αυτόν

τον τομέα, αυτό καλύτερο είναι να γίνει αργότερα. Σίγουρα μπορείτε να επικοινωνήσετε σήμερα καλύτερα σε ότι θέλετε να προχωρήσετε, όμως η συνεργασία σας με τους άλλους είναι σημαντική, προχωρήστε σήμερα ομαδικά για να ωφεληθείτε περισσότερο. Στις προσωπικές σας σχέσεις βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή φίλους που μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλά και σας κατανοούν, με τους οποίους μπορείτε να περάσετε καλά αλλά και να έχετε καλή επικοινωνία μεταξύ σας.

Ταύρος

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα σίγουρα το άγχος αλλά και η διάθεση μπορεί να τα επηρεάσει αρκετά σήμερα, αν και να υπάρχουν αρκετές εναλλαγές φροντίστε σήμερα να είστε παραγωγικοί και να αποφύγετε να αφήσετε τη κυκλοθυμική σας διάθεση να επηρεάζει την επικοινωνία σας μέσα σε συνεργασίες, αλλά και γενικότερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Στις σχέσεις σας η διάθεσή σας και εδώ μετράει αρκετά, έτσι φροντίστε σήμερα απέναντι στους άλλους να έχετε θετική στάση και προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι και διαλλακτικοί όπου χρειαστεί.

Δίδυμοι

Ο τρόπος που μπορείτε να σκεφτείτε αλλά να χειριστείτε επαγγελματικές σας υποθέσεις σίγουρα βοηθάνε αρκετά θέματα σε αυτό τον τομέα, μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα σχέδια που χρειάζονται αποφασιστικότητα για να πετύχουν και να συγκεντρώσετε την ενέργειά σας όπου σήμερα χρειάζεται για να ξεπεράσετε δυσκολίες. Αντιμετωπίστε όσα θέματα υπάρχουν με μία θετική στάση και όλα θα βελτιωθούν. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, κάποια ένταση μπορεί να δημιουργήσει δυσκολία στις σχέσεις σας, συμβιβαστείτε σήμερα για να μπορέσετε να αποφύγετε παρεξηγήσεις αλλά και εντάσεις.

Καρκίνος

Προσέξτε σήμερα στα επαγγελματικά σας με τη διάθεσή σας να μην λειτουργεί βοηθητικά σε αυτό τον τομέα, κάποια γεγονότα μπορεί να σας δυσκολεύουν και να σας φαίνονται πολύπλοκα, το σημαντικό είναι να μπορέσετε να κινηθείτε πιο αποφασιστικά αλλά και με αυτοπεποίθηση, να είστε όμως προσεκτικοί σε αποφάσεις και να εξετάσετε καλύτερα όσα θέλετε να προχωρήσετε. Στις σχέσεις σας προσπαθήστε σήμερα να κινηθείτε με αρμονία με τους άλλους, εμπιστευτείτε όσους αγαπάτε και συζητήστε περισσότερο, αποφύγετε να εμπιστευτείτε τρίτους αλλά ότι κι αν ακούσετε για αγαπημένα σας πρόσωπα καλό είναι να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

Λέων

Σήμερα ξεκινήστε τη μέρα σας με αρκετή ηρεμία, έτσι κι αλλιώς η διάθεσή σας δεν σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε δύσκολα ζητήματα, ιδιαίτερα στον χώρο των επαγγελματικών σας αρκετά μπορεί να είναι σήμερα τα απρόοπτα, γι' αυτό καλό είναι να είστε προσεκτικοί μέσα σε συνεργασίες. Προχωρήστε με αποφασιστικότητα και αποφύγετε σήμερα την ανασφάλεια σε όσα σας δυσκολεύουν. Σας απασχολούν αρκετά οι σχέσεις σας, όμως σίγουρα δεν είναι κατάλληλη μέρα να εμβαθύνετε στην εξέταση των συναισθημάτων που έχετε, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με πιο χαλαρή διάθεση σήμερα.

Παρθένος

Προσπαθήστε σήμερα να διαχειριστείτε τα συναισθήματα που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, ιδιαίτερα στον χώρο των επαγγελματικών σας που μπορεί να επηρεαστεί αρκετά από τη διάθεσή σας, στις επαγγελματικές σας υποθέσεις θα χρειαστεί να έχετε υπομονή, προσέξτε σήμερα μέσα συνεργασίες. Το σημαντικό είναι να φροντίστε την επικοινωνία σας και να αποφύγετε να εκφράσετε βιαστικά όσα πιστεύετε. Γενικότερα είναι μία μέρα που θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα να είστε πιο διαλλακτικοί και προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο όσα συμβαίνουν.

Ζυγός

Σήμερα ο τρόπος που διαχειρίζεστε καταστάσεις ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις ικανότητές σας αλλά και να λάβετε αποφάσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση με επιτυχία, αρκεί να κινηθείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση ιδιαίτερα σε συνεργασίες αλλά και σε προτάσεις. Χαρείτε τη μέρα με αγαπημένα σας πρόσωπα, με υπομονή μπορείτε να μιλήσετε αλλά και να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις και θέματα που σας απασχολούν, ο τρόπος που εκφράζεστε αλλά και αντιδράτε σε όσα λένε οι άλλοι μετράει.

Σκορπιός

Από την αρχή της ημέρας μπορεί να νιώσετε τα συναισθήματά σας λίγο πολύπλοκα, έτσι προσπαθήστε σήμερα να τα διαχειριστείτε σωστά, ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας υποθέσεις αλλά και στις συνεργασίες σας είναι σημαντικό να κινηθείτε με σταθερότητα και να σκεφτείτε πιο πρακτικά ειδικά απέναντι σε συναδέλφους. Προσπαθήστε να έχετε καλή επικοινωνία και να αποφύγετε εντάσεις που θα μπορούσαν να συμβούν. Στις προσωπικές σας σχέσεις αποφύγετε την έντονη κτητικότητα σήμερα, περάστε το χρόνο σας με πρόσωπα που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας και η ειλικρίνεια μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, αρκεί να προσεγγίσετε σωστά ζητήματα σε σχέσεις.

Τοξότης

Σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν στον επαγγελματικό σας τομέα και να προχωρήσετε νέα σας σχέδια, όμως φροντίσετε καλύτερα εκκρεμότητες και τα συναισθήματά σας να είναι ισορροπημένα σε αποφάσεις. Να είστε αντικειμενικοί απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Προσεγγίστε σωστά θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας σήμερα και δείξτε πόσο σημαντικοί είναι για σας κοντινά σας πρόσωπα, ακόμα και αν κάποια πράγματα σε αυτό τον τομέα δεν είναι εύκολα για σας τελευταία, προσπαθήστε σήμερα να περάσετε ευχάριστα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Σήμερα εκμεταλλευτείτε τη μέρα γιατί μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας όσα κάνετε από το διάστημα θα σηματοδοτήσουν αλλαγές στην καριέρα σας, που μπορεί να είναι πολύ θετικές για σας. Διοχετεύστε σωστά την ενέργειά σας σε νέα σας σχέδια και αντιμετωπίστε κάθε θέμα στον επαγγελματικό σας τομέα με σταθερότητα. Προσέξτε μόνο τα οικονομικά σας σήμερα, τα έξοδα μπορεί να είναι περισσότερα. Στις σχέσεις σας προσέξτε την επικοινωνία σας και γενικότερα την επαφή μας με τους άλλους, σήμερα αποφύγετε να εμείνετε σε λεπτομέρειες και ενισχύστε τις σχέσεις σας δείχνοντας περισσότερη κατανόηση αλλά και ακούγοντας προβλήματα που απασχολούν τους άλλους.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να βάλετε τις κατάλληλες προτεραιότητες αλλά και να δώσετε μία ώθηση σε επαγγελματικά σας θέματα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή είναι σε εκκρεμότητα, σίγουρα μία θετική στάση απέναντι σε συναδέλφους θα βοηθήσει πολύ, αλλά και μέσα σε συνεργασίες σας μπορείτε ευκολότερα να παρουσιάσετε σωστά τον εαυτό σας και τα σχέδιά σας. Εστιάστε στους στόχους σας σήμερα και σε ότι είναι σημαντικό. Στις σχέσεις σας με αρμονικά συναισθήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους αλλά και να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ξεπερνώντας θέματα που σας έχουν προβληματίσει στο παρελθόν.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως, γι' αυτό προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα, αποφύγετε να αντιμετωπίσετε σήμερα δύσκολες καταστάσεις ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, αρκετά πράγματα μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα και να θέλετε να αλλάξετε αρκετά, όμως κάντε σταθερά βήματα και αποφύγετε τις απότομες αλλαγές. Με περισσότερη ηρεμία μπορείτε να δείτε τις εναλλακτικές που έχετε σε αυτό τον τομέα. Στον συναισθηματικό σας τομέα προσπαθήστε να δείτε πιο ουσιαστικά θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας, αλλά και τι είναι αυτό που πραγματικά εσείς θέλετε αυτό το διάστημα, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά πριν προβείτε σε αποφάσεις.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα