Τα ζώδια της Παρασκευής 11ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, ο έλεγχος που δέχεστε από τον κοινωνικό σας περίγυρο, μπορεί να είναι καυστικός, αλλά ταυτόχρονα σας ενδυναμώνει τον πόθο για την κατάκτηση των σχεδίων σας. Καρκίνοι, η ανάλαφρη διάθεση και τα θερμά συναισθήματα, σας φέρνουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Ζυγοί, η αρνητική σας ψυχολογία, δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία με τους γύρω σας. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο, στις σχέσεις σας, για να έχουν θετικά αποτελέσματα.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, σας ωθεί να μείνετε μόνοι και να ονειρευτείτε, δίνοντας μία διαφορετική

νότα στην καθημερινότητα σας. Προσπαθήσετε να αποφύγετε τους φόβους που σας κρατάνε δέσμιους σε μία φυλακή και δεν σας αφήνουν να εξελιχτείτε, οργανώνοντας τα απαραίτητα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποθέσεις και να εστιάσετε στην λύση τους, χωρίς να αφήνετε περιθώρια για άλλες μέρες. Έχετε την πρόθεση να αλλάξετε τα πράγματα στην ζωή σας και να προσπαθήσετε να παλέψετε για πράγματα που θα σας δώσουν την σταθερότητα και την εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία έξοδο με τον αγαπημένο σας, θα ανεβάσει την διάθεση σας και θα βρείτε χρόνο να έρθετε πιο κοντά. Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, σας έχουν φέρει σε απόσταση και δημιουργούν ψυχρότητες μεταξύ σας. Εκμεταλλευτείτε, την διάθεση σας και εκφράστε τα συναισθήματα σας και τις ανησυχίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ τα πράγματα γύρω σας βρίσκονται σε μία ηρεμία και μπορείτε να κινηθείτε πάνω σε αυτό, εσείς αναθεωρείτε τις σκέψεις σας και έρχεστε αντιμέτωποι με τα άτομα που αγαπάτε. Η ημέρα σας, μπορεί να χαλάσει από μικροπράγματα και να δημιουργήσει προβλήματα που θα σας επηρεάσουν την ψυχολογία.

ΛΕΩΝ

Βάλτε τα δυνατά σας σήμερα και προσπαθήστε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να κατακτήσετε στόχους που έχετε αφήσει πίσω. Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν βοηθάει να προβάλλετε τον δυναμισμό σας, όμως η προσπάθεια είναι η αφορμή για να τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρόθεση να κάνετε ενέργειες αντισυμβατικού τύπου, θα γεμίσουν την ενέργεια σας με δυναμισμό και θα ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο. Αφήστε την ημέρα σας να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα και μην πιέζεστε να ζήσετε περιορισμένα, αφού μπορείτε να ασχοληθείτε με τα τετριμμένα την επόμενη μέρα.

ΖΥΓΟΣ

Η κακή ψυχολογική σας κατάσταση, δεν επιτρέπει να φέρετε εις πέρας συνεργασίες και συμφωνίες στην διάρκεια της ημέρας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια, γνωρίζετε ότι πρέπει να τα βάλετε σε δράση και να μην υπερβάλετε σε θέματα που μπορούν να υλοποιηθούν με ευκολία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα θελήσετε να διασκεδάσετε με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και να κανονίσετε εξόδους που περιέχουν την περιπέτεια. Η αισιοδοξία σας, είναι το όπλο για να δημιουργήσετε πράγματα που όλο αυτό το διάστημα, τα έχετε αφήσει ανεκμετάλλευτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και να μην αφήνετε σκέψεις να σας τραβούν στο παρελθόν και να σας δείχνουν μία αρνητική πορεία. Έχετε περιθώριο να κάνετε πράγματα που σας εντυπωσιάζουν και σας δίνουν νέα οπτική στην ζωή σας. Μπορείτε λοιπόν να φανείτε αντάξιοι των ιδεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να οργανώσετε και να ελέγξετε όσο μπορείτε τα καταναλωτικά σας σχέδια, χωρίς να υπερβαίνετε το μέτρο που σας δίνεται. Η έξοδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βοηθήσει την διάθεσή σας και θα μπορέσουν να σας στηρίξουν σε νέα ανοίγματα που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές σας επικοινωνίες, κυρίως με πρόσωπα του γυναικείου φύλου, σήμερα ευνοούνται και σας δίνουν μία νέα οπτική. Μπορείτε λοιπόν, να τα πλησιάσετε και να καταθέσετε τις προτάσεις σας και τα νέα σχέδιά σας. Οι συμφωνίες που θέλετε να κλείσουν έχουν την δυνατότητα να συζητηθούν και να επεξεργαστούν αναλυτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σας, περνούν αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα που ψάχνετε να βρείτε μια ευνοϊκότερη λύση, για να κυλήσουν πιο γρήγορα. Ίσως, αυτή την λύση την λάβετε μέσω κάποιων προσώπων που σας περιβάλλουν, συζητώντας τις ανησυχίες σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα