Τα Ζώδια της Κυριακής 4 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο σε επαγγελματικά σας ζητήματα, εστιάστε στους στόχους σας, έτσι κι αλλιώς ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί σήμερα να φέρει νέα έμπνευση, ιδέες και να βοηθήσει να ξεπεράσετε δυσκολίες.

Κριός

Σήμερα μπορεί να είναι μία πολυάσχολη μέρα, χρειάζεται να κάνετε αρκετά πράγματα όμως μην ξεχάσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας όπως και τις σχέσεις σας, η φροντίδα σας προς τους άλλους

είναι σημαντική, μην αμελήσετε όσους αγαπάτε μοιράστε το χρόνο σας σωστά και απολαύστε αρμονικές σχέσεις με τους άλλους που θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Στα επαγγελματικά και οικονομικά σας οι συμβουλές είναι απαραίτητες για να προχωρήσετε σωστά νέα σας σχέδια και να κάνετε σωστές επιλογές.

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε πιο εύκολα να εστιάσετε σε νέα σχέδια αλλά και όσα θέλετε πραγματικά να καταφέρετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας αλλά και γενικότερα στη ζωή σας από δω και πέρα. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε πιο ουσιαστικά θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα εκκρεμότητες. Σήμερα σίγουρα μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα, συζητώντας πιο ουσιαστικά για όσα θέλετε να βελτιώσετε.

Δίδυμοι

Η ανάγκη σήμερα για εσωτερική ισορροπία είναι έντονη και θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να πλησιάσετε άτομα τα οποία μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε σήμερα ασφάλεια αλλά και να συζητήσετε μαζί τους για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Σήμερα προσπαθήστε να σκεφτείτε περισσότερο τι είναι αυτό που ζητάτε από τους άλλους, όμως αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για θέματα που αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα, όλα απαιτούν προσοχή αλλά και περισσότερη συγκέντρωση για να βελτιωθούν.

Καρκίνος

Αρκετά σας απασχολούν τελευταία και θέλετε να πάρετε αποφάσεις, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα ώστε να σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να πετύχετε, όλα μπορούν να προχωρήσουν με θετικό τρόπο, πιστέψτε όμως περισσότερο στις ικανότητές σας και κάντε νέες αρχές όπου πρέπει, είτε αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις είτε τις προσωπικές. Η υγιής ισορροπία στην επαφή σας με τους άλλους θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πράγματα που βρίσκονται ακόμα στο παρασκήνιο ή δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Γενικότερα να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις αλλά και σε όσα ακούτε από τρίτους.

Λέων

Προσεγγίστε σήμερα κάθε κατάσταση με αισιοδοξία, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις όλα μπορούν να βελτιωθούν αν χειριστείτε τα πράγματα με τον κατάλληλο τρόπο και επικοινωνήστε πιο ουσιαστικά με τους άλλους, αν νιώθετε κάποια ένταση λόγω κάποιου άγχους που έχετε για ζητήματα που ακόμα δεν έχουν κυλήσει όπως θέλετε, προσπαθήστε να την εκτονώσετε σήμερα σε δημιουργικές εργασίες αλλά και να εστιάσετε περισσότερο σε όσα θέλετε να εξελίξετε αυτό το διάστημα. Το σίγουρο είναι πως με περισσότερη ηρεμία και υπομονή θα καταφέρετε σήμερα περισσότερα.

Παρθένος

Στην επαφή σας με τους άλλους και ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, κάποιες δυσκολίες μπορεί να εμφανιστούν και να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις, γι’ αυτό σήμερα προσπαθήστε να κινηθείτε με θετική ψυχολογία και να είστε προσεκτικοί σε όσα λέτε αλλά στην αντίδρασή σας μέσα σε συζητήσεις. Μία διπλωματική στάση από μέρους σας θα βοηθήσει αρκετά την ψυχολογία σας αλλά και να αντιμετωπίσετε σωστότερα καταστάσεις που σας απασχολούν.

Ζυγός

Σήμερα προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας και να σκεφτείτε ουσιαστικά για όσα θέλετε να κάνετε από δω και πέρα, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις ισορροπήστε τα συναισθήματά σας διότι κάποια πράγματα μπορεί σήμερα να φαίνονται χειρότερα από ότι είναι, ξεκαθαρίστε τα πράγματα με μία συζήτηση και προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τους άλλους με μία θετική στάση που θα βοηθήσει πολύ. Μιλήστε για όσα σας απασχολούν και δείξτε πρόθυμη στάση ώστε να αποφύγετε εντάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα ώστε να εστιάσετε περισσότερο στην αλληλοκατανόηση ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις και επαφές, έχετε τον απαραίτητο μαγνητισμό για να προσελκύσετε τους άλλους κοντά σας αλλά και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με όσους αγαπάτε. Σίγουρα γνωρίζετε πλέον τι είναι αυτό που θέλετε και μπορείτε να εργαστείτε ουσιαστικά για να το καταφέρετε, προσεγγίστε με σταθερότητα νέα σας σχέδια και προσπαθήστε να συζητήσετε με άτομα τα οποία μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Εστιάστε σε όσα θέλετε να πετύχετε και προσεγγίστε με τα με την ανάλογη προσοχή για να προχωρήσουν καλύτερα. Σήμερα η συμπεριφορά σας αλλά και η εκδήλωση όσων αισθάνεστε είναι σημαντικά, ιδιαίτερα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, το σημαντικό είναι να αποφύγετε εντάσεις αλλά και να επιλύσετε όσα θέματα υπάρχουν μέσω συζητήσεων που μπορούν να ξεκαθαρίσουν πολλά. Γενικότερα αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο να ξεπεράσετε όποια θέματα υπάρχουν με μία σταθερή στάση και επιμονή.

Αιγόκερως

Η ευχάριστη διάθεση σας σήμερα μπορεί να βοηθήσει αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις και θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με εκκρεμότητες που έχετε αυτό το διάστημα, ώστε να βρείτε λύσεις αλλά και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Οι σχέσεις σας μπορεί σήμερα να ενισχυθούν, να μιλήσετε και να μοιραστείτε πράγματα πού βάζοντας υγιείς βάσεις για να αναπτύξετε σωστά τις προσωπικές σας σχέσεις.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν κάποιες υποθέσεις που θέλετε επιτέλους να προχωρήσετε, ιδιαίτερα οικονομικής φύσεως, εστιάστε περισσότερο στο ένστικτό σας και προσπαθήστε να δείτε τις επιλογές που έχετε σε αυτόν τον τομέα. Η δική σας στάση σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά, ιδιαίτερα στην επαφή σας με τους άλλους είναι σημαντικό σήμερα να ενεργήσετε για να βελτιώσετε καταστάσεις αλλά και να λύσετε παρεξηγήσεις εξετάζοντας περισσότερο σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας.

Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε να έρθετε σε αρμονία με τα συναισθήματά σας και να εστιάσετε περισσότερο σε όσα θέλετε να πετύχετε, βλέποντας περισσότερο τις δυνατότητες που υπάρχουν ιδιαίτερα μέσα στις σχέσεις σας. Η διάθεσή σας αλλά και συζητήσεις που μπορούν σήμερα να γίνουν μπορούν να ξεκαθαρίσουν θέματα του παρελθόντος, φέρνοντας ανάπτυξη στις σχέσεις σας αλλά και στη ζωή σας γενικότερα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα